taky tam mohli dát alespoň lidi, kteří někdy na piáno hráli
Ty tomu zameru nerozumies. To je azijsky podprahovy marketing. Orientacia na jednoprstych zakaznikov.
(Na 0:38 je slecna tusim zapreta o klaviaturu. Dobre vidim ? )
...
Uzivajme si dobu, ked su tam este stale skutocni, zaplateni ludia z katalogu.
Za par rokov uz to budu len pocitacove modely.
Dnes - 2021_05_16_ jsem na LOUDoval 636 FM souborů typu Syx na nástroj PC4 z DX7. Data jsou volně z internetového prostoru - nejvíce http://dxsysex.com/?fbclid=IwAR2NJ83Iy3 ... sJMOZmA8Vs . Trvalo mi, než jsem pochopil nahrání syx z FlashDisku, ale je to tam. obsadil jsem memory 4101 - 4737 (u mě). V budoucnu postupně zkontroluju, upravím na PROGRAM, ev. MULTI. Ale chce to prohrabat. RF.
např. teď Kytary .CZ použitý Kurzweil PC4 a Forte SE pod 50.000, Muziker nové Forte 7 - 68,5 tis. Možná těch 2200,- Eur není až moc, asi jak je hrané a pod. za potencionálně krátkou dobu. U Thomanna PC 4 za necelý 47.000,- CZK
Forte je jistota, určitě doporučuji jako dobrou volbu. Jinak na Kytary pozor, pokud prodávají starší nástroj tak je starší, jako bys kupoval na inzeratech
Vy klikaři si to můžete vyzkoušet. Tady ve středoevropské metropoli No. 1 ani ťuk Pokud se dobře dívám, nikdo nemá na krámě ani obyčejnou PC4. Jen někde ve skladech.
To bude ta nová lehká vyvážená klaviatura Medelli. Ta co má Forte neni ani nejlehčí kladívková od Fataru. Každopádně příjemná váha.