Radikal Technologies accelerator

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Vla-sta
Příspěvky: 941
Registrován: 11 led 2011 07:06
Vybavení

Radikal Technologies accelerator

Příspěvek od Vla-sta »

Zdravím,
myslím že tento nástroj by si tu zasloužil zvýšenou pozornost a vlastní téma: https://www.radikaltechnologies.com/acc ... nthesizer/

Popis (použit Google translator)
Nedávné pokroky ve výkonu DSP a neúprosný perfekcionismus konstruktéra ve vývoji algoritmů zvukové syntézy vzaly věci na další úroveň. Výsledkem je tento zcela nový polyfonní nástroj, který má kvalitu zvuku, kterou nikdy předtím z digitálních syntezátorů neslyšel.

Každý hlas se skládá ze tří oscilátorů, dvou multimode filtrů, 6 generátorů obálek, tří hlasových LFO a jedné sekce LFO. Fasemodulace, modulace časové linearity, synchronizace oscilátoru, ringmodulace, průběhy vlnových délek a jedinečná modulace a audio matice umožňují mnohem větší spektrální fexibilitu než analog analogové subtraktivní syntezátory. Další zdroj hluku s nezávislým multimode filtrováním a variabilním směrováním signálu byl přidán pro větší zvukovou flexibilitu. Třípásmový plně parametrický ekvalizér na hlas je dokonalým doplňkem k motoru, aby se tento nástroj dostal přímo do mixu. Velmi pěkná vyvážená lehká klávesnice s 61 klávesami, možností rozdělení klávesnice, aftertouch a citlivost na rychlost doplňuje nový syntezátor.

Accelerator je perfektně připraven pro živé vystoupení. Mnoho syntezátorů dnes již nenabízí přímý výběr patchů. Namísto použití tlačítek s přímým přístupem je třeba vytočit požadovanou opravu a stisknout klávesu enter. Accelerator umožňuje výběr zvuku okamžitě k dispozici na dosah ruky pomocí speciálních tlačítek pro výběr patchů.

Unikátní funkce programového řetězce navíc umožňuje naprogramovat řetězec programů, který automaticky vybere správnou opravu. Další úžasnou novinkou je vestavěný senzor zrychlení. Pohyby klávesnice jsou převedeny na modulační data. Tento brilantní doplněk umožňuje ovládání parametrů, jako je rozteč, frekvence filtru nebo hloubky modulace zvednutím nebo třepáním klávesnice.

Jak se o krokových sekvencerech a arpeggiatorech? Akcelerátor by jistě nebyl syntezátorem Radikal Technologies, pokud by návrháři neintegrovali některé sekvenční vlastnosti. Do krokového sekvenceru můžete vkládat několik poznámek, transponovat sekvence levou rukou a provádět sólo na horním konci rozdělené klávesnice. Kus dortu! Silně teplý a křupavý zvuk tohoto nového syntezátoru vlajkové lodi je určen k tomu, aby se stal středem jakéhokoli nastavení klávesnice. Pro každého, kdo chce rozšířit akustickou sílu Accelerators, jsou k dispozici ještě další hlasy s až 2 rozšiřujícími moduly DSP. Rozšíření DSP nejen přidávají do akcelerátoru další polyfonii, ale zároveň umožňují použití až osmi nezávislých syntezátorových zvuků současně s integrovanou funkcí multimode.

Odpovědět