Kurzweil PC4

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Vla-sta
Vybavení

Re: Kurzweil PC4

Příspěvek od Vla-sta »

Tady mate docela vyčerpávající video o SP6, pokud by odstranili ty software problémy tak by to byla fajn alternativa pro klaviristy:

Stardust
Vybavení

Příspěvek od Stardust »

Je to ovšem borec. Jinak mě fakt mrzí, že SP6 nešla nikde vyzkoušet, když jsem sháněl nástroj... Jestli jsou to problémy se softem, tak už to bude předpokládám ok.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

concord píše:
01 kvě 2020 20:42
Tie fm zvuky neprekona uz asi nic. :mrgreen:
[
Je to super. Ale mrzi ma, ze tam tuka nejake zakladne zvuky. Stale cakam, ze niekto spravi minimalne Program (ak nie rovno Multi) s kombinaciou FM + VAST + efekty a kontrolovanie v realnom case a vsetci sa po... od udivu.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ja som za kombinaciu KB3 + FM + VAST + Sample + Efekty + CC sekvencer + arpegiator ... a to vsetko ovladane v imaginarnom case. Nech uz to ma poriadnu futuristicku uroven. :wink:

btw. Barb uz urcite nieco zacal varit, FM -> VAST je velmi slubna kombinacia. Konecne budu aj nejake frekvencie nad 12 kHz,
tak ako je to u japonskej konkurencie a vo svete VST bezne. :palec+:

V tom deme nedali ine zvuky, lebo je to predvadzacka tovarenskych. Ja tam aj tak Barbovu dielnu pocujem.

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Stardust píše:
01 kvě 2020 21:36
Je to ovšem borec. Jinak mě fakt mrzí, že SP6 nešla nikde vyzkoušet, když jsem sháněl nástroj... Jestli jsou to problémy se softem, tak už to bude předpokládám ok.
Můj názor je, že se prostě soustředili na PC4, možná ty problémy tam drželi záměrně, aby se nepoužívala profesionálně a doprodali se PC3. Je to ale jen taková spekulace... Jinak Kytary mají už dlouho 2 ks, ale nechtějí to dát do obchodu...asi už ví proč

Každopádně přímé srovnáni SP6 a PC4 je, že PC4 je daleko lepší podle mě

concord
Vybavení

Příspěvek od concord »

MDudas píše:
02 kvě 2020 02:27
Ja som za kombinaciu KB3 + FM + VAST + Sample + Efekty + CC sekvencer + arpegiator ... a to vsetko ovladane v imaginarnom case. Nech uz to ma poriadnu futuristicku uroven. ..
V imaginarnom case. :mrgreen:
Sekvencerom ovladany delay reverb na vzorke ktora je operatom.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

MDudas píše:
02 kvě 2020 02:27
Ja tam aj tak Barbovu dielnu pocujem.
Hej, sak Barb robil setkych 100 FM zvukov do PC4.

Btw. Citali ste? Nova beta pre SP6 uz umoznuje loadovanie FM z PC4 😎...
Ako by napisal Vlasta "to asi aby zatraktivnili predaj" 😁

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

Tak to určitě je tak je, zatím na ní z vysoka víš co...., časem přidají i sequencer

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Neee, MDudasovi by sa sikol drziak na kaficko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Hehe, tak to si myslim, ze nie som sam ! Uz som take poziadavky niekde cital - ☕ :P

concord, "Sekvencerom ovladany delay reverb a sample, ktory je FM operatorom" - :palec+:

Ja som hlavne za tie vyssie harmonicke, a keby to islo, menej aliasingu. HW trosku zacal v cistote zvuku zaostavat za SW.

KAYKO

Příspěvek od KAYKO »

Ahoyte, ja som zas za to, aby KRZW zacal streamovat audio do USB. Idealne aby k tomu bolo AES/EBU, co uz mali na K rade.

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Ja tu len tak zabrdnem. Kurzweil chysta nejaku novu zvukovu technologiu A.T.S.T.
Som veeelmi zvedavy. Mozme hadat, co ta skratka znamena. Podla mna Acoustic True Synthesis Technology 😎 (lepsia blbost mi nenapadla 🤣).

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

To možná blbost není, protože tam právě je tlačí bota. Vše se zatím odbývá směrem klavír, el. klavír, KB3, ale v akustických nástrojích je to prostě furt stejné. Jak to včera někomu psal D.Weiner, ke Kurzweilu musí být vždy skupina dechů, protože i saxofony zní v aranži jako harmonika...

Vla-sta
Vybavení

Příspěvek od Vla-sta »

all sounds are FM/VA engine: Ještě přidám Organ pipe demo, které mi přijde monstrózní:

Benqo
Vybavení

Příspěvek od Benqo »

Hej, konečne iné videá, dúfam, že ich bude viac. Inak dávam do pozornosti aj nové videá od Valentina:

Odpovědět