Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3738
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od MDudas »

Bol tu taky user, ze "Markuc", ale je deaktivovany. To si ty ?

fb_martin5
Příspěvky: 13
Registrován: 17 úno 2021 12:36

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od fb_martin5 »

Ano, to jsem já.


Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 665
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

PC3LE6 nechce? 😁

dinsdale
Příspěvky: 4
Registrován: 15 bře 2014 22:46
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dinsdale »

zdravím PC3 mástry,
dávám do dobrých rukou mého miláčka.
všechno plně funkční, stav dobrý
kdyžtak se ozvěte, budu rád
https://hudebnibazar.cz/kurzweil-pc3x/ID390139/

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 808
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Ahojte,
mam taku otazku, ale mozno si to velmi lahko predstavujem. Je teoreticky mozne z jedneho vzorku /samlu naprogramovat cely program. Nic viacej o danom vzorku neviem.

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 665
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Benqo »

Hahaaaa, ja tusim, co chces spravit 😜
Pozri facebooovu grupu K2700, minuly tyzden sa to tam riesilo. Ten sampel vies dostat max do 96kHz. TimbreShift by tiez malo trosku pomoct.

Vla-sta
Příspěvky: 797
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vla-sta »

Stahoval jsem nějaké Akai zvuky, kdy to měli jako split, půl oktávy jedn zvuk z jednoho samplu a druhá část byla druhý zvuk, z druhého samplu. Takže bez problému se dá obsáhnout půl klávesnice. Pak to ještě přeladit dolů a nahoru a mělo by to ve dvou vrstvách jít. Jenže K2661 nemá omezení zpracování na 96 KHz

Uživatelský avatar
concord
Příspěvky: 808
Registrován: 13 bře 2016 16:45
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od concord »

Diky Benqo idem mrknut.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2826
Registrován: 10 bře 2007 21:43
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky »

https://www.sweetwater.com/sweetcare/ar ... gher-than/#

Do 96 kHz to bolo uz na K2000, obecne co si pametam ja bolo bezne mat jeden sampel na jednu oktavu, dost casto boli aj nejake kniznice na 33/32 kHz samplovane, nie na 44,1 kHz.

Martas
Příspěvky: 52
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Dobry den,
prosim, kdyz mam v PC3K8 nainstalovanou kartu KORE 64 a pamet 128 MB, je v poradku tenhle vysledek diagnostiky DIMM testu? Chapu dobre, ze DIMM 0 je ta karta KORE64?
Dekuji M.
Přílohy
Test_DIMM.jpeg

Uživatelský avatar
dalen
Příspěvky: 186
Registrován: 06 srp 2013 11:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od dalen »

Ahoj,
bezchybný výsledok testu vypadá takto:
test.jpg

Martas
Příspěvky: 52
Registrován: 25 srp 2009 22:51

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Martas »

Ale to je test expanze KORE64, ne? Ja mel na mysli test All DIMM. A myslel jsem, ze DIMM0 vyslo spatne, protoze je ve slotu 0 KORE64 a to neni DIMM, ale ROM expanze. Proto to napsalo error a not detected. DIMM 1 mne vyslo v poradku.

Odpovědět