Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Tady mate docela vyčerpávající video o SP6, pokud by odstranili ty software problémy tak by to byla fajn alternativa pro klaviristy:
Je to ovšem borec. Jinak mě fakt mrzí, že SP6 nešla nikde vyzkoušet, když jsem sháněl nástroj... Jestli jsou to problémy se softem, tak už to bude předpokládám ok.
Ja som za kombinaciu KB3 + FM + VAST + Sample + Efekty + CC sekvencer + arpegiator ... a to vsetko ovladane v imaginarnom case. Nech uz to ma poriadnu futuristicku uroven. 
btw. Barb uz urcite nieco zacal varit, FM -> VAST je velmi slubna kombinacia. Konecne budu aj nejake frekvencie nad 12 kHz,
tak ako je to u japonskej konkurencie a vo svete VST bezne.
V tom deme nedali ine zvuky, lebo je to predvadzacka tovarenskych. Ja tam aj tak Barbovu dielnu pocujem.

btw. Barb uz urcite nieco zacal varit, FM -> VAST je velmi slubna kombinacia. Konecne budu aj nejake frekvencie nad 12 kHz,
tak ako je to u japonskej konkurencie a vo svete VST bezne.

V tom deme nedali ine zvuky, lebo je to predvadzacka tovarenskych. Ja tam aj tak Barbovu dielnu pocujem.
Můj názor je, že se prostě soustředili na PC4, možná ty problémy tam drželi záměrně, aby se nepoužívala profesionálně a doprodali se PC3. Je to ale jen taková spekulace... Jinak Kytary mají už dlouho 2 ks, ale nechtějí to dát do obchodu...asi už ví proč
Každopádně přímé srovnáni SP6 a PC4 je, že PC4 je daleko lepší podle mě
V imaginarnom case.

Sekvencerom ovladany delay reverb na vzorke ktora je operatom.
Tak to určitě je tak je, zatím na ní z vysoka víš co...., časem přidají i sequencer
Neee, MDudasovi by sa sikol drziak na kaficko

Hehe, tak to si myslim, ze nie som sam ! Uz som take poziadavky niekde cital -
concord, "Sekvencerom ovladany delay reverb a sample, ktory je FM operatorom" -
Ja som hlavne za tie vyssie harmonicke, a keby to islo, menej aliasingu. HW trosku zacal v cistote zvuku zaostavat za SW.

concord, "Sekvencerom ovladany delay reverb a sample, ktory je FM operatorom" -

Ja som hlavne za tie vyssie harmonicke, a keby to islo, menej aliasingu. HW trosku zacal v cistote zvuku zaostavat za SW.
Ahoyte, ja som zas za to, aby KRZW zacal streamovat audio do USB. Idealne aby k tomu bolo AES/EBU, co uz mali na K rade.
Ja tu len tak zabrdnem. Kurzweil chysta nejaku novu zvukovu technologiu A.T.S.T.
Som veeelmi zvedavy. Mozme hadat, co ta skratka znamena. Podla mna Acoustic True Synthesis Technology
(lepsia blbost mi nenapadla
).
Som veeelmi zvedavy. Mozme hadat, co ta skratka znamena. Podla mna Acoustic True Synthesis Technology
To možná blbost není, protože tam právě je tlačí bota. Vše se zatím odbývá směrem klavír, el. klavír, KB3, ale v akustických nástrojích je to prostě furt stejné. Jak to včera někomu psal D.Weiner, ke Kurzweilu musí být vždy skupina dechů, protože i saxofony zní v aranži jako harmonika...
all sounds are FM/VA engine:
Ještě přidám Organ pipe demo, které mi přijde monstrózní:
Hej, konečne iné videá, dúfam, že ich bude viac. Inak dávam do pozornosti aj nové videá od Valentina: