Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Ak nebudete spať:

u toho pedálu používám všechny 3 pedály, 2 vstupy - tč na Artisu, pájka, TRS jacky dopomohly.
Něco z jiného šálku, než tu zatím bylo:
Hej, len mali nejaké technické problémy, začali o 20min neskôr a 2x museli reštartovať stream. Asi ich hackla Clavia
Vraj budúci týždeň zavesia na yt komplet video. Pravdupovediac nič nové, Chris je super hudobník, ale používal len továrenské zvuky, žiadne kúzla s VAST/FM sa nekonali. Snáď to chlapci z Muzykuj.com v dohľadnej dobe napravia. Kokso, ten nový Fantom má také dobré promo...
Chlapci, nezačneme robiť kvalitné videá pre KW?

Vraj budúci týždeň zavesia na yt komplet video. Pravdupovediac nič nové, Chris je super hudobník, ale používal len továrenské zvuky, žiadne kúzla s VAST/FM sa nekonali. Snáď to chlapci z Muzykuj.com v dohľadnej dobe napravia. Kokso, ten nový Fantom má také dobré promo...
Chlapci, nezačneme robiť kvalitné videá pre KW?

No, ked mas aspon 2 kamery, sadu svetiel, miestnost, pozadie a kopu casu, tak preco nie.... 

Zaznam nocneho streamu
v 2 videu 1 .38 s Enter Sandman
No presne, takto to bolo počas toho live streamu. To, že im padal stream, mi nevadí. Chrisov hlas je krásny... ale zvuk PC4 nahrávali mikrofónom z monitora či z kýbľa? To nevedeli napichnúť audio rovno z mixu? Alebo nechápem...
Audio snimane z kybla
No niekto tam evidentne nerozmysla
mozno mali iba 1 mic-
sak takato akcia a nedomyslene, cele zle. A pritom Chris vyborny hrac.
Inac sak vzadu maju zapichnute kable
len na mixe zabudli vytiahnut zvuk. Uz som vselico zazil.
respektive ked hral tak 2 clovek co tam obcas beha pred kamerou ako na castingu mal vypnut mic.

No niekto tam evidentne nerozmysla

Inac sak vzadu maju zapichnute kable

respektive ked hral tak 2 clovek co tam obcas beha pred kamerou ako na castingu mal vypnut mic.

Kokso, ale oficiálne promo, nabúchaný distribútor/predajca a takto to zvukovo zhovadiť?
To už aj my amatéri púšťame live streamy z mixu a v 10x lepšej kvalite...
Ale inak sa na to PC4 teším
To už aj my amatéri púšťame live streamy z mixu a v 10x lepšej kvalite...
Ale inak sa na to PC4 teším

- petermikuláš
- Vybavení
No vidíte chlapci, a toto je presne to čo mi neskutočne vadí na to celom. Ale čo už.
Sak totok, ze hocikdo z nas by to lepsie spravil. Aj ked to bolo live tak to mali nahrat - potom skontrolovat a nasledne sup na net. Logika neee............
Ja byt v Kurzweil manazerom tak tomu mongolovi z KRAFT MUSIC viacej nedam do ruky ani metlu.
A zodpovednost veskera 0. ? Kraft Music by uz Kurzweili nepredaval. Je vela firiem ktore to spravia ze sanka dole.ASi tak.
Inac PC4 super masinka.
Ja byt v Kurzweil manazerom tak tomu mongolovi z KRAFT MUSIC viacej nedam do ruky ani metlu.
A zodpovednost veskera 0. ? Kraft Music by uz Kurzweili nepredaval. Je vela firiem ktore to spravia ze sanka dole.ASi tak.
Inac PC4 super masinka.