dle informaci z disku budou v polovine dubna, v brno music center to samy, ale tam uz dostali naky vzorky, ktery dali na testovani do casopisu a tak, recenze na UF6 by mela vyjit v novem music store.
tak sem se dockal, cme keyboardy jsou jiz v cesku(to to trvalo). dneska mi prisla uf5, takze pomalu rozchazim propojeni s cubase (pres usb), je treba si stahnout nejnovejsi ovladace ze stranek cme a trosku prolezt forum, a zatim to vypada dobre, nejvetsi vychytavka je dalkove ovladani sequenceru, uz nebudu mit omlacenej mezernik a jednicku...
no abych pravdu rekl, nejsem klavesak, predtim jsem mel roland alfa juno jedna, prijde mi trozku tuzsi, nez na rolandu, ale to byl vykloktanej starej stroj (ale slouzil taky dobre). kazdopadne si nestezuju, nekde psali, ze cerny klavesy maji trozku nizsi pokles, me to neprijde, jiny srovnani nez s tim rolandem sem nemel.
no bol som v musikproduktive v viedni a zahral som si na tom CME a tie klavesy su fakt dost zle. maju taky velmi cudny neprijemny gumeny odpor (ci ako sa tomu nadava) ... inak design a cudliky si velmi pekne ...
UF8 má evidentně stejnou klaviaturu jako Keystation-Pro, kamarád něco takovýho potřeboval, tak jsme testovali. Ty dvě byly hnedka vedle sebe a chovaly se úplně totožně, rozvlněný pohyb, jako vlny na moři. Na to bych nechtěl hrát. Nakonec vyhrálo Casio Privia - by? z trohu jinýho břehu, tak v daný cenový relaci s nejlepší klaviaturou.