Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1266
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od charonme »

vedel by plz niekto poradit ci sa vobec daju na px330 nastavit rozne zvuky pre rozne midi kanaly? nedari sa mi nic relevantne vyguglit (okrem otazok kde sa to pytaju a nikto im nevie odpovedat) a v manuali o midi skoro nic nie je

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22193
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od Pytkin »

ja som mal 320tku .. a normalne to fungovalo .. cez midi som to neskusal , ale ked si pustil z SD karty midi file , tak normalne 16 multitimbral fungoval bez problemov .. takze na 330 to urcite tiez pojde ..

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1266
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od charonme »

interny sekvencer to vie, ale zvonka prichadzajuce midi data som nezistil ako by sa dali

Uživatelský avatar
dedko
Příspěvky: 947
Registrován: 14 říj 2009 18:55
Vybavení

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od dedko »

No malo by to hrat normalnu GM sadu zvukov zvonku, skusal si tam pustit nieco z ext. Seqenceru?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22193
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od Pytkin »

cize z vonku to reaguje len na jednom midi kanale ? ci na vsetkych 16 ?

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1266
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od charonme »

(program change som zvonku neskusal) Ked posielam noty na roznych kanaloch tak to na vsetkych kanaloch hra len nejaky ten isty zakladny klavir a na desiatke nejake zakladne bicie. Bol by som rad keby som na hociaky kanal mohol nastavit hociaky zvuk aky na tom klaviri je, nie len tie zakladne GM zvuky

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22193
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od Pytkin »

no sak to je OK .. tak to ma byt .. musis poslat program change , aby si si prepol zvuk na aky chces .. tabulku cisiel programov a bank mas v navode ..

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1266
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od charonme »

aha cize iba cez program change poslany zvonka sa to da? to sa mi zda divne, dufal som ze by to mohlo ist nastavit rovno na tom piane

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 3679
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od MDudas »

To ti pani nepisu. Pisu, ze by to malo ist .... a ze to mas odskusat. Bez toho program change to urcite nepojde. :wink:
Kedze idu bicie na Ch10 a sequencer to vie komplet prehravat, tak je vysoko pravdepodobne, ze to pojde. Navyse to je aj logicke - naco by si rucne nastavoval zvuky a instrukcie potom pustal zvonka ?
Naposledy upravil(a) MDudas dne 05 led 2014 00:52, celkem upraveno 2 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22193
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od Pytkin »

na 320 sa to nastavit nedalo .. to nema ziaden performance mod , alebo nieco take .. nepredpokladam ze 330 by bola ina ..

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1266
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od charonme »

MDudas píše:naco by si rucne nastavoval zvuky a instrukcie potom pustal zvonka ?
ja som skor zvyknuty tak ze logicke je ze na syntaku si rucne nakrutim zvuk a posielam donho noty a on ich hra tym zvukom ktory som nakrutil. Okrem toho nie vsetky posielatka midi not vedia posielat aj prg.chng.

Uživatelský avatar
dedko
Příspěvky: 947
Registrován: 14 říj 2009 18:55
Vybavení

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od dedko »

No tak tento postup je normálny u monotimbralnych syntakov, u multitimbral som vacsinou posielal PC na zaciatku kazdeho kanalu. U stagepian si myslim ze je to podobne ako napr u roland gaia, ze zvuky z panelu su jeden "chip" a druhy je standardna GM sada zvukov, ktore su pristupne len zvonka. Mozno sa mylim ale specifikacia tejto PX hovori ze multitimbral - 16 channel, GM level 1...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22193
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od Pytkin »

staci otvorit navod , kde je vsetko napisane .. a nemusime tu fabulovat o tom , ako by to mohlo byt ..


Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1266
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Privia PX330 - rozne zvuky na roznych midi kanaloch?

Příspěvek od charonme »

navod bola prva vec kde som sa to snazil najst

nicnehovoriacimi a nespecifickymi odkazmi na navod sa to snazia "riesit" aj na tych inych forach ktore som spominal kde sa na to ludia pytaju a nikto nevie odpovedat

Odpovědět