Kurzweil PC3
-
-
Diky za odpoved.Ja jsem pozoroval zmeny do OS 1.30.To uz jsem si ulozil na kartu XD protoze jsem ji konecne sehnal a potom ho dal do useru zpet.S grandem OS 1.31 jsem uz rozdil neslysel tak nevim.Ale urcite se od OS 1.20 zmenilo k lepsimu jak pise Demsky ma vic stredu a je ostrejsi.Nebo je mozne ze mam neco spatne???to snad ne 

-
Zdarec vsichni, po nainstalovani posledni verze systemu se mi prestaly zobrazovat nazvy setupu v modu Quick Acces...... muzete to, prosim, nekdo omrknout na vasem nastroji.... Editor se mi jevi jako sikovna vec - na to ze to je jeho prvni verze tak je to fajn. Da se v Editoru pri tvorbe setupu nejak elegantne editovat prislusna zona (prejit na editaci programu)???- to jsem zatim nezjistil a trochu mi to to tam chybi
ahoj, ten název setupu se mi tam zobrazí, ale je to dnes poprvé co jsem něco takového zkusil použít, takže jsem tam žádný setup v quick acces neměl a udělal jsem si nové nastavení.
jinak s tím editorem s tebou souhlasím - až na malé chybky je to pěkné ale taky mi bolestně chybí ta možnost přejít při editaci setupu do editace zvuku daného layeru jako v to jde přímo v nástroji.
jinak s tím editorem s tebou souhlasím - až na malé chybky je to pěkné ale taky mi bolestně chybí ta možnost přejít při editaci setupu do editace zvuku daného layeru jako v to jde přímo v nástroji.
chlapci hned ked budem mat viac casu tak sa na to pozriem, skusal som uz editovat nejake zvuky cez editor a musim sa priznat ze zatial ostavam pri tom malom LCD displeji. su tam este nejake kulehy. celkovo struktura je o dost ina ako pri starom VAST-e, ako aj manazovanie KDFX sekcie.
quick access mod ja osobne som nikdy nepouzival, pametam si ze mal som s tym problemy este pri K2xxx serii, radsej som si pekne poukladal oblubene programy do uzivatelskych programov alebo setupov.
quick access mod ja osobne som nikdy nepouzival, pametam si ze mal som s tym problemy este pri K2xxx serii, radsej som si pekne poukladal oblubene programy do uzivatelskych programov alebo setupov.
A kde je potom prosim ta najlepšie ukladať nastavenia zvukov každej skladby ke´d ich máš povedzme sto a viac?Ako ich najrychlejšie najdeš a použiješ?Prepáč,ale som v tom naozaj začiatočník a začali sme konečne hrávať s kapelou uplne live,tak mám v tých všetkých nastaveniach a hladaniach zvukov totálny chaos.Som skôr hráč ako programátor.A Kurzweil je po tých všetkých Rolandoch a Yamahach niečo úplne iné.Ďakujem.