Snáď bude v Muzikeri lepšia cena... aj keď v Kytarách mávajú niekedy dobré akcie

No však toto je to, že predaje majú celkovo malé a obávam sa, že vypustením stroja strednej triedy ako je PC4 s vlastnosťami ako sme popísali a ešte za takú vysokú cenu, tie predajné čísla moc nestúpnu. Ono totižto problém dnes je v tom, že fakt konkurencia je neskutočne vymakaná a ponúka v každom segmente kopu kvalitných synťákov za pomerne nízke ceny (samozrejme v porovnaní spred 20 rokov). Vtedy bol naozaj K2500, K2600 a dlho nič a potom konkurencia. Dnes to ale tak nie je, doba sa zmenila, na trhu je množstvo super synťákov s veľmi vysokou kvalitou zvuku, obrovskými možnosťami a super jednoduchým ovládaním. Zoberte si už len fakt, že kronos ponúka 9 rôznych syntéz na prácu so zvukom, plus mega samper a to všetko v jednej mašine. Alebo aj podobne sú na tom yamaha, roland, či nord. Nehovoriac o tom, že dnes s úžasom ja osobne sledujem ako sa brutálne rýchlo vyvíja smerom hore ku kvalite aj Uliho firma a držím mu neskutočne palce. Ten chlap je podľa mňa úplne mega, jeho filozofia ako chce vyrábať synťáky a to ako začína vyrábať kvalitné synťáky ma veru dostáva do úžasu. Mali ste už v rukách od neho napr. Deep Mind 12? Vrelo odporúčam. Myslím, že súčasný vývoj bude ešte veľmi zaujímavý a myslím, že dosť prevratný
1.Vlasta Kronos sem uz nikdy netahaj to je najvysia trieda. PC4 tam nepatri! Ano za 2100 eur sa ti moze o Kronosovi len snivat.