Midi keyboard Reason5
Midi keyboard Reason5
Dobrý den, omlouvám se za založení nového vlákna ale potřebuju poradit ohledně koupi keyboardu pro reason 5. Stačí mi něco malého, nepotřebují nejlepší klaviaturu, nebude to pro live, zaznamenané stopy budu beztak upravovat. Takže mi záleží jen na tom aby si to s reasnem 5 rozumělo. Bohužel se nelze řídit heslem že každý midi kontrolér je na každý DAW ( to už mám vyzkoušeno ). klaviatura by měla být 25 nebo 49. Na mysli jsem měl třeba M-audio Oxygen 25 nebo 49 oba v 3. generaci. Jenže Automap directlink je prý jen pro verze reasnu 4. O automap mi ani nejde, klidně si to namapuji ručně. Jde mi hlavně o to aby si reason 5 rozuměl s zařízením. Tak by jsem byl moc rád kdyby mi tu nějaká dobrá duše sdělila své zkušenosti třeba s oxygenkama 25 a 49, nebo případně s jiným kontrolérem který pojede právě na reasnu 5. Jinak děkuji moc 

Re: Midi keyboard Reason5
Mno - to zní docela revolučně totok: "...Bohužel se nelze řídit heslem že každý midi kontrolér je na každý DAW ( to už mám vyzkoušeno )...". Samotného by mě zajímalo jak jsi k tomu došel, protože sdílím názor přesně podle toho hesla 
P.

P.