Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Vla-sta
Příspěvky: 458
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Jednotlivý zvuky se samplama mohou být dobrý, tam spíš jde o to, co ti nabídne KB3, ta variabilita syntézy bude vždy větší. Jinak mě se to taky líbí....

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 381
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Inak zaujímavé je, že suchý (bez efektov) KB3 niektorí prirovnávajú kvalitou k NS. Stále riešeným problémom je však nekvalita emulácie Leslie. Skúšali ste už toto od nášho KeyboarderLS-a?
http://ksetlist.com/viewtopic.php?f=35&t=690

Vla-sta
Příspěvky: 458
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

:palec+: To zní ale bombasticky

martinrx
Příspěvky: 321
Registrován: 04 bře 2007 22:07
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od martinrx »

Mám dotaz: když upgraduju OS z verze 1 na poslední verzi a předtím si zálohuju user presety (prog + combi), podaří se mi je potom znovu natáhnout a používat?

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 381
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Áno. Ale daj si pozor, v poslednom update pre PC3/K/LE boli niektoré programy premenované (rhodes, ...).

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 381
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Čavte, znovu nabehnem na "tému" ;)
Skúšali ste už niekto sidechain kompresiu na Kurzovi? Na MasteringVAST je k tomu niečo popísané, len sa neviem v tom vysomáriť.
Momentálne fejkujem sidechain cez LFO...

Vla-sta
Příspěvky: 458
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Existuje možnost, že bude nový operační systém pro PC3 a Artis. Obchodníci v USA a Kanadě o to požádali výrobce s tím, že pokud nedoprodají skladové PC3 nebudou prodávat nové modely...

Uživatelský avatar
48cube
Příspěvky: 168
Registrován: 14 úno 2013 13:36

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od 48cube »

Kdyz obchodni valka, tak svetova a vsude :-D
A ma jit o bugfix release nebo se obchodnici dozaduji dalsich features?

Vla-sta
Příspěvky: 458
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Jo to nevím, otázka je co by zatraktivnilo PC3 tak, aby to ještě dnes lidi koupili za plnou cenu. Mají několik možností, buď přidat operačním systémem další funkce, např FM, nebo udělat novou core kartu a navýšit zvuky, nebo udělat do ni pianovou banku? To by byla ale další investice.

Cokoliv by se z toho stalo, potěšilo by asi stávající majitele nástrojů, ale bůh ví, co z toho bude, nebo ne. Navíc oni chtějí přeci prodávat nové modely

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3458
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Vlasto, este zopar prispevkov v tomto duchu, a ziskas hrdy titul - "Hlavny nakupny poradca".
Co takto venovat sa technike.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3458
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Benqo píše:
16 črc 2019 10:08
Čavte, znovu nabehnem na "tému" ;)
Skúšali ste už niekto sidechain kompresiu na Kurzovi? Na MasteringVAST je k tomu niečo popísané, len sa neviem v tom vysomáriť.
Momentálne fejkujem sidechain cez LFO...
Hmm. Ani ťuk. Daj nejaké úvodné dojmy a skúsenosti - možno spoločne niečo vymyslíme.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 381
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Vla-sto, kam ty na tie infošky chodíš... :shock:
MDudas, už si späť? :mrgreen:
Niečo som sa dočítal na Mastering VAST, skúsim to tu popísať viac, keď budem pri kompe.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 381
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Už som pri kompe, no neviem sa z toho vysomáriť. Kompresory v Kurzoch majú sidechain input, ale len mono (L alebo R kanál). Ak to správne chápem, ... vlastne nechápem, vzdávam sa. Písal som aj na MVAST, uvidím, čo napíšu...

Vla-sta
Příspěvky: 458
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Psal mi to známej z USA .....

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 667
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Benqo spravis to tak ze si spravis dve zony v ramci jedneho programu- cez Layer. Nasledne do retazca pridas box FX 336 - kompresor z SC EQ. A upravis si hlasitost aj pasmo ktore chces pocut viac. podla prirucky je to box 336.

Odpovědět