no ved hovorim ze co sa konceptu tyka. o kvalite algoritmov som schvalne nehovoril. v generatore som sa tiez zabaval uz pred 10 rokmi, s tym ze sa s takymi softami zabavam doteraz, a teraz je to uz dost niekde inde, a aj procesory su uz dost inde. dnes si mozes dovolit zapnut v reaktore 8x oversampling, a ten SOUND o ktorom pises je potom o dost inde.demsky píše:aum: co z toho ze v Reaktore si mozem navrhnut co len chcem, ked mi nesedi jeho SOUND. Viem o com hovorim patlal som sa este v Generatore pred desiatimi rokmi
a inak v reaktore tiez nemozem navrhnut co len chcem. je to uzavrety system kde mas zakladne stavebne kamene pevne dane. naozaj otvoreny system je napr pure data. tam ked ti nesedi sound napr filtra, tak pouzijes iny filter / iny objekt. je ich tam kopec a vzhladom nato ze sa daju nove objekty naprogramovat, tak na nete najdes kopec kniznic kde mas rozne objekty, takze mas naozaj na vyber / vzhladom na to ze tam sa uz da fakt navrhnut "co len chces", tak si mozes aj navrhnut taky sound aky chces / niesi obmedzeny napr len par druhmi filtra ako v reaktore alebo na kurzweil synthoch (kde by mi to ale nevadilo, kedze kurzweil filtre mi napr na mojom mangleri prijdu dost kvalitne)
a ten VAST je tam teda v +- rovnakej forme ako v K serii? niesu tam nejake obmedzenia?demsky píše:rozdiel medzi PC seriou a K seriou bol doteraz v tom ze PC bol hlavne performance controller a nie workstation a PC seria nemala VAST engine. Kurzweil teraz VAST engine rozvinul a PC3 je prvy nastroj ktory ho ma.