Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
Co je to simultanne arpeggio ? Neni arpeggio nahodou akord rozlozeny na tony po sebe ?
(nechcem rypat, ale ci si necakal prilis)
(nechcem rypat, ale ci si necakal prilis)
Fuha,
tak to som vazne asi jediny, ktory to za poslednych par rokov skusal?
je to na 20:50
tak to som vazne asi jediny, ktory to za poslednych par rokov skusal?

Je to mozne. Kurzove Riffy a arpegiatory je dalsia oblast s milionom moznosti, ktore jeden moze studovat cely rok.
No vyzera to tak. Ja to nepouzivam vobec.
Ahoj, co byste poradili čerstvému Kurzweilistovi jako zdroj pro studium V.A.S.T. ? Vím, že mám před sebou roky práce, ale kde a jak začít ?
Díky za tipy ..
Díky za tipy ..
Ahoj, začni videami na kurzweil.com
- petermikuláš
- Vybavení
V prvom rade ťa tu velice srdečne vítame medzi sebou a tešíme sa, že si sa rozhodol ponoriť sa do tajov "novej dimenzie vesmíru" teda V.A.S.T. Myslím si, že nie je to také zložité, len možnosti sú nekonečné 

Děkuju za tipy i vřelé přivítání, vrhnu se na videa na stránkách Kurzweilu a pak se uvidí .. mám zatím jen matnou zkušenost ze setkání s PC2X, ale moje čerstvě nabytá PC3K bude asi fakt jinej vesmír ..
Vitaj medzi nami 
Btw... chlapci, vy žijete?

Btw... chlapci, vy žijete?

- petermikuláš
- Vybavení
Srdečne gratulujem ku kúpe PC3K !

Je to skvelý nástroj s obrovskými možnosťami a myslím, že nikdy neoľutuješ jeho kúpu.
- petermikuláš
- Vybavení
No pokud se mi podařilo vzkřísit vlákno, je mi ctí. Budu vás možná zahrnovat úplně blbými dotazy začátečníka, ale třeba aspoň znova neusnete ..
zatím všem děkuju za příjemné přivítání !

- petermikuláš
- Vybavení
Bez strachu Blbé otázky v tomto vlákne neexistujú.
S výnimkou otázky či je lepši synt PC3K alebo XP - 30?

S výnimkou otázky či je lepši synt PC3K alebo XP - 30?
XP30. Bez debaty...
Markuc - hned na uvod a bez otazky z tvojej strany - urcite si nainstaluj SoundTower Editor. Ma sice viac bugov, nez MS-Windows, ale na ziskanie prehladu velmi pomoze. K PC3K ho mas zadarmo.
http://www.soundtower.com/pc3k/index.html

Markuc - hned na uvod a bez otazky z tvojej strany - urcite si nainstaluj SoundTower Editor. Ma sice viac bugov, nez MS-Windows, ale na ziskanie prehladu velmi pomoze. K PC3K ho mas zadarmo.
http://www.soundtower.com/pc3k/index.html