Kurzweil PC4
- petermikuláš
- Vybavení
Re: Kurzweil PC4
no, a presne toto je to.....aj toto sú veru dopady ich súčasných "stratégii".....ja som sklamaný už dlhšie veru
- petermikuláš
- Vybavení
Mimochodom cez víkend som kúpil banku samplov a zvukov pre kurzweil ešte od spectrasonics, ktorá bola predávaná pre kurzweily K2XX (v pohode, ja som ich kupoval pre moju k2661) a skúsil som ju natiahnuť aj do PC3K nakoľko kurzweil deklaruje kompatibilitu PC3K pre modely K2XX "Compatibility with K RAM samples will be %100. Compatibility with K programs will be around 80%" . Výsledok? Takmer nič nebolo kompatibilné s novým PC3K a na novej PC3K tie zvuky poväčšinou nefungujú.
- petermikuláš
- Vybavení
Inak kytary.cz teraz ponukaju PC3K8 a PC3K6 s 30% zlavami, tak asi na tom tiez moc nezarobia
Hold chlapci na SP teraz vsetci fanaticky kupuju Nordy, v duchu hesla: kto nema norda, akoby ani nebol
Kam sa pozriem kazdy ma vsade cerveny klaves.... no proste image
preto aj najnovsie Kronosy sa uz cervenaju
Hold chlapci na SP teraz vsetci fanaticky kupuju Nordy, v duchu hesla: kto nema norda, akoby ani nebol
Kam sa pozriem kazdy ma vsade cerveny klaves.... no proste image
preto aj najnovsie Kronosy sa uz cervenaju

Z Nord lead odesel cely vývoj do nějaké kytarové firmy (Kempera?) tam budoucnost nehledejte
SP6 a weiser sounds:
SP6 a weiser sounds:
Vela zalezi aj od dopytu. Co sa chce predat, to je na predajni. V Muzikeri v BA maju SP1 a mali aj SP6, ale len chvilu. Dost rychlo sa predal.
SP-1 měli Kytary taky, velmi jim vadilo v jakem stavu to dastavaji , strašně to kritizovali, tak se nedivím ze s Kurzem končí
Fakt to dodávali ve špatném stavu? To je ovšem děs...
Tak Sp-1 je docela mizernej nástroj, poslevi prodávali asi za 8000, aby se ji zbavili.
Vla-sta, ty si normálne hejter... Okrem ód na K2xxx si nič pekné na adresu Kurzweila nenapísal. Hm...?

Na SP1 som hral, ale len chvíľku - chcel som vyskúšať mechaniku, keďže je rovnaká(?) ako SP6 a malo by ju mať PC4. SP1 ma inak nezaujíma. Tie krivky si tak-či-tak potrebuje každý nastaviť podľa svojho vkusu. Viem, že na Forte si niektorí ešte sami kalibrujú každý kláves osobitne 

mě ty klávesy taky nezajímají, ale já tam šel s dcerou od bráchy, jako že jí jako "poradím" Kurzweil a ona si jednoznačně vybrala Yamahu....prostě mě to naštvalo, ale je fakt že ten nástroj má 8 zvuků a jinak nic..., nechci hejtit firmu kurzweil, ale prostě jen nějak nechápu jejich vývojové pochody...kdyby nabízeli jen SP-1, SP-6, Forte a PC-4 asi by udělali líp. Já třeba nechápu, proč nabízejí tolik vývojových modelů, který obchodníci nemají šanci udat.....
Chtěl jsem se optat, jestli máte někdo zkušenosti s Awave Studio 11.3. Já to nyní zkouším testovací verzi, je tam super že načtu Akai Cd, ale když jsem zkoušel konverzi z AKAI na Kurzweil, tak mi to udělalo z každého samplu zvuk, vůbec je to nespojilo dohromady, jak bych asi bláhově očekával. Máte s tím někdo zkušenost? dělám něco špatně?
Chtěl jsem se optat, jestli máte někdo zkušenosti s Awave Studio 11.3. Já to nyní zkouším testovací verzi, je tam super že načtu Akai Cd, ale když jsem zkoušel konverzi z AKAI na Kurzweil, tak mi to udělalo z každého samplu zvuk, vůbec je to nespojilo dohromady, jak bych asi bláhově očekával. Máte s tím někdo zkušenost? dělám něco špatně?
ta holčina asi bude mít smůlu, je to krátky
"ta holčina asi bude mít smůlu, je to krátky"
- ale na druhej strane - krasna ukazka toho, ze aj na Kurzweil sa da hrat ako na Yamahu z ludovej skoly....

- ale na druhej strane - krasna ukazka toho, ze aj na Kurzweil sa da hrat ako na Yamahu z ludovej skoly....