Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 28 lis 2008 12:41

Hupox: nie
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 29 lis 2008 18:01

Upman:tak jsme zkousel grand a je uplne stejny jak byl. Musis mit nejakej jinej nastroj.Dal jsem puvodni z 1.30 na kartu a pak dal do useru tak ze mohu porovnat.Tak nevim co slysis za zmeny???

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 30 lis 2008 06:56

no jo ale ja mám taky pocit že to první piano hraje trochu jinak. tak nevím. :?:
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 30 lis 2008 13:53

Hraje trocha inak pretoze bolo velmi kritizovane, sice Dave Weiser proklamoval ze je to parameter za parametrom 100% kopia z K2600 Triple Strike Piana, ale na PC3 znelo nejako tenko, chybali mu stredy.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 30 lis 2008 14:42

Diky za odpoved.Ja jsem pozoroval zmeny do OS 1.30.To uz jsem si ulozil na kartu XD protoze jsem ji konecne sehnal a potom ho dal do useru zpet.S grandem OS 1.31 jsem uz rozdil neslysel tak nevim.Ale urcite se od OS 1.20 zmenilo k lepsimu jak pise Demsky ma vic stredu a je ostrejsi.Nebo je mozne ze mam neco spatne???to snad ne :-)

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 30 lis 2008 21:20

ne já jsem upgradoval z verze 1.2 na 1.31 a to piano mě hned překvapilo. k lepšímu.

a už někdo z vás zprovoznil ten editor? já jsem na to zatím moc času neměl, měli jsme hodně hraní ale první pokus přes usb dopadl neúspěšně - nějak se mi nepodařilo propojit editor s pc3. asi budu muset zkusit midi.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Příspěvek od giom » 30 lis 2008 21:27

Prosim Vás ako sa dá spojazdniť editor?! Mám ho v počítačí,aj nový OS.Som s toho vedla.Ďakujem.

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 30 lis 2008 21:51

Standard grand: tak to jo to je urcite zmena k lepsimu z 1.2 na 1.31.Jinak ten editor zapoj pres USB jako kdyz delas upgrade na liste klikni midi setup a zaskrtni porty Midi In port a Midi Out port

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 01 pro 2008 01:58

No jasně to jsem všechno udělal, ale pak předpokládám že se to musí nějak tedy synchronizovat - jenže když dám recieve data a start tak se nic nestane.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 01 pro 2008 02:05

ku*va tak to nechápu :shock: přes midi to funguje.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

mira
Příspěvky: 3
Registrován: 01 pro 2008 09:53

Příspěvek od mira » 01 pro 2008 10:59

Zdarec vsichni, po nainstalovani posledni verze systemu se mi prestaly zobrazovat nazvy setupu v modu Quick Acces...... muzete to, prosim, nekdo omrknout na vasem nastroji.... Editor se mi jevi jako sikovna vec - na to ze to je jeho prvni verze tak je to fajn. Da se v Editoru pri tvorbe setupu nejak elegantne editovat prislusna zona (prejit na editaci programu)???- to jsem zatim nezjistil a trochu mi to to tam chybi

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 01 pro 2008 12:29

ahoj, ten název setupu se mi tam zobrazí, ale je to dnes poprvé co jsem něco takového zkusil použít, takže jsem tam žádný setup v quick acces neměl a udělal jsem si nové nastavení.

jinak s tím editorem s tebou souhlasím - až na malé chybky je to pěkné ale taky mi bolestně chybí ta možnost přejít při editaci setupu do editace zvuku daného layeru jako v to jde přímo v nástroji.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 01 pro 2008 17:56

chlapci hned ked budem mat viac casu tak sa na to pozriem, skusal som uz editovat nejake zvuky cez editor a musim sa priznat ze zatial ostavam pri tom malom LCD displeji. su tam este nejake kulehy. celkovo struktura je o dost ina ako pri starom VAST-e, ako aj manazovanie KDFX sekcie.

quick access mod ja osobne som nikdy nepouzival, pametam si ze mal som s tym problemy este pri K2xxx serii, radsej som si pekne poukladal oblubene programy do uzivatelskych programov alebo setupov.

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Příspěvek od giom » 01 pro 2008 18:36

A kde je potom prosim ta najlepšie ukladať nastavenia zvukov každej skladby ke´d ich máš povedzme sto a viac?Ako ich najrychlejšie najdeš a použiješ?Prepáč,ale som v tom naozaj začiatočník a začali sme konečne hrávať s kapelou uplne live,tak mám v tých všetkých nastaveniach a hladaniach zvukov totálny chaos.Som skôr hráč ako programátor.A Kurzweil je po tých všetkých Rolandoch a Yamahach niečo úplne iné.Ďakujem.

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 01 pro 2008 20:46

giom - já používám zásadně setupy - na každou písen mám vytvořený setup, v němž mám všechny zvuky a nastavení které potřebuju. v playlistu mám potom poznačené u každého songu číslo toho setupu. ten si kolečkem najdu - je to rychlé a hraju.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

Odpovědět