Midi klavesy

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Cosaoner
Příspěvky: 16
Registrován: 26 bře 2020 21:08

Midi klavesy

Příspěvek od Cosaoner »

Ahojte, pls viete mi poradit, mam v kompe zapojeny workstation a vzdy ked zapojim este midiklavesy, tak sa sekaju a furt vypadavaju...
Dik za rady :)

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1945
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Midi klavesy

Příspěvek od tony9 »

Jaké midi klávesy?
jakou workstation?
Jak to máš zapojené?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3664
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Midi klavesy

Příspěvek od MDudas »

Mas zlomeny ten cierny kabel vzadu. Vidim to az odtialto ! 8)

Cosaoner
Příspěvky: 16
Registrován: 26 bře 2020 21:08

Re: Midi klavesy

Příspěvek od Cosaoner »

Workstation roland fa 08 cez USB, midi je maudio oxygen 49,tiez audio. Káble mam ok

Uživatelský avatar
Benqo
Příspěvky: 520
Registrován: 09 bře 2016 09:59
Vybavení

Re: Midi klavesy

Příspěvek od Benqo »

A mas ich samostatne napajane? Stiha ti ich krmit usb port?

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1945
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: Midi klavesy

Příspěvek od tony9 »

A co ovladače?

biscuit
Příspěvky: 9737
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Midi klavesy

Příspěvek od biscuit »

cosaoner: zjisti si, jestli nejsou na společným hubu (interním) a zkus to kdyžtak rozhodit.
btw. každý zařízení jednotlivě funguje ok? i ve chvíli kdy se to takhle kouše a druhou věc odpojíš?

Cosaoner
Příspěvky: 16
Registrován: 26 bře 2020 21:08

Re: Midi klavesy

Příspěvek od Cosaoner »

Diky za rady Hoši, USB hub to vyriešil :)

Odpovědět