Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
giom

Příspěvek od giom »

Ďakujem.Ale keď mám povedzme slohu jedno nastavenie a refrém iné,záver iné atď. tak mám ich nechať len niekde pod sebou a pedálom alebo teda šipkami ich len posúvať-prepínať?To potom je ako najlepšie číslovať-slohu,ref.??? Určite sa na mne smejete,ale fakt s tým nemám skúsenosti,tak ďakujem za každý postreh a radu.

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

hmmm, tak to máš tedy hodně složité. Já se zásadně snažím vyhýbat tomu abych musel přepínat uprostřed písně zvuky. proto taky používám na live dva nástroje.
být tebou bych se snažil to v maximální míře vyřešit tím setupem aby jsi musel přepínat v průběhu songu co nejméně. jestli to jinak nejde pak nezbývá asi - jak píšeš - přepnout zvuky které si uložíš na čísla vedle sebe.

mira

Příspěvek od mira »

Drobný postřeh k přepínání zvuků během písně - je zamozřejmě nejpohodlnější mít dva manuály - používal jsem Yamahu motif 6 a k tomu přes midi připojenou Yamahu CP 33 - ale na PC3x to zvládám v pohodě přepínat v rámci jednoho Setupu pomocí Program Switch- Máme jich tam více než dost. :D Rozhodnutí používat jeden manuál bylo vcelku jasné - vzhledem k hmotnosti nástroje se mi nechce převážet ještě těžkého motifa 6 a v případě že bych přidal nějaký master nad PC3x tak mi znepřijemní práci se slidery, zakryje část displeje atd...... Přepinání je plynulé a pomocí Editoru se nastaví velmi rychle. Stáčí jen spávně nastavit Mutování Zon. U složitějších skladeb - co se zvuků týče - používám setupy a když stačí zvuk jeden tak programy. Vše mám připraveno v Quick Acces . Akorat ta chyba v novém systému je, že se mi jména setupu nechteji v QA zobrazit :(

tritinitus

Příspěvek od tritinitus »

Ze se tady probira prepinani zvuku behem pisne.Mam jednu prosbu.V OS 1.30 vyresili prepinani zvuku bez slysitelneho lupnuti.To funguje do doby nez jdu do MODU song kdyz se vratim do MODU program dochazi pri prepinani nekterych zvuku ke slysitelnemu lupnuti a nejsem si jisty jestli to delalo v OS 1.30 ja mam pocit ze ne.Nechce se me vracet na 1.30 tak me dejte nekdo vedet.Diky za info.

giom

Příspěvek od giom »

Ano,aj ja som to postrehol.Neviem s tým ale nič urobiť.Len dúfať že to zase v ďalšom OS odstrania.

tritinitus

Diky za odpoved budeme doufat ze to opravi :-)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

http://www.youtube.com/user/KurzweilTutorials
--pribudli dalsie zaujimave tutorialy :)

...mimochodom, dostal som ponuku spoluprace s Kurzweil Music Systems na vyvoji ich novych produktov a aj ako betatester, tak sa na to strasne tesim a verim tomu, ze Kurzweil bude znova top of mind medzi syntakmi :)
Naposledy upravil(a) demsky dne 11 pro 2008 13:31, celkem upraveno 1 x.

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

2 demsky: no ta to diky a gratuluji - aspon tam budeme mit svyho kone.

BTW: FCB1010, uz mam taky doma + novy firmware, urcite znas?
http://www.ossandust.be/

Vrele doporucuji, za 3 dny po objednavce sem mel doma, vymena par minut.

synt

Příspěvek od synt »

Gratulace veliká demsky.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ano ano FCB RULEZ :)

upman & synt: diky :)

tritinitus

pridavam se ke gratulaci Demsky to je uspech :-)

tritinitus

giom:To prepinani programů s naslednym vynechanim zvuku (kdyz se vracim z MODU song do MODU PROGRAM) se ztrati, kdyz jdu nasledne do SETUP a potom zpet do PROGRAM a je to zase OK....opet se muze prepnout jak je libo a nic neni slyset.

giom

Příspěvek od giom »

Tritinitus: Áno už som na to prišiel.Ďakujem.Nevie niekto či sa náhodou na ten editor nebudú robiť update?

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ahojte, PC3 uz ma druhy update 1.0.2, ale stale je tam este dost bugov. vyvojari SoundTower ale su velmi pracoviti, tak verim tomu, ze na novy rok uz bude plne funkcny.

giom

Příspěvek od giom »

upman:Čo sa všetko dá robiť s tým FCB1010?

Odpovědět