Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
Jednotlivý zvuky se samplama mohou být dobrý, tam spíš jde o to, co ti nabídne KB3, ta variabilita syntézy bude vždy větší. Jinak mě se to taky líbí....
Inak zaujímavé je, že suchý (bez efektov) KB3 niektorí prirovnávajú kvalitou k NS. Stále riešeným problémom je však nekvalita emulácie Leslie. Skúšali ste už toto od nášho KeyboarderLS-a?
http://ksetlist.com/viewtopic.php?f=35&t=690
http://ksetlist.com/viewtopic.php?f=35&t=690

Mám dotaz: když upgraduju OS z verze 1 na poslední verzi a předtím si zálohuju user presety (prog + combi), podaří se mi je potom znovu natáhnout a používat?
Áno. Ale daj si pozor, v poslednom update pre PC3/K/LE boli niektoré programy premenované (rhodes, ...).
Čavte, znovu nabehnem na "tému" 
Skúšali ste už niekto sidechain kompresiu na Kurzovi? Na MasteringVAST je k tomu niečo popísané, len sa neviem v tom vysomáriť.
Momentálne fejkujem sidechain cez LFO...

Skúšali ste už niekto sidechain kompresiu na Kurzovi? Na MasteringVAST je k tomu niečo popísané, len sa neviem v tom vysomáriť.
Momentálne fejkujem sidechain cez LFO...
Existuje možnost, že bude nový operační systém pro PC3 a Artis. Obchodníci v USA a Kanadě o to požádali výrobce s tím, že pokud nedoprodají skladové PC3 nebudou prodávat nové modely...
Kdyz obchodni valka, tak svetova a vsude 
A ma jit o bugfix release nebo se obchodnici dozaduji dalsich features?

A ma jit o bugfix release nebo se obchodnici dozaduji dalsich features?
Jo to nevím, otázka je co by zatraktivnilo PC3 tak, aby to ještě dnes lidi koupili za plnou cenu. Mají několik možností, buď přidat operačním systémem další funkce, např FM, nebo udělat novou core kartu a navýšit zvuky, nebo udělat do ni pianovou banku? To by byla ale další investice.
Cokoliv by se z toho stalo, potěšilo by asi stávající majitele nástrojů, ale bůh ví, co z toho bude, nebo ne. Navíc oni chtějí přeci prodávat nové modely
Cokoliv by se z toho stalo, potěšilo by asi stávající majitele nástrojů, ale bůh ví, co z toho bude, nebo ne. Navíc oni chtějí přeci prodávat nové modely
Vlasto, este zopar prispevkov v tomto duchu, a ziskas hrdy titul - "Hlavny nakupny poradca".
Co takto venovat sa technike.
Co takto venovat sa technike.
Hmm. Ani ťuk. Daj nejaké úvodné dojmy a skúsenosti - možno spoločne niečo vymyslíme.
Vla-sto, kam ty na tie infošky chodíš...
MDudas, už si späť?
Niečo som sa dočítal na Mastering VAST, skúsim to tu popísať viac, keď budem pri kompe.

MDudas, už si späť?

Niečo som sa dočítal na Mastering VAST, skúsim to tu popísať viac, keď budem pri kompe.
Už som pri kompe, no neviem sa z toho vysomáriť. Kompresory v Kurzoch majú sidechain input, ale len mono (L alebo R kanál). Ak to správne chápem, ... vlastne nechápem, vzdávam sa. Písal som aj na MVAST, uvidím, čo napíšu...
Psal mi to známej z USA .....
Benqo spravis to tak ze si spravis dve zony v ramci jedneho programu- cez Layer. Nasledne do retazca pridas box FX 336 - kompresor z SC EQ. A upravis si hlasitost aj pasmo ktore chces pocut viac. podla prirucky je to box 336.