http://kurzweil.com/accessory/sound_lib ... pes/specs/
Ale je to divne, ze na 17 keymaps (de facto 17 sad samplov) pouzili 19 roznych klavesov.

Zeby tieto PC3K Synthscapes boli iba nejaky vyber z povodneho CD pre K2xxx ?
Čím? Plís, vysvetliYAMAHA tento Cross Mode - co je vlastne FM z 1 op+1 mod. priviedla k dokonalosti.
Keď po ére Kxxx zatrhla zatrhla Kurzweilovi FM, tak sa na VAST FM zvuky vykašľali, hoci v manuáli sa píše, že DSP blok SAW+SHP je myslený na FM.No a ta moja PC3K -ta predsa takto jednoduche zvuky /2 BOXI zapojene paralelne/ mala mat tieto presety davno pekne naprogramovane.
Pre PC3/K? Zabudni... Hoci tvrdia, že PC4 sa nevyrovná PC3K, všetci vieme, že PC3/K sa výkonom k PC4 ani neblížia. Ľudia sa ich nechcú vzdať len kvôli hliníku a lepšej mechanike. Ale som veľmi zvedavý, akú mechaniku dajú do PC4-7 a PC4-6A ked uz nie tak sup update.
Vieš, ako je to s tým updatom. Už vydali druhú Betu (akože Beta nie je Kurzwova sestra a nevydávala saNastastie Forte sa spamatalo a maju slubeny DX7 engin. Prekvapilo ma ze skoro po roku stale nemaju update.
Už vydali druhú Betu (akože Beta nie je Kurzwova sestra a nevydávala sa)
Ja ti stale nerozumiem. Mas na mysli Montage? Ci co? Sak Montage ma len 8 operatorov. Zadna slava. Nastavenie frekvencie je presne take iste ako v DX7. Len namiesto sine pridali dalsie vlny a "kvazi" parameter skin.pridanim 4 operatorov a ich prepojenim v 32alg vs 1ratio uz nie su pevne ale nastavitelne, to ti nestaci?