Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?
Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?
vedel by plz niekto poradit ci sa vobec daju na px330 nastavit rozne zvuky pre rozne midi kanaly? nedari sa mi nic relevantne vyguglit (okrem otazok kde sa to pytaju a nikto im nevie odpovedat) a v manuali o midi skoro nic nie je
Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?
ja som mal 320tku .. a normalne to fungovalo .. cez midi som to neskusal , ale ked si pustil z SD karty midi file , tak normalne 16 multitimbral fungoval bez problemov .. takze na 330 to urcite tiez pojde ..
interny sekvencer to vie, ale zvonka prichadzajuce midi data som nezistil ako by sa dali
No malo by to hrat normalnu GM sadu zvukov zvonku, skusal si tam pustit nieco z ext. Seqenceru?
cize z vonku to reaguje len na jednom midi kanale ? ci na vsetkych 16 ?
(program change som zvonku neskusal) Ked posielam noty na roznych kanaloch tak to na vsetkych kanaloch hra len nejaky ten isty zakladny klavir a na desiatke nejake zakladne bicie. Bol by som rad keby som na hociaky kanal mohol nastavit hociaky zvuk aky na tom klaviri je, nie len tie zakladne GM zvuky
no sak to je OK .. tak to ma byt .. musis poslat program change , aby si si prepol zvuk na aky chces .. tabulku cisiel programov a bank mas v navode ..
aha cize iba cez program change poslany zvonka sa to da? to sa mi zda divne, dufal som ze by to mohlo ist nastavit rovno na tom piane
To ti pani nepisu. Pisu, ze by to malo ist .... a ze to mas odskusat. Bez toho program change to urcite nepojde.
Kedze idu bicie na Ch10 a sequencer to vie komplet prehravat, tak je vysoko pravdepodobne, ze to pojde. Navyse to je aj logicke - naco by si rucne nastavoval zvuky a instrukcie potom pustal zvonka ?

Kedze idu bicie na Ch10 a sequencer to vie komplet prehravat, tak je vysoko pravdepodobne, ze to pojde. Navyse to je aj logicke - naco by si rucne nastavoval zvuky a instrukcie potom pustal zvonka ?
Naposledy upravil(a) MDudas dne 05 led 2014 00:52, celkem upraveno 2 x.
na 320 sa to nastavit nedalo .. to nema ziaden performance mod , alebo nieco take .. nepredpokladam ze 330 by bola ina ..
ja som skor zvyknuty tak ze logicke je ze na syntaku si rucne nakrutim zvuk a posielam donho noty a on ich hra tym zvukom ktory som nakrutil. Okrem toho nie vsetky posielatka midi not vedia posielat aj prg.chng.MDudas píše:naco by si rucne nastavoval zvuky a instrukcie potom pustal zvonka ?
No tak tento postup je normálny u monotimbralnych syntakov, u multitimbral som vacsinou posielal PC na zaciatku kazdeho kanalu. U stagepian si myslim ze je to podobne ako napr u roland gaia, ze zvuky z panelu su jeden "chip" a druhy je standardna GM sada zvukov, ktore su pristupne len zvonka. Mozno sa mylim ale specifikacia tejto PX hovori ze multitimbral - 16 channel, GM level 1...
staci otvorit navod , kde je vsetko napisane .. a nemusime tu fabulovat o tom , ako by to mohlo byt ..
navod bola prva vec kde som sa to snazil najst
nicnehovoriacimi a nespecifickymi odkazmi na navod sa to snazia "riesit" aj na tych inych forach ktore som spominal kde sa na to ludia pytaju a nikto nevie odpovedat
nicnehovoriacimi a nespecifickymi odkazmi na navod sa to snazia "riesit" aj na tych inych forach ktore som spominal kde sa na to ludia pytaju a nikto nevie odpovedat