Kurzweil PC3

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
gasma
Příspěvky: 69
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma »

Ahoj zkus to tady,ale nestudoval jsem to podrobně :-( nooo jěště na to koukám a asi tam návod není tak promiň.Zkus ale jěště hledat na soniku
http://forum.sonikmatter.com/forums/ind ... s-v13-pc3/

Uživatelský avatar
Vitus
Příspěvky: 37
Registrován: 11 kvě 2008 20:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Vitus »

fajncas píše:zdar borci, poraďte prosím někdo. Chci (než bude hotový editor pro sw 2.0) vrátit u své pc3 starou verzi sw (1.3) Nevíte kde ji vzít a jak?
Díky
Starší verzi OS 1.35 pro PC3 (bez objects files) lze najít zde
http://raptorkonrad.com/pages/clenove.php
pod heslem PC3X.
Zdraví Viťus

KyeKurz
Příspěvky: 3
Registrován: 07 srp 2009 18:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od KyeKurz »

Dá se to stahnout na ftp://ftp.kurzweilmusicsystems.com/pub/ ... tem_Files/ .
Ale nezkoušel jsem.
Zdravím

tomas612
Příspěvky: 7
Registrován: 12 úno 2011 20:23

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od tomas612 »

Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem psal dotaz, kdy bude k mání nová verze PC3 Editing softwaru a odpovězeno (asi po měsíci až dvou) toto:

Hi Tomas,

The new editor update has entered a beta test stage. It should be released as soon as initial tests by beta testers are completed.

Thank you for your interest.

Mark

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 215
Registrován: 20 úno 2009 09:37
Vybavení

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gari »

Neviem si pomoct, ale prestal mi hrat pc3x cez midi z externeho klavesu. Uz som skusal mnozstvo moznosti. Mal som nespocetne setupov, o ktore som prisiel upadom na 2.0 ( zabudol som zalohovat :) ) , ale to mi je fuk. Uz som ich nepotreboval. Dovod preco ich spominam je, ze asi 80% z nich som si vtedy naprogramoval tak, aby externy klaves pouzival nejake splitnute a transponovane zvuky z pc3x a vsetko fungovalo perfektne, vratane roznych funkcii (napr. pressure a podobne). Teraz cokolvek menim, nastavujem atd, nic sa nedeje!!! Viete mi niekto nejako poradit? Viem, ze uz to tu niekto pisal, ze mu to neslo, ale mne nehra ani zakladny CH1, co ma dost znepokojuje!

Ak pripojim MIDI opacne, vidim na externom klavese, ze midi signal prijima z PC3 (ma kontrolku). Zda sa mi, ze mam asi dve moznosti, bud sa pohukal MIDI IN konektor na pc3 alebo MIDI OUT konektor na externom...??? Len preboha dufam, ze to nebude nieco horsie!

Uživatelský avatar
Keyboarder
Příspěvky: 208
Registrován: 04 říj 2009 10:45

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od Keyboarder »

Minulý týden jsem zase trochu špekuloval na vylepšení simulace hammondek a pak vyrobil toto demo:
http://www.youtube.com/watch?v=tY6wUqzc_WU
Pokud by měl někdo o tento zvuk zájem, je volně ke stažení zde: http://forum.sonikmatter.com/forums/ind ... rderlspc3/
Nebo pošlu e-mailem
Kurzweil PC3K7+KORE64, Yamaha MODX6, Roland Combo VR09, iPad (Sunrizer, Sampletank, Korg iPolysix, Korg Module, Yamaha Synthesizer), Yamaha PSR740, PSR-S750

jantosova
Příspěvky: 3
Registrován: 23 úno 2011 18:49

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od jantosova »

Dobry den. muzete mi prosim pomoci ohledne Kurzweil pc3x, pripadne mi poradit na koho se muzu s dotazem obratit?
Pres USB kabel se stahne do pocitace file ve formatu PC3, ktery ale neni mozne prehrat ani v jednom playeru. zkouseli jsme to na vice pocitacich. Oficialne neexistuje ani program konvertor, pomoci ktereho bychom to mohli konvertovat do neceho jineho a potom prehrat v playeru (mp3,wav, midi files). pripadne kde mohu sehnat manual v cestine?
Moc dekuji za radu

gasma
Příspěvky: 69
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma »

Dobrý den,
ve vašem připadě se zřejmě jedná o datový soubor (nazev).pc3 ten samozřejmě není přehratelný v ničem.Soubor by měl mit koncovku koncovku (nazev).mid

jantosova
Příspěvky: 3
Registrován: 23 úno 2011 18:49

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od jantosova »

Vytvarim muziku v SONG MODE (ktery ma jako jediny v klavesach kanaly, respektive tracks), potom jdu na STORAGE MODE a pres povel EXPORT se mi konecne objevil file, ktery si mohu poslechnout. (typ souboru se jmenuje MIDI Sequence). Tento zvuk vsak neodpovida kvalite zvuku, ktery jsem ulozil v klavesach. Ani EDITOR program, ktery mam v pocitaci, nevidi tento file v pocitaci, takze s nim nemohu dodatecne pracovat. Dokonce jsem zkousel tyto soubory konvertovat do mp3 nebo wav souboru, ale mnoho zvuku ze syntezatoru neni vubec slyset a kvalita zvuku je velice spatna.
Muzete mi prosim nyni pomoci? dekuji

gasma
Příspěvky: 69
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od gasma »

Zdravím,
pokud exportujete MidiFile SMF 0 (Standard MIDI Format 0) a přehráváte v PC tak jsou použity zvuky ze zvukové synthezy zvukové katry v PC,které jsou kvalitou absolutně nesrovnatelné s PC3X.Propojte Kurzweil s PC USB což asi máte a použijte např.Cakewalk Sonar.
http://www.youtube.com/watch?v=9eANcCao ... ated.Potom bude hrát zpětně vše dobře.Je to přehlednější a lepší pro tvorbu skladeb.Navíc mužete hned nahrát jako audio.

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2672
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od demsky »

tak ako pise gasma, ked si ulozis song ako mid subor, to su len data, nie audionahravka, takze ked to spustis na kompe tak to hra zvukovka cez nieco co ma tam nastavene ako default midi player :)

dlho som tu nebol, tak postnem nejake videa co sa mi pacia :) (good work Keyboarder)
https://www.youtube.com/user/matodemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

jantosova
Příspěvky: 3
Registrován: 23 úno 2011 18:49

Re: Kurzweil PC3

Příspěvek od jantosova »

Gasma,Demsky ... moc děkuji za rychle odpovědi,vyzkoušíme.


gasma
Příspěvky: 69
Registrován: 19 pro 2008 22:56

Kurzweil PC3 OS

Příspěvek od gasma »

ahoj je nový upgrade PC3 v2.01 Update,PC3 Series - Desktop Editor V2
http://www.kurzweilmusicsystems.com/Pro ... =downloads

Uživatelský avatar
gari
Příspěvky: 215
Registrován: 20 úno 2009 09:37
Vybavení

Super Ribbon

Příspěvek od gari »

Zabudol som zrusit jednu objednavku este z leta, a tak sa stalo, ze mam 2 Super Ribbony. Ak ma niekto zaujem o jeden kus, napiste E-Mail.

Odpovědět