Problemy Radium a Reason

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Problemy Radium a Reason

Příspěvek od Sirael » 28 kvě 2007 13:18

..bracha mit ted pritahl klavesy radium zkusila jsem to nainstalovat a napojit v reasonu jsem nastavila spravne klavesy ale deje se mi strasne divna vec ze mi klavesy chvili hraji a pak prestanou nekdy ton jakoze porad hraje a klavesy uz jinak nereaguji zkousela jsem to i preinstalovat a hledala ruzne nastaveni ale nevim co s tim zvukovka je audigy 4 windows xp reason 3 nevim co jine by to jeste mohlo ovlivnit...co byste mi poradili, nevim co s tim dekuji :oops:
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 28 kvě 2007 13:40

Tak nam prozrad jakepak mas drivery ASIO?

Asio4all?

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 28 kvě 2007 14:35

no to moc nevim...jeslti je to to co myslim jak se vybira v te zalozce audio tak tam toho mam spoustu ruzne asio driver a soundblaster drivery a neco 24/96 nebo jaka cisla drivery ... v tom jsem se nevrtala neco fungovalo aspon na prehravani a v necem tak divne lupalo tak jsem nechala nejaky proste asio driver...nebo se ptas na neco jineho?
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2007 14:48

lupalo to preto lebo si mala zle nastavenu latenciu - mas tam taky slider na nastavovanie - ukazuje ti tam pocet ms...skus pouzit napr. DirectX driver, mala by si ho tam v ponuke mat..

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 28 kvě 2007 14:55

direct x drver jo? dobre diky zkusim to ...ale nevim jeslti jsem to rekla dobre..lupalo to jen pro pousteni s temi klavesy to bylo porad stejne - chvilku to hraje a pak prestane znicehonic anebo mi tam zustane viset ton
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2007 14:58

hmm ' hanging notes ' o tomto probleme pisali na pheads fore ohladom CME kontrolerov :lol: ...asi to bude nejaky bug v ovladacoch...skus ten DirectX a nastav si latenciu aby ti nepukalo a zaroven aby nebola velka odozva zvuku (cas ked nieco zmenis a kym to pocujes)...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2007 14:58

sirael : nevsimol som si aku zvukovku mas .. neviem ci si to napisal .. pises daco o creative .. ak je tam creative asio driver , rozhodne by som pouzil ten ..

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2007 14:59

no lenze ASIO jej moze robit problemy ale DirectX mozno nie...tak preto nech vyskusa...kazdopadne ak je vsetko korektne tak by nemal byt problem so ziadnym driverom...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8803
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 28 kvě 2007 15:00

creative asio driver :mrgreen: to je dobry :-)
Naposledy upravil(a) biscuit dne 28 kvě 2007 15:01, celkem upraveno 1 x.

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 28 kvě 2007 15:00

bassline no prave proto jsem si nakonec neporidila cme kvuli tomu ze si na to lidi stezovali a ted to mam doma s radium :( dobre diky direct x a s tou latenci asi neni nejaka doporucena hodnota, ne? me uz se to titz jednou cely sesypalo ze mi to uz ani nenaslo zvukovku a tak a byla jsem fakt rada ze maji xpcka bod obnovy nebo jak se to jmenuje

pytkin mam zvukovku audigy 4 creative asio jsem myslim videla
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2007 15:03

biscuit : preco sa smejes ? creative asio drivery su super .. teda pre toho kto nerozumie KX driverom .. KX nastavi len inzinier programator .. creative asio driver si nastavy kazdy ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 28 kvě 2007 15:05

sirael : creative tam ma casto dva drivery .. jeten sa vola creative audigy .. a druhy creative 2496 cosik .. treba vyskusat jeden alebo druhy ktory bude lepsi .. Direct X sa da tiez pouzit .. ale ASIO je lepsi .. latenciu daj tak 5 alebo ~7 msec ..

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 28 kvě 2007 15:08

pytkine dekuju presne tyhlety tam jsou tak ja je vyzkousim oba v tom Audio nastaveni....latenci 5 anebo 7 dobre mela jsem tam 2 ...zjistil ajsem ze mi fungujou ty klavesy kdyz je nastavim tak chvilku potom a kdyz je zase jakoze odeberu a zase dam jakoze mam tedy maudio/radium tak zase chvilku hrajou nez se zaseknou...ale to tedy asi bude tema asio....
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 28 kvě 2007 15:10

v pripade ale ak pouzivas ASIO driver, tak latenciu nastavujes samostatne v nejakom control paneli (da sa tam dostat kliknutim na 'control panel' v audio nastaveniach reasonu), nefunguje to cez ten slider v nastaveniach reasonu (iba pre DirectX a MME drivre)...

Sirael
Příspěvky: 34
Registrován: 27 bře 2007 12:34

Příspěvek od Sirael » 28 kvě 2007 15:19

bassline jakoze pod reasonem je control panel kde se to nastavuje?
girl powered hard beat - az vyrostu bude ze mne trent

Odpovědět