Kurzweil PC3
Re: Kurzweil PC3
Bol tu taky user, ze "Markuc", ale je deaktivovany. To si ty ?
zdravím PC3 mástry,
dávám do dobrých rukou mého miláčka.
všechno plně funkční, stav dobrý
kdyžtak se ozvěte, budu rád
https://hudebnibazar.cz/kurzweil-pc3x/ID390139/
dávám do dobrých rukou mého miláčka.
všechno plně funkční, stav dobrý
kdyžtak se ozvěte, budu rád
https://hudebnibazar.cz/kurzweil-pc3x/ID390139/
Hahaaaa, ja tusim, co chces spravit 
Pozri facebooovu grupu K2700, minuly tyzden sa to tam riesilo. Ten sampel vies dostat max do 96kHz. TimbreShift by tiez malo trosku pomoct.
Pozri facebooovu grupu K2700, minuly tyzden sa to tam riesilo. Ten sampel vies dostat max do 96kHz. TimbreShift by tiez malo trosku pomoct.
Stahoval jsem nějaké Akai zvuky, kdy to měli jako split, půl oktávy jedn zvuk z jednoho samplu a druhá část byla druhý zvuk, z druhého samplu. Takže bez problému se dá obsáhnout půl klávesnice. Pak to ještě přeladit dolů a nahoru a mělo by to ve dvou vrstvách jít. Jenže K2661 nemá omezení zpracování na 96 KHz
https://www.sweetwater.com/sweetcare/ar ... gher-than/#
Do 96 kHz to bolo uz na K2000, obecne co si pametam ja bolo bezne mat jeden sampel na jednu oktavu, dost casto boli aj nejake kniznice na 33/32 kHz samplovane, nie na 44,1 kHz.
Do 96 kHz to bolo uz na K2000, obecne co si pametam ja bolo bezne mat jeden sampel na jednu oktavu, dost casto boli aj nejake kniznice na 33/32 kHz samplovane, nie na 44,1 kHz.
Dobry den,
prosim, kdyz mam v PC3K8 nainstalovanou kartu KORE 64 a pamet 128 MB, je v poradku tenhle vysledek diagnostiky DIMM testu? Chapu dobre, ze DIMM 0 je ta karta KORE64?
Dekuji M.
prosim, kdyz mam v PC3K8 nainstalovanou kartu KORE 64 a pamet 128 MB, je v poradku tenhle vysledek diagnostiky DIMM testu? Chapu dobre, ze DIMM 0 je ta karta KORE64?
Dekuji M.
Ahoj,
bezchybný výsledok testu vypadá takto:
bezchybný výsledok testu vypadá takto:
Ale to je test expanze KORE64, ne? Ja mel na mysli test All DIMM. A myslel jsem, ze DIMM0 vyslo spatne, protoze je ve slotu 0 KORE64 a to neni DIMM, ale ROM expanze. Proto to napsalo error a not detected. DIMM 1 mne vyslo v poradku.
Dobrý deň,
skúšal som na mojom PC3K nejake prgramy vytvorené pomocou softwaru Kurzfiler. Všetko fungovalo ako má, ale pri jednom z ďalších pokusov o nahratie samlov sa objavilo chybové hlásenie. Pri pokusoch o nájdenie príčiny som sa dostal k diagnostike DIMM, ktorá ukázala nasledovný výsledok. Viete mi poradiť, čo sa mohlo stať a ako to riešiť?
skúšal som na mojom PC3K nejake prgramy vytvorené pomocou softwaru Kurzfiler. Všetko fungovalo ako má, ale pri jednom z ďalších pokusov o nahratie samlov sa objavilo chybové hlásenie. Pri pokusoch o nájdenie príčiny som sa dostal k diagnostike DIMM, ktorá ukázala nasledovný výsledok. Viete mi poradiť, čo sa mohlo stať a ako to riešiť?
Ak to dosial fungovalo OK, tak odporucam kupit sprej na kontakty, vybrat RAM modul, ocistit mu kontakty a aj konektor vnutri PC3.