NI Komplete Kontrol SW a VSTi

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
TOM-Thak

NI Komplete Kontrol SW a VSTi

Příspěvek od TOM-Thak »

Ahoj,
nepoužíváte někdo NI Komplete Kontrol SW?

Na netu propagují, že už to umí VSTi třetích stran, ale nebyl jsem schopný to tam nikde najít. I na videu na netu tam mají SERUM,
ale neukazují návod, jak ho tam dostat :))

Díky za pomoc!

TOM-Thak

Re: NI Komplete Kontrol SW a VSTi

Příspěvek od TOM-Thak »

Tady ukazuji, zento tam jde, ale polozka plug ins v tom mem sw proste neni.

Stan

Příspěvek od Stan »

Jediny co me ted napada je podivat se do settings jak mas nastavenou pristupovou cestu k pluginum a pak "rebuild" knihovnu takhle to funguje u vetsiny NI produktu. Osobne pouzivam spise Maschine protoze je prehlednejsi, Kontrol jsem zatim vzdal ale mozna se mrknu na tu posledni verzi.

Nevim co presne ti nejde ale tady je neco pro Ableton

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Problém vyřešen. Jakožto majitel NI Komplete 10 jsem nestahoval celý balík softwaru, který k tomu je, ale stáhl jsem pouze odkazem z NI stránek Native Instruments Komplete Kontrol. Bohužel, v NI asi nespravují web a tak ten link ti stáhne verzi 1.0.1 a ne nejnovější. Verzi 1.5, která to podporuje ti to stáhne pouze s celým balíkem NI Komplete Kontrol Select software, kde musíš ručně odškrtat při instalaci, že nechceš znovu instalovat všechny plug iny, které už v počítači máš. Je to trošku pruda, ale napadlo mě to až ráno podívat se na verzi SW a tak jsem to zjistil...

Další legrace byla, že mi kontroler po chvíli vypadával z USB, což bylo asi přetížením USB vstupů na mým MAC Pro. Tak jsem jednak přepojil USB a a vyhodil jedno zařízení a jednak jsem místo klasického kabelu USB použil ten jejich originál a zatím se zdá, že to drží.

Odpovědět