Kurzweil PC4

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
concord
Vybavení

Re: Kurzweil PC4

Příspěvek od concord »

V 4.23 min - solo Grand pekne pocut chod kladiviek. Nadhera. :palec+:
-este aj ked pridal strings krasne pocut tento efekt.
A 5.22 min Old Pub mi vyrazilo dych. REAL :palec+:

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Kdyby někdo potřeboval, tady se dá stáhnout seznam objektů PC4 v PDF, pokud by Vám to nešlo někomu stáhnout a chtěl to někdo vidět, můžeme udělat něco na uložto, třeba, nebo pošlu do mailu
https://forums.godlike.com.au/index.php ... w;down=428

Jinak Sweatwater konečně začal v USA dodávat PC4, tak se snad dočkáme normálních ukázek na youtube..

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Vlasto, ty si diskusny maniak ! :lol:

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Mě PC4 zajímá, tak hledám podklady pro rozhodnutí a hlavně, chci si ji jít vyzkoušet a abych 3 hodiny nehledal, kde najdu accordeon, žestě a tak... naposledy na PC3 jsem tam nedošel a byl jsem v Kytarách celé dopoledne

MDudas

Příspěvek od MDudas »

No tak akordeon, to bude problem... Velky problem. Ten v Kurzweile nema tradiciu zrejme.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Fu, ale nechápem, že to má len (!!!) 50 Multi? Kdesi písali 150. Hoci... ja doteraz využívam na mojom Kurzovi 0 (slovom "nula") čisto továrenských Setupov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale všimnite si ten kopec Songov...

petermikuláš
Vybavení

Příspěvek od petermikuláš »

To neni problem. Perfektný akordeon mám od KeyboarderLS, ten mu ho určite rád pošle.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

MDudas píše:
06 zář 2019 15:47
No tak akordeon, to bude problem... Velky problem. Ten v Kurzweile nema tradiciu zrejme.
A tie akordeóny, čo sa dajú stiahnuť zo stránky Kurzweilu?

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

Tak stiahol som ten objektlist a su tam aj akordeony.

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Jj našel jsem, já mám i na K2661 soliní samplovaný akordeon, už ani nevím od koho. Jen si pamatuju, že psal anglicky. Je tam i Bariton , byť se z toho vyklube pístový Euphonium, jen jsem zvědavý na tubu. Aby se z toho nevyklubala pístová, chtěl bych aby to znělo mohutně. Na Moravě máme dechovky jako povinné skladby, bez toho bych so tu nezahrál .... na bigbeat už jsem moc starej

martinrx
Vybavení

Příspěvek od martinrx »

IMG_09092019_003351_(1080_x_1080_px).jpg
Tak přátelé!
Před mnoha lety jsem byl jeden z prvních(jestli ne úplně prvním 8) ) lidí v této zemi kdo si koupil PC3. Tehdy jsem ji objednal ještě předtím, než byla oficiálně uvolněna do prodeje. Nikdy jsem koupě nelitoval.

Doufám, že nebudu litovat ani teď - stal jsem se opět jedním z prvních (jestli ne úplně :D ) majitelů PC4.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Vlasto, netrap nas s tymi korejskymi videami, prosim. :? To Je priserne. Ludia, ktorym do ruk patria blikajuce samohrajky, hodnotia KuRuZaVajl. Nieco medzi smiechom a placom, tieto videa ! Ten priserny zvuk, tie odrazy. To kde nahraval ??!!

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Martine veliká gratulace.

Re Dudas: To jsou přeci oficiální videa. Je z toho cítit , že ten nástroj chtějí zapasovat mezi samohrajky....

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

martinrx píše:
08 zář 2019 23:54
Doufám, že nebudu litovat ani teď - stal jsem se opět jedním z prvních (jestli ne úplně :D ) majitelů PC4.
Martine, ještě jednou gratulace a jedna věc - PC4 by měla být kladívková mechanika, ta se nemá dávat tak jak jsi ji dal. Měla by být pokud možno v rovině jak hraje. Nevím přesně polohy co nesmí, ale tahle je jednou z nich....jinak budeš přeskládávat kladívka. Pak nám napiš svoje dojmy

Odpovědět