Novation Remote 25 SL Mk II

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
VejlupeK
Příspěvky: 1
Registrován: 12 črc 2011 14:48

Novation Remote 25 SL Mk II

Příspěvek od VejlupeK »

Ahoj,
uz nejakou dobu zamyslim koupit tenhle midi kontroler a hledal sem o nem nejaky info ohledne zkusenosti s tim ale nikde nic. Ma nekdo nejaky zkusenosti nebo to akorat hezky vypada a stoji to za ... nebo vite o nejaky lepsi alternative s podobnym vybavenim v podobne cenove relaci?

Uživatelský avatar
humusgen
Příspěvky: 202
Registrován: 06 srp 2012 00:18

Re: Novation Remote 25 SL Mk II

Příspěvek od humusgen »

Mel jsem ho asi pul roku a prodal jsem to.Dost mi vadila ta slaba citivost touchpadu,musel jsem na nej teda dost tlacit aby XY reagovalo.... A taky slaba citlivost tech malych cernych 8 padu pod knobama.Ty se sice dali kalibrovat ,ale stejne to bylo prd platne...Jinak jako midi kontroler neni spatny, ma hodne ovl.knoflu,ale nema 9.savli pro master volume.. Co je skvele,tak to je ten Automap. Ale zmena je zivot :wink:
Ted mam ten maly midi kontroler Novation Nocturn(s Automapem) ,nanoKontrol2 a padKontrol od Korgu. Na ovladani VSTi synthu mi to perfekt vyhovuje..

Uživatelský avatar
Slammin
Příspěvky: 13
Registrován: 27 dub 2010 13:00

Re: Novation Remote 25 SL Mk II

Příspěvek od Slammin »

Ja mam Novation 49SLMKII a nemuzu si stezovat...v porovnani s M-audio plastakama se to neda srovnat.
Je to vse kvalitne udelane. Touchpad moc nepouzivám takze nedokazu posoudit prispevek kolegy ale ty pady rozhodne necitlive nejsou... Myslim, ze to je jedna z nejlepsich midi klaves na trhu.
Adam Audio A7X, TC konnekt 6, Ableton 8 Suite, Novation remote SL49MK2, Sennheiser HD25, Arturia 10 year the Suite, Sylenth 1...

Odpovědět