M audio axiom pro 49

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
kiko

M audio axiom pro 49

Příspěvek od kiko »

zdravim vsetkych ... chcel by som sa spytat co si myslite o tomto master keyboarde od m audio ... ci sa oplati kupit tento alebo ist radsej do akai mpk 49 ... prosim poradte ... dakujem vopred :D

tony9

Re: M audio axiom pro 49

Příspěvek od tony9 »

Nějak nemůžu vyčíst jestli obě ty mašiny mají ovladače pro W-7. Jinak já mám MPK - 88 a jsem spokojený, ale jedu pod XP.

dJR

Příspěvek od dJR »

Mám Novation Impulse 49 a je to bezvadný, i ve srovnání s Akaiem. Než jsem to nakupoval, tak jsem si dělal takové malé výběrko... A myslím, že v bazaru to teď někdo prodává za 4.000 CZK, jako nové. Skvělá cena, jdi do toho!

R.

kiko

Příspěvek od kiko »

hej ten impulse to je tiez dobra masina ... ale chcem sa opytat v casopise muzikus tam maju recenziu a ten chlap tvrdi ze tie knoby a fadery ze je to trochu citlive a ze to nekladie ziadny odpor ...

kiko

Příspěvek od kiko »

tony9 píše:Nějak nemůžu vyčíst jestli obě ty mašiny mají ovladače pro W-7. Jinak já mám MPK - 88 a jsem spokojený, ale jedu pod XP.
ja mam zase windows 7 a chcem ho do cubase 5

dJR

Příspěvek od dJR »

kiko píše:hej ten impulse to je tiez dobra masina ... ale chcem sa opytat v casopise muzikus tam maju recenziu a ten chlap tvrdi ze tie knoby a fadery ze je to trochu citlive a ze to nekladie ziadny odpor ...
K Impulsu 49: fadery "odpor" kladou", data knob má asi 50 minipoloh po obvodu a taky klade lehký odpor,8 knobů jde skutečně velmi lehce bez odporu. Až teď mě napadlo nad tím vůbec přemýšlet a to s tím denně dělám. Tak jsem schválně zkusil s celým Impulsem zahrkat, jestli ty knoby bez odporu samovolně změní polohu a tím nějaké nastavení. To se nekonalo. Ale jinak, pokud ti jde víc o muziku než o technické provedení hejblátek, tak já si ten Impulse vybral hlavně podle klaviatury. A ta je na Impulsu podle mě ze všech těch midi klimprů nejpříjemnější na hru. Má taky individuální aftertouch.

R.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

koupil bych axiom, kvuli klavesam (na w7 drivery ma).

kiko

Příspěvek od kiko »

ok dakujem vsetky za odpovede ... budem rozmyslat nad tym axiom alebo impulse ... ale vyzera to tak ze vyhra novation :D

kiko

Příspěvek od kiko »

DJ Radil píše:
kiko píše:hej ten impulse to je tiez dobra masina ... ale chcem sa opytat v casopise muzikus tam maju recenziu a ten chlap tvrdi ze tie knoby a fadery ze je to trochu citlive a ze to nekladie ziadny odpor ...
K Impulsu 49: fadery "odpor" kladou", data knob má asi 50 minipoloh po obvodu a taky klade lehký odpor,8 knobů jde skutečně velmi lehce bez odporu. Až teď mě napadlo nad tím vůbec přemýšlet a to s tím denně dělám. Tak jsem schválně zkusil s celým Impulsem zahrkat, jestli ty knoby bez odporu samovolně změní polohu a tím nějaké nastavení. To se nekonalo. Ale jinak, pokud ti jde víc o muziku než o technické provedení hejblátek, tak já si ten Impulse vybral hlavně podle klaviatury. A ta je na Impulsu podle mě ze všech těch midi klimprů nejpříjemnější na hru. Má taky individuální aftertouch.

R.
a aky mas windows? ja mam windows 7 a neviem sa nikde docitat ci to ma drivery na w7

dJR

Příspěvek od dJR »

kiko: Mam Win7 Ultimate, buď vpoho. Pokud chceš provozovat Cubase 5 na Widlích7, pak raději instaluj 32-bit verzi.

R.

kiko

Příspěvek od kiko »

DJ Radil píše:kiko: Mam Win7 Ultimate, buď vpoho. Pokud chceš provozovat Cubase 5 na Widlích7, pak raději instaluj 32-bit verzi.

R.
myslis cubase 32 bit? ci windows ? mam 64 bitovy w7

dJR

Příspěvek od dJR »

Jo aha, takže už i Cubase 5 jdou i na 64-bit. Potom no problem.

R.

Odpovědět