Prophet 600

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
hirli

Re: Prophet 600

Příspěvek od hirli »

Richarde, bud strucny. Tym vykecavanim o digitaloch sa zbytocne prezradzas! :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Hirli, hadam nechces povedat, ze az teraz si si vsimol, ze to je cmm? Ja od zaciatku :)

hirli

Příspěvek od hirli »

:)

Hammond

Příspěvek od Hammond »

Ale ved to je predsa pan Novotny 8)

anthea_x

Příspěvek od anthea_x »

Chcel by som aj ja mať takú vytrvalosť na dosiahnutie niečoho. Ale čoho ?

dendy

Příspěvek od dendy »

anthea_x: asi ze liest na nervy uplne vsetkym ludom na celom internete :-))))

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Děkuji všem za přínosné odpovědi, proto se optám znovu: vlastní prosím někdo nebo může někdo poskytnout kontakt na toho, kdo má plně funkční Prophet 600? Samozřejmě mohu i koupit, kromě výměny za Polysix/Prodigy a Poly 61 nebo bych se aspoň domluvil na budoucí odkoupení. Moc díky.

PS Pokud by Kurzweily, Kronosy a jiné digitální, VA nebo soudobé analogové sračky měly stejný zvukový feeling a šťávu jako ty staré Prophety, Moogy, TR 606 apod, tak s tím samozřejmě neotravuju...

vasek

Příspěvek od vasek »

Zkus tomu dát feeling rukama a možná se budeš divit, jak to bude parádně znít...

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

Nový příspěvekod vasek » dnes, 15:38
Zkus tomu dát feeling rukama a možná se budeš divit, jak to bude parádně znít...
vasek Příspěvky: 1700Registrován: 11. 2. 2005Bydliště: Brno

Tohle jsem čekal... Možná by ses ale divil i ty, kdybys podobně jako já si dal pořádnej feeling rukama na kvalitní digitální imitaci - bude to OK, budeš spokojen, jako já byl taky snad pokaždý spokojen. Ale hned potom si dal to samé na kvalitní vintage analogy! Budeš ne pouze spokojen, ale buď se dostaneš do totálního hudebního transu nebo prostě do jiné hudební a zvukové dimenze. Garantuji, že od tohoto momentu poletí všechny tvé digitály včetně třeba Kurzweil PC3 nebo Hammond SK-1 imitací čehosi rychle do světa! :-) Fakt je to stejný jako se vším v jakékoli kategorii zboží - prostě čemukoli dáš dokonalý feeling rukama nebo čím chceš, tak na originálech to bude vždy o něčem úplně jiným než na jakýchkoli imitacích. Je to těžký pochopit? Neboj, já asi taky těžko chápu, protože nějak nemůžu pochopit, proč si každý myslí a radí mi, aby zkusil pořádně zahrát i na ty digitální sračky. Já je fakt měl a zahrát jsem asi uměl i na ně, tedy vše co jsem chtěl, tak jsem zahrál. Ale nebavilo mě to na ně nikdy, ať jsem dělal co jsem dělal, jak jsem ten samý feeling hodil na akustický nástroj nebo originál synťák, tak to kurňa bylo jako dostat se z nějakých sraček rovnou do nebe. Spíš já nechápu, jak tohle někdo nemůže nebo nechce? pochopit...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

prophet 600 ? neblázni !
v dnešnej dobe synták bez USB ani neni synták ale relikvia :) musiš uznat

anthea_x

Příspěvek od anthea_x »

ZFarkas píše: Tohle jsem čekal... Možná by ses ale divil i ty, kdybys podobně jako já si dal pořádnej feeling rukama na kvalitní digitální imitaci - bude to OK, budeš spokojen, jako já byl taky snad pokaždý spokojen. Ale hned potom si dal to samé na kvalitní vintage analogy! Budeš ne pouze spokojen, ale buď se dostaneš do totálního hudebního transu nebo prostě do jiné hudební a zvukové dimenze. Garantuji, že od tohoto momentu poletí všechny tvé digitály včetně třeba Kurzweil PC3 nebo Hammond SK-1 imitací čehosi rychle do světa! :-) Fakt je to stejný jako se vším v jakékoli kategorii zboží - prostě čemukoli dáš dokonalý feeling rukama nebo čím chceš, tak na originálech to bude vždy o něčem úplně jiným než na jakýchkoli imitacích. Je to těžký pochopit? Neboj, já asi taky těžko chápu, protože nějak nemůžu pochopit, proč si každý myslí a radí mi, aby zkusil pořádně zahrát i na ty digitální sračky. Já je fakt měl a zahrát jsem asi uměl i na ně, tedy vše co jsem chtěl, tak jsem zahrál. Ale nebavilo mě to na ně nikdy, ať jsem dělal co jsem dělal, jak jsem ten samý feeling hodil na akustický nástroj nebo originál synťák, tak to kurňa bylo jako dostat se z nějakých sraček rovnou do nebe. Spíš já nechápu, jak tohle někdo nemůže nebo nechce? pochopit...
Toto nie je o nástrojoch, toto je o inom, pre iných odborníkov. Toto je volanie o pomoc.

ZFarkas
Vybavení

Příspěvek od ZFarkas »

ReaktoplazmAR píše:prophet 600 ? neblázni !
v dnešnej dobe synták bez USB ani neni synták ale relikvia :) musiš uznat
Konečně komentář, kterýho si vážím. Samozřejmě pochopil :wink: a zdravím pane kolego :palec+:
... na rozdíl od anthea_x a jemu podobných :mrgreen:

anthea_x

Příspěvek od anthea_x »

Ospravedlňujem sa, to nemal byť útok na tvoju osobu, ale k viacerým "veciam", čo si tam napísal mám výhrady. Treba to rozpisovať ?

Odpovědět