Pročpak?martinrx píše: jinak bych pro začátek navolil všude 44,1..
Kurzweil chodí na 48kHz

Pročpak?martinrx píše: jinak bych pro začátek navolil všude 44,1..
DAT, MD recorder..upman píše: Je vubec moznost vyzkouset PC3x dig-out bez zvukary? Modlim se, aby to nebylo v klavesach, jsou tezky jako prase a nemel bych na co hrat...
Ne tak uplne - ted uz vim, ze FW410 jsem nastavoval a) uplne blbe (tech je totiz na PC3x napojeno na forech hafo a maji problem se sync), b) jsem mel blbej kabel. No a dal jsem ji na inzerat a do 2 hodin byla pryc, takze sem nemohl experimentovat dal...kexik píše:pockat... upman to nevedel rozchodit ani pred tym, ako mal TC, ak si dobre pamatam... ?? ked to nejde poriadne na dvoch zvukovkach (s roznou architekturou), tak je to dost jasna diagnoza
No tak MD od Sony, takovej prtavej, ten mam, akorat ma pouze optickej vstup - a redukce cinch-optika (pokud vubec existuje) bude asi brutalne draha...Tudy píše:DAT, MD recorder..upman píše: Je vubec moznost vyzkouset PC3x dig-out bez zvukary? Modlim se, aby to nebylo v klavesach, jsou tezky jako prase a nemel bych na co hrat...
Jestli je kapesní, tak bude mít tu optiku navíc na jacku 3,5mm.upman píše: No tak MD od Sony, takovej prtavej, ten mam, akorat ma pouze optickej vstup - a redukce cinch-optika (pokud vubec existuje) bude asi brutalne draha...
No urcite jo, ale podle me je v pohode - hlavne zvukove a pocitove proste best ever, nechce se mi vracet. Ja nemam problem s pc3x, ale s tim, ze ji neumim/nemuzu pripojit pres spdif.demsky píše:upman: ty kokso, ja mat tolko problemov s PC3x tak prisambohu by som ju uz davno vratil. ani neviem preco moja vlastne funguje, asi je to zazrak... dokazu ti ju vymenit ked si ju kupoval v internet obchode za nizsiu cenu ako v k-audiu? tusim prvych 80 vyrobenych kusov mali nejaky bug, tak dufam ze tato tvoja tiez nieje jedna z tych.