Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Hupox: nie

tritinitus

Příspěvek od tritinitus »

Upman:tak jsme zkousel grand a je uplne stejny jak byl. Musis mit nejakej jinej nastroj.Dal jsem puvodni z 1.30 na kartu a pak dal do useru tak ze mohu porovnat.Tak nevim co slysis za zmeny???

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

no jo ale ja mám taky pocit že to první piano hraje trochu jinak. tak nevím. :?:

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Hraje trocha inak pretoze bolo velmi kritizovane, sice Dave Weiser proklamoval ze je to parameter za parametrom 100% kopia z K2600 Triple Strike Piana, ale na PC3 znelo nejako tenko, chybali mu stredy.

tritinitus

Diky za odpoved.Ja jsem pozoroval zmeny do OS 1.30.To uz jsem si ulozil na kartu XD protoze jsem ji konecne sehnal a potom ho dal do useru zpet.S grandem OS 1.31 jsem uz rozdil neslysel tak nevim.Ale urcite se od OS 1.20 zmenilo k lepsimu jak pise Demsky ma vic stredu a je ostrejsi.Nebo je mozne ze mam neco spatne???to snad ne :-)

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

ne já jsem upgradoval z verze 1.2 na 1.31 a to piano mě hned překvapilo. k lepšímu.

a už někdo z vás zprovoznil ten editor? já jsem na to zatím moc času neměl, měli jsme hodně hraní ale první pokus přes usb dopadl neúspěšně - nějak se mi nepodařilo propojit editor s pc3. asi budu muset zkusit midi.

giom

Příspěvek od giom »

Prosim Vás ako sa dá spojazdniť editor?! Mám ho v počítačí,aj nový OS.Som s toho vedla.Ďakujem.

tritinitus

Standard grand: tak to jo to je urcite zmena k lepsimu z 1.2 na 1.31.Jinak ten editor zapoj pres USB jako kdyz delas upgrade na liste klikni midi setup a zaskrtni porty Midi In port a Midi Out port

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

No jasně to jsem všechno udělal, ale pak předpokládám že se to musí nějak tedy synchronizovat - jenže když dám recieve data a start tak se nic nestane.

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

ku*va tak to nechápu :shock: přes midi to funguje.

mira

Příspěvek od mira »

Zdarec vsichni, po nainstalovani posledni verze systemu se mi prestaly zobrazovat nazvy setupu v modu Quick Acces...... muzete to, prosim, nekdo omrknout na vasem nastroji.... Editor se mi jevi jako sikovna vec - na to ze to je jeho prvni verze tak je to fajn. Da se v Editoru pri tvorbe setupu nejak elegantne editovat prislusna zona (prejit na editaci programu)???- to jsem zatim nezjistil a trochu mi to to tam chybi

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

ahoj, ten název setupu se mi tam zobrazí, ale je to dnes poprvé co jsem něco takového zkusil použít, takže jsem tam žádný setup v quick acces neměl a udělal jsem si nové nastavení.

jinak s tím editorem s tebou souhlasím - až na malé chybky je to pěkné ale taky mi bolestně chybí ta možnost přejít při editaci setupu do editace zvuku daného layeru jako v to jde přímo v nástroji.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

chlapci hned ked budem mat viac casu tak sa na to pozriem, skusal som uz editovat nejake zvuky cez editor a musim sa priznat ze zatial ostavam pri tom malom LCD displeji. su tam este nejake kulehy. celkovo struktura je o dost ina ako pri starom VAST-e, ako aj manazovanie KDFX sekcie.

quick access mod ja osobne som nikdy nepouzival, pametam si ze mal som s tym problemy este pri K2xxx serii, radsej som si pekne poukladal oblubene programy do uzivatelskych programov alebo setupov.

giom

Příspěvek od giom »

A kde je potom prosim ta najlepšie ukladať nastavenia zvukov každej skladby ke´d ich máš povedzme sto a viac?Ako ich najrychlejšie najdeš a použiješ?Prepáč,ale som v tom naozaj začiatočník a začali sme konečne hrávať s kapelou uplne live,tak mám v tých všetkých nastaveniach a hladaniach zvukov totálny chaos.Som skôr hráč ako programátor.A Kurzweil je po tých všetkých Rolandoch a Yamahach niečo úplne iné.Ďakujem.

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

giom - já používám zásadně setupy - na každou písen mám vytvořený setup, v němž mám všechny zvuky a nastavení které potřebuju. v playlistu mám potom poznačené u každého songu číslo toho setupu. ten si kolečkem najdu - je to rychlé a hraju.

Odpovědět