Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Příspěvek od giom » 02 pro 2008 22:49

Ďakujem.Ale keď mám povedzme slohu jedno nastavenie a refrém iné,záver iné atď. tak mám ich nechať len niekde pod sebou a pedálom alebo teda šipkami ich len posúvať-prepínať?To potom je ako najlepšie číslovať-slohu,ref.??? Určite sa na mne smejete,ale fakt s tým nemám skúsenosti,tak ďakujem za každý postreh a radu.

martinrx
Příspěvky: 293
Registrován: 04 bře 2007 22:07

Příspěvek od martinrx » 03 pro 2008 02:30

hmmm, tak to máš tedy hodně složité. Já se zásadně snažím vyhýbat tomu abych musel přepínat uprostřed písně zvuky. proto taky používám na live dva nástroje.
být tebou bych se snažil to v maximální míře vyřešit tím setupem aby jsi musel přepínat v průběhu songu co nejméně. jestli to jinak nejde pak nezbývá asi - jak píšeš - přepnout zvuky které si uložíš na čísla vedle sebe.
Kurzweil PC3, Clavia Nord rack3, Roland A37, Apogee Duet, Event ASP6

mira
Příspěvky: 3
Registrován: 01 pro 2008 09:53

Příspěvek od mira » 03 pro 2008 07:59

Drobný postřeh k přepínání zvuků během písně - je zamozřejmě nejpohodlnější mít dva manuály - používal jsem Yamahu motif 6 a k tomu přes midi připojenou Yamahu CP 33 - ale na PC3x to zvládám v pohodě přepínat v rámci jednoho Setupu pomocí Program Switch- Máme jich tam více než dost. :D Rozhodnutí používat jeden manuál bylo vcelku jasné - vzhledem k hmotnosti nástroje se mi nechce převážet ještě těžkého motifa 6 a v případě že bych přidal nějaký master nad PC3x tak mi znepřijemní práci se slidery, zakryje část displeje atd...... Přepinání je plynulé a pomocí Editoru se nastaví velmi rychle. Stáčí jen spávně nastavit Mutování Zon. U složitějších skladeb - co se zvuků týče - používám setupy a když stačí zvuk jeden tak programy. Vše mám připraveno v Quick Acces . Akorat ta chyba v novém systému je, že se mi jména setupu nechteji v QA zobrazit :(

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 06 pro 2008 12:20

Ze se tady probira prepinani zvuku behem pisne.Mam jednu prosbu.V OS 1.30 vyresili prepinani zvuku bez slysitelneho lupnuti.To funguje do doby nez jdu do MODU song kdyz se vratim do MODU program dochazi pri prepinani nekterych zvuku ke slysitelnemu lupnuti a nejsem si jisty jestli to delalo v OS 1.30 ja mam pocit ze ne.Nechce se me vracet na 1.30 tak me dejte nekdo vedet.Diky za info.

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Příspěvek od giom » 06 pro 2008 17:05

Ano,aj ja som to postrehol.Neviem s tým ale nič urobiť.Len dúfať že to zase v ďalšom OS odstrania.

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 07 pro 2008 11:06

Diky za odpoved budeme doufat ze to opravi :-)

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 11 pro 2008 10:20

http://www.youtube.com/user/KurzweilTutorials
--pribudli dalsie zaujimave tutorialy :)

...mimochodom, dostal som ponuku spoluprace s Kurzweil Music Systems na vyvoji ich novych produktov a aj ako betatester, tak sa na to strasne tesim a verim tomu, ze Kurzweil bude znova top of mind medzi syntakmi :)
Naposledy upravil(a) demsky dne 11 pro 2008 13:31, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
upman
Příspěvky: 1587
Registrován: 08 zář 2004 16:29
Vybavení

Příspěvek od upman » 11 pro 2008 10:26

2 demsky: no ta to diky a gratuluji - aspon tam budeme mit svyho kone.

BTW: FCB1010, uz mam taky doma + novy firmware, urcite znas?
http://www.ossandust.be/

Vrele doporucuji, za 3 dny po objednavce sem mel doma, vymena par minut.
Mac mini, Logic 9, MOTU Ultralite, PadKontrol, Novation SL37, IK VSTs
http://bandzone.cz/lifelies

synt
Příspěvky: 135
Registrován: 05 čer 2008 13:51

Příspěvek od synt » 11 pro 2008 11:47

Gratulace veliká demsky.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 11 pro 2008 13:35

ano ano FCB RULEZ :)

upman & synt: diky :)
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 11 pro 2008 13:55

pridavam se ke gratulaci Demsky to je uspech :-)

tritinitus
Příspěvky: 34
Registrován: 11 čer 2008 20:30

Příspěvek od tritinitus » 11 pro 2008 14:02

giom:To prepinani programů s naslednym vynechanim zvuku (kdyz se vracim z MODU song do MODU PROGRAM) se ztrati, kdyz jdu nasledne do SETUP a potom zpet do PROGRAM a je to zase OK....opet se muze prepnout jak je libo a nic neni slyset.

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Příspěvek od giom » 12 pro 2008 14:16

Tritinitus: Áno už som na to prišiel.Ďakujem.Nevie niekto či sa náhodou na ten editor nebudú robiť update?

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 12 pro 2008 14:30

ahojte, PC3 uz ma druhy update 1.0.2, ale stale je tam este dost bugov. vyvojari SoundTower ale su velmi pracoviti, tak verim tomu, ze na novy rok uz bude plne funkcny.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
giom
Příspěvky: 105
Registrován: 28 říj 2008 14:58

Příspěvek od giom » 12 pro 2008 22:49

upman:Čo sa všetko dá robiť s tým FCB1010?

Odpovědět