Kurzweil PC4

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
petermikuláš
Vybavení

Re: Kurzweil PC4

Příspěvek od petermikuláš »

no, a presne toto je to.....aj toto sú veru dopady ich súčasných "stratégii".....ja som sklamaný už dlhšie veru

petermikuláš
Vybavení

Mimochodom cez víkend som kúpil banku samplov a zvukov pre kurzweil ešte od spectrasonics, ktorá bola predávaná pre kurzweily K2XX (v pohode, ja som ich kupoval pre moju k2661) a skúsil som ju natiahnuť aj do PC3K nakoľko kurzweil deklaruje kompatibilitu PC3K pre modely K2XX "Compatibility with K RAM samples will be %100. Compatibility with K programs will be around 80%" . Výsledok? Takmer nič nebolo kompatibilné s novým PC3K a na novej PC3K tie zvuky poväčšinou nefungujú.

petermikuláš
Vybavení

Inak kytary.cz teraz ponukaju PC3K8 a PC3K6 s 30% zlavami, tak asi na tom tiez moc nezarobia

Hold chlapci na SP teraz vsetci fanaticky kupuju Nordy, v duchu hesla: kto nema norda, akoby ani nebol

Kam sa pozriem kazdy ma vsade cerveny klaves.... no proste image

preto aj najnovsie Kronosy sa uz cervenaju :)

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

:-) Nordy nejsou jen image - jsou (uživatelsky)jednoduché, spolehlivé, kvalitní. Dlouhodobě budovaná značka, ve všem konzistentní, tak se to dělá. (a samozřejmě taky ta image)

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Z Nord lead odesel cely vývoj do nějaké kytarové firmy (Kempera?) tam budoucnost nehledejte

SP6 a weiser sounds:

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Vela zalezi aj od dopytu. Co sa chce predat, to je na predajni. V Muzikeri v BA maju SP1 a mali aj SP6, ale len chvilu. Dost rychlo sa predal.

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

SP-1 měli Kytary taky, velmi jim vadilo v jakem stavu to dastavaji , strašně to kritizovali, tak se nedivím ze s Kurzem končí

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Fakt to dodávali ve špatném stavu? To je ovšem děs...

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Tak Sp-1 je docela mizernej nástroj, poslevi prodávali asi za 8000, aby se ji zbavili.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Vla-sta, ty si normálne hejter... Okrem ód na K2xxx si nič pekné na adresu Kurzweila nenapísal. Hm...?

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

:D ale Forte se mi líbí, čekám jaký bude PC4 -pokud tam bude zajímavá cena tak to zvážím. Jen se zeptám, hrál jsi někdy na SP-1? Tak jak to posílají nastavený z fabriky, tak je to hrozný. Kdyby se obtěžovali s nějakým hratelným nastavením, aby člověk co nezná si to vybral. Tak jak to přijde z fakriky, je to tupý, je potřeba si vybrat jiný křivky pro úhoz. Já jen ale psal, co mi na to řekli v kytarách...., na PC3 se mi líbilo dost věcí, ale není to takové zlepšení, abych to vyměnil...

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Na SP1 som hral, ale len chvíľku - chcel som vyskúšať mechaniku, keďže je rovnaká(?) ako SP6 a malo by ju mať PC4. SP1 ma inak nezaujíma. Tie krivky si tak-či-tak potrebuje každý nastaviť podľa svojho vkusu. Viem, že na Forte si niektorí ešte sami kalibrujú každý kláves osobitne :palec+:

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

mě ty klávesy taky nezajímají, ale já tam šel s dcerou od bráchy, jako že jí jako "poradím" Kurzweil a ona si jednoznačně vybrala Yamahu....prostě mě to naštvalo, ale je fakt že ten nástroj má 8 zvuků a jinak nic..., nechci hejtit firmu kurzweil, ale prostě jen nějak nechápu jejich vývojové pochody...kdyby nabízeli jen SP-1, SP-6, Forte a PC-4 asi by udělali líp. Já třeba nechápu, proč nabízejí tolik vývojových modelů, který obchodníci nemají šanci udat.....

Chtěl jsem se optat, jestli máte někdo zkušenosti s Awave Studio 11.3. Já to nyní zkouším testovací verzi, je tam super že načtu Akai Cd, ale když jsem zkoušel konverzi z AKAI na Kurzweil, tak mi to udělalo z každého samplu zvuk, vůbec je to nespojilo dohromady, jak bych asi bláhově očekával. Máte s tím někdo zkušenost? dělám něco špatně?

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

MDudas

Příspěvek od MDudas »

"ta holčina asi bude mít smůlu, je to krátky"
- ale na druhej strane - krasna ukazka toho, ze aj na Kurzweil sa da hrat ako na Yamahu z ludovej skoly.... 8) :lol:

Odpovědět