Vlasto a to si nepochopil už na začiatku, že OS4 pre Forte a OS1 pre PC4 sú rovnaké?
Samozrejme, budú tam malé rozdiely, lebo PC4 má input aj pre Ribbon + 9 knobov naviac. A Forte má LEDky pri slideroch vs. Vieš si vypínať podsvietenie tlačítok a koliesok na PC4...
Ked tak na to pozeram vitazne video ma +- 17000 vzhliadnuti a len 220 lajkov. Co je velky nepomer. Ale hlavne ze sa pacilo KURZWEIL timu. Mame tu videa z lepsim pomerom vzhliadnutia vs lajk.
A pomer komentov k vzhliadnutiam je az nerealny ...15 vs 17000. no tak asi tak. http://kurzweil.com/news/76/
Naposledy upravil(a) concord dne 31 črc 2019 20:18, celkem upraveno 1 x.
Ok, druhé a třetí místo (ne že bych to uměl líp) moc nechápu, asi chtěli ukázat stylovou pestrost - elektronika, jazz (či co) a rock. BTW, ta SP6 vypadá fakt masivně na jednoduché stage piano.
Za mě, vyhodnocení soutěže je jednoznačné. Nejlépe hodnotili videa, která nejvíce představují práci zaměstnanců současného Kurzweila. V prvním videu si autor šplhl u zaměstnanců, protože použili i el. bicí. Druhé video s SP6 bylo podle mě nápaditejší, ale víc se z SP6 asi dostat nedalo. Třetí po pravdě nevím ...
Za mě je z vyhodnocení jasné kam kladou zaměstnanci největší důraz, já jejich nadšení moc ale nesdílím.