Prenos midi súborov do pc
Prenos midi súborov do pc
Ako si zálohujem vytvorené súbory z automatického bubenníka Alesis SR-18 do PC.
Re: Prenos midi súborov do pc
Teď sem se díval na tu mašinu na googlu. Nemá to usb. Takže záloha nejspíš přes midi out.
... popis na stránce 52 manuálu (na webu Alesis dokument SR18 - Reference Manual) ... záloha v podobě SysEx dat přes MIDI OUT.
nabuduce takto nejak :
Dusan píše: Ahojte, prosim, vedel by mi niekto poradit ako si mozem odzalohovat subory vytvorene na automatickom bubeniku Alesis SR-18 do PC ? Dakujem
napadlo me to samy, ale myslel jsem si, ze by mi nekdo zase napsal, ze jsem moc upjatej
dekuju dendy, zes to rekl za me.

Kedze tam nebol ani otaznik, mozno to malo byt povodne takto:
Dušan Kollár: "Ako si zálohujem vytvorené súbory z automatického bubenníka Alesis SR-18 do PC."
Pokračovanie nabudúce....
Dušan Kollár: "Ako si zálohujem vytvorené súbory z automatického bubenníka Alesis SR-18 do PC."
Pokračovanie nabudúce....
Ahojte,prosím o radu.Ako som už písal mám automatického bubeníka Alesis Sr-18.Mám aj prevodník USB- MIDI .Potrebujem však program do PC aby som si všetky vytvorené skladby mohol v prípade zlyhania Alesis SR- 18 zálohovať. Môže mi niekto poradiť aký program je na to vhodný a kde si ho zaobstarám alebo stiahnem z internetu.
Ďakujem za odpoveď. Dušan.
Ďakujem za odpoveď. Dušan.
môžeš použiť akýkoľvek DAW ktorý používaš (predpokladám že akýkoľvek, ja používam Reaper), alebo nejaké jednoúčelové softíky, napr. https://www.bome.com/products/sendsx#, alebo MIDI OX atd.
- Keyboarder
- Vybavení
Ještě je asi třeba ujasnit, co chceš vlastně zálohovat: MIDI informace, nebo audio? Píšeš, že se Ti jedná o zálohu v případě, že by Alesis selhal. Když by se tak stalo někde na vystoupení, budou Ti „pouhá“ MIDI data naprosto k ničemu. Pokud by sis své songy zálohoval jako audio (Wav, mp3), mohl bys je v případě nouze pustit i z telefonu.Dušan píše:...Potrebujem program do PC aby som si všetky vytvorené skladby mohol v prípade zlyhania Alesis SR- 18 zálohovať
Pro zálohu MIDI dat je dostačující jakýkoliv free MIDI sequencer – např. http://www.anvilstudio.com/
Pro audio nahrávku stačí nějaká základní zvuková karta a jakýkoliv free audio rekordér – např. http://www.audacityteam.org/
A pokud se nepletu, tak Audacity umí pracovat i s MIDI
Zdravím všetkých priateľov hudby, muzikantov a prosím o pomoc.Potreboval by som program do PC,ktorý by mi nahral v reálnom čase midi data do PC.Mám tento problém: Z externého zariadenia potrebujem zkopírovať v reálnom čase cez rozhranie Midi/USB do PC všetky data ktoré som vytvoril.napr.skladba ktorá trvá 3 minúty kde sú bicie nástroje a basová linka. Softwer Audacity dokáže zkopírovať data cez rozhranie Midi/USB do PC v reálnom čase len v niektororých formátoch.Avšak nie v MIDI.Prosím poradte mi jednoduchý soft do PC.
ĎAKUJEM za radu.
S pozdravom Dušan.
ĎAKUJEM za radu.
S pozdravom Dušan.
Dusan : A ty si tie data vytvoril v midi ? alebo ako ?
Ahoj,externé zariadenie tj.AlesisSR18 pracuje s MIDI .Má výstup aj analógový ale aj Midi cez rozhranie MIDI/USB.
Dušan
Dušan
Tak skus to anvilstudio, ci Ti napisal Keyboarder Libor.
Alebo mozno PreSonus Studio One 3 Prime - okresanu verziu velkeho DAW.
Takych softov s MIDI nahravanim je kopa, akurat tie free tu pozna malo ludi.
Alebo mozno PreSonus Studio One 3 Prime - okresanu verziu velkeho DAW.
Takych softov s MIDI nahravanim je kopa, akurat tie free tu pozna malo ludi.
Nainstaluj si Reaper.fm .. Ten vie vsetko a mozes ho pouzivat bez licencie .. MIDI vystup z SR18 das do MIDItoUSB prevodnika a nahras do neho ..