Martinrx: Pokial ma pamet neklame tak panorama sa da nastavovat v setupoch uz v K2000, fakt to nemas v PC2?
Co sa tyka harmoniky, myslis taku ustnu harmoniku alebo akordeon? nieco som nasiel tu (dalsie mp3 dema):
http://www.sweetwater.com/feature/pc3x/
Momentalne v Kurzweili rozmyslaju o tych ROM boardoch do PC3x (jeden ma max. 64 MB compressed Wave ROM, to je zhruba 100 MB linearnych samplov, druhy raz tolko). Jeden bude pravdepodobne taky masivnejsi contemporary board so najziadanejsimi zvukmi a druhy nove Grand Piano. Dostal som aj napad, ci by nestalo za to, keby sa Kurzweil spojil s byvalymi zamestnancami zo Synthogy (Ivory Grand Piana) aby vyprodukovali joint-venture projekt, tak uvidime co na to povie vedenie krz.
O nastroji uz nema zmysel moc kecat/pisat, treba to jednoducho pocut, zahrat si na tom. U mne je tento model TOP, proste nadhera, ale zneje inak ako moj klasicky K2000, takze si aj svojho dedka nechavam. Je to moj tzv. core-sound nastroj, samozrejme ze to nie je "vseumel" a na specificke poziadavky je uz lepsie siahnut do velkych kniznic alebo VSTi.