Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 říj 2008 18:40

ještě nahoď mixer
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 07 říj 2008 19:08

Obrázek
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 07 říj 2008 19:11

Obrázek
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 říj 2008 19:17

upman píše::( Tak to nepomohlo. Vsechno je sparovano, kabely nasazeny, ale kdyz vyhodim audio kabely ze zvukarny, tak nic neslysim. Takhle vypada nastaveni karty:

Obrázek
Přecejen bych ještě zkusil přepnout SYNC SOURCE na externí - S/PDIF
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 07 říj 2008 19:53

Hmm, zkusil sem (uz i predtim), ale nic - proste pres spdif mi nejde ani pipnuti...
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 říj 2008 20:26

což mi připomíná, že na PC2R jde v Globalu nastavit i hlasitost na digitálním výstupu - překontroluj, jestli není totálně ztlumený
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 07 říj 2008 20:58

No tak tady ne :( Jestli teda myslis pod Master klapkou. Jinak to by me fakt dostalo....

U me to vypada takhle:

Obrázek

Obrázek
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 říj 2008 21:16

A co se skrývá za možnosti pod DIGITAL OUT VOLUME ?
Já tam mám buď ovládání Sliderem, nebo OFF, nebo možnost nastavení úrovně od -79dB do +24dB
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 07 říj 2008 21:22

No ja zase pouze Fixed a Variable, nic jinyho tam nejde :( Kur. to nemuze byt aspon OS nazvoslovi stejny?
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 říj 2008 21:36

upman: kurňa, to Ti nezávidím :(

Já si dnes konečně na WordClock kartě přepl na externí sync z S/PDIF a ten zvuk je naprosto masakrózní.
Z KB3 modu jsem naprosto odvařenej!!!
Myslím, že tohle byla naprosto super volba. Někdy bych to rád poměřil s tím vychvalovaným Rolandem VK8..
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 07 říj 2008 21:40

Aaa dalsi fanda Kurzweila :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 07 říj 2008 21:42

:( dopr... to ti fakt zavidim, potrebuju komponovat a misto toho se ser.. s timhle.

Jen abych mel jasno:
- musim to nastavit tak, aby mi zvukovka davala clock, je to tak? Tj. interni na zvukarne, externi na kurzweilovi

Jinak ja ted uz 1/2 hodky jamuju s kb3 49 - Gregg's B a sem hotovej (pres sluchatka)
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 07 říj 2008 21:58

Právě naopak - Kurzweil neumí být SLAVE, takže ten je zdroj a zvukovku musíš nastavit na externí sync z S/PDIF, aby se zavěsila na clock Kurzweila..
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 07 říj 2008 22:24

pripoj do te zvukovky spdif treba z dvd nebo cd at eliminujes bud ty klapky nebo tu zvukovku.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 10 říj 2008 12:02

Tyhle navody jsem nasel na netu, mozna se budou taky hodit:

Breath control. - setup
Not really...it is just a CC like any other CC.
Create a control setup...click SETUP, select 127 -- the CLEAR one and then when you are there, hit EDIT.
First go to the MIDI dest and change it to MIDI / USB (not local)...this will keep it sounding from the PC3.
Hit MORE and then CPEDAL and from there, select 11 under the BCONTROL. You can change some of the smoothing parameters here once you get what you want.
Hit Exit, and then save this with whatever name you want.
Not much to it...hope that helps!


Metronom:
http://community.sonikmatter.com/forums ... opic=40881

Master volume:
There already is a master gain control!
Go to Effect mode, select Master page, make sure the master FX is enabled, then edit EQ effect and increase the Out Gain parameter to your taste.
Once you set a reasonable maximum gain, you can always use master volume fader to quickly adjust volume. And it does get saved if you go to Master mode and hit Save.

Split/zones:
Setup -- Zone (use Chan / Layer to select) -- click on Key-Vel and select the High Key and Low Key.
Easy way to do this? Hold down Enter and hit the key you want. Move to the High Key and repeat.



2 nunu: pripojil jsem dig.tv.receiver, ale zadnej zvuk z toho nelezl. Musim ale najit 'spolehlivejsi' zdroj.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

Odpovědět