Napr. pohladam lepsiu kapelu. Chlapci naucte sa toto a toto cca .30min. Klavesakovi dam samozrejme predom PC4- nie korejcom ale europanom. A pekne nahrat v studiu tracky, zostrihat a potom az keby poviem ze je to bomba a som spokojny tak to dam na net.
Normalne som zvedavi cim ma nabuduce prekvapia
David Weiser má v plánu nějaké video točit, někde na mě vykoukla upoutávka aby mu lidi poslali co tam chtějí: Wesersound: "KURZWEIL PC4 - We're thrilled to announce that Weisersound has been hired to produce a batch of videos to show off the new PC4! In four of the videos our good friend Jim Alfredson (who's a far better player than me!) will be front and center, taking viewers through presets and features with 5-7 minute demonstrations. We'll also release four 1-minute video promo videos with Jim tearing it up with prog, jazz, electronica, and funk mayhem!"
Jinak taky souhlasím že 88 klapek je nepraktické ....
Naposledy upravil(a) Vla-sta dne 26 zář 2019 11:24, celkem upraveno 1 x.
Byl jsem včera v Kytarách a jak tu byly stížnosti na vzhled nástroje, tak oproti Montage vypadá PC 4 jako stíhačka. Bohužel jsem se nedostal k vyzkoušení, snad příště.
takto nejako si predstavujem propagačné video na kurzweil (krátke 10 minútové video, kde je jasne vidieť čo tá mašina dokáže), takto by to mali robiť aj dnes a hneď by existovali normálne videá na PC4 https://www.youtube.com/watch?v=WSyZRjL ... rt_radio=1
jenže to byla ještě doba, kdy na to hrála hromada špičkových hráčů, neboli se rvali o top pozice.... , dnes synťáky těžce pokulhávají za softwarem - 16 bitů s tím už díru do světa neudělají, bohužel!
Hm, asi máš Vla-sta pravdu. U mňa osobne však nikdy nebude software nad hardwarom. Mašina má pre mńa isté "čaro" čo vsti nikdy mať nebude. Ale asi som už starý Ale popravde, veru tá predošlá doba keď ako píšeš na synťáky hrali hráči a točili takéto videá, mi chýba. Kurňa ja seriózne stárnem