Vlasta to ako preco - nechapem.
Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
martinrx, gratulujem, (a ticho závidím
)
Ono jde o to, že ta kladívka mají nějaká závaží. A v této poloze se to prostě ničí, může se to překřížit a tak. Kladívková mechanika se prostě musí nosit vodorovně, skládat do auta do roviny. Mě vždy učili že se nikdy nesmí dát svisle...
Díky za upozornění s těma kladívkama. Ono na tom něco asi bude - položil jsem jej tak jen na focení, ale když jsem sáhl na klaviaturu, tak se opravdu chovala podivně - hned mě to napadlo, že to musím položit zpátky..
Je to můj první přenosný nástroj s kladívkama .
Jinak v balení je klasicky sustain pedál, adaptér i dva symetrické jackové kabely.
Jak bude troška času, tak napíšu své dojmy, jen se obávám, že to nebude dřív než ve středu. Do úterka jsem úplně zasekaný...
Kupoval jsem ho osobně, a předtím jsem ho i hodinku letmo testoval.
Každopádně kdo by měl zájem, tak si ho klidně může přijet ke mě osobně vyzkoušet...
Je to můj první přenosný nástroj s kladívkama .
Jinak v balení je klasicky sustain pedál, adaptér i dva symetrické jackové kabely.
Jak bude troška času, tak napíšu své dojmy, jen se obávám, že to nebude dřív než ve středu. Do úterka jsem úplně zasekaný...
Kupoval jsem ho osobně, a předtím jsem ho i hodinku letmo testoval.
Každopádně kdo by měl zájem, tak si ho klidně může přijet ke mě osobně vyzkoušet...
Naposledy upravil(a) martinrx dne 09 zář 2019 10:04, celkem upraveno 1 x.
Pro všechny co nemáme zkušenost s kladívkovou mechanikou:
http://www.fatar.com/disegni_grandi/TP_40_H_GH.htm
Tady se podívejte na obrázek, jak kladívková mechanika funguje. I když u PC4 ty závaží nebudou moc těžká, tak tomu závaží je dobře jen v určitých polohách. Myslete na to i při ukládání do pouzder, nedávejte klávesy stěhovat nepouženým lidem. Klávesám je prostě nejlépe ve vodorovné poloze a v poloze závaží dolů.....
http://www.fatar.com/disegni_grandi/TP_40_H_GH.htm
Tady se podívejte na obrázek, jak kladívková mechanika funguje. I když u PC4 ty závaží nebudou moc těžká, tak tomu závaží je dobře jen v určitých polohách. Myslete na to i při ukládání do pouzder, nedávejte klávesy stěhovat nepouženým lidem. Klávesám je prostě nejlépe ve vodorovné poloze a v poloze závaží dolů.....
Ma nejake oznacenie? Mozes poslat fotku toho pedalu?
Vlasta ja som mal klaviaturu - kladivkovu z PC3K uplne vonku vymontovanu. Prevracal som to hore dole - cistenie, a ziaden problem ani pohyb som nezbadal.
- petermikuláš
- Vybavení
Martinrx gratulujem ku kupe PC4 .
Budem tiez zvedavy na tvoje prve dojmy.
Budem tiez zvedavy na tvoje prve dojmy.
Dnes ráno jsem měl minutku času .... Připojuju pro Concorda fotku příslušenství
- Přílohy
-
-
-
Se dívám že ten Napajalník - to je jako bys tam měl i napáječku pro hráče...čím to budeš plnit?
Concorde, zadara ti half damper nedaju 
Inak pozeram, ze ten KP1 ma trosku oblejsi dizajn po novom. A je made in Kooorea
Moj original damper je made in China.
Inak pozeram, ze ten KP1 ma trosku oblejsi dizajn po novom. A je made in Kooorea
Moj original damper je made in China.