ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 02 zář 2009 22:07

Trochu jsem to nedomyslel. Fantom neni kombatibilni s 1,7 rocnym ditetem. Musim ho mit schovanej ve skrini, a v nestrezenem okamziku ho vyndat, zapojit, zahrat si, zablbout a jakmile se vzbudi, zase to musim rychle vsechno odpojit, schovat a uklidit.

Je to k nicemu ;( Vzpominam se slzou v oku na svuj stary koutek (ktery jsem mel jako bezdetny), kde jsem mel na stojanu klavesy normalne hned vedle stolu s pocitacem, a stacilo jen se otocit na zidli ;(

Skoro mam pocit, ze je pro me ten Fantom uplne zbytecnej. Je to pecka, ale k cemu mi ve skrini je.... hloda ve me cervicek, ze ho zase poslu dal, protoze je to proste uplne zbytecny ;( A pockam si par let, nez Honza vyroste, a bude se mu moct dat vysvetlit, na co se pod pohruzkou smrti proste nesaha. ;( :|

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4590
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Amorph » 02 zář 2009 22:27

Jabba: a to nechodi spat? No u me si Verca na Wavestation zahraje celkem bezne a to ji je zatim jen 1,2, ale je fakt, ze to je obcas trochu o nervy. Treba kdyz je Korg nahodou zapnutej;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Pytkin » 03 zář 2009 09:15

Jabba píše:Trochu jsem to nedomyslel. Fantom neni kombatibilni s 1,7 rocnym ditetem. Musim ho mit schovanej ve skrini, a v nestrezenem okamziku ho vyndat, zapojit, zahrat si, zablbout a jakmile se vzbudi, zase to musim rychle vsechno odpojit, schovat a uklidit.

Je to k nicemu ;( Vzpominam se slzou v oku na svuj stary koutek (ktery jsem mel jako bezdetny), kde jsem mel na stojanu klavesy normalne hned vedle stolu s pocitacem, a stacilo jen se otocit na zidli ;(

Skoro mam pocit, ze je pro me ten Fantom uplne zbytecnej. Je to pecka, ale k cemu mi ve skrini je.... hloda ve me cervicek, ze ho zase poslu dal, protoze je to proste uplne zbytecny ;( A pockam si par let, nez Honza vyroste, a bude se mu moct dat vysvetlit, na co se pod pohruzkou smrti proste nesaha. ;( :|
1.7 rocne dieta predsa syntaku nemoze ublizit .. ja mam 3oj rocne dieta a sem tam si "zahraje" ale inak nevidim ziaden problem ..

tuto mal 2 roky ..
Obrázek

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 03 zář 2009 10:07

To neni o tom ze ublizi syntaku, to je o tom, ze to na sebe shodi. Je hyperaktivni a mame i privazany zidle ke stolu, aby je na sebe nestrhnul ;( Mam na stole izolepou "safe zone", protoze porad zapominam, ze uz je vysokem a dosahne skoro az doprostred. Je to na mrtvici. Kdyz nekde kouka kabel, tak za nej rve. Kdyby nekde stal Fantom na stojanu, prvni co udela bude, ze tu kovovou tezkou kravu na sebe shodi.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Pytkin » 03 zář 2009 10:10

jabba " no .. ale to obdobie nebude trvat dlho .. uvidis ..

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I » 04 zář 2009 19:04

tak to co umej vase deti umi moje pritelkyne taky a je ji 31 :mrgreen:
destruktivni hravost ji teda nechybi, je to osoba co je schopna spojit jen tak ze srandy + a - na baterii jen proto ze to hezky jiskri :twisted:

to mas ale uplne jedno s cim si deti hrajou nebo co na sebe schodej a kdyz to na sebe neschodej tak to aspon zapatlaj cokoladou nebo pocmaraj fixama, jak se rika, píchni jako řízni, to mas proste jedno, to bys mohl prodat syntaky a ve finale i veskerou elektroniku a nadobi pribit ke stolu a zehlicku davat do trezoru a pro jistotu vypinat pojistky nez dite napadne stourat se v zasuvce hrebikem (muj osobni pripad :roll: ) a zaspuntovat vodovod a pro jistotu sjednat pojisteni proti uraganu a vybuchu sopky, lidi prece nemuzou jenom behat za svejma detma a rikat "nesahej na to nebo to rozbijes", no tak to jeste chvili vydrzis a pak z mladyho udelas mozarta, ve finale to dopadne tak ze ti zabavi fantoma a budes si muset koupit druhyho, lepsi jak prodavat syntak kvuli detem, to je mi ale pjekna blbost 8) prijde mi uchylny bejt rodic co se odsoudi dobrovolne k dvaceti letum odneti svobody a poskakovani kolem deti, ale jestli myslis, tak prodej fantoma a kup buben, deti milujou bubny a sousedi taky :mrgreen:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 04 zář 2009 19:51

ked uz sme pri tych deckach, tak raz som dosiel ku svojmu G a na asi 20 klavesach som mal hnede otlacky prstov :)
samozrejme cokolada ktoru jedol moj mladsi syn a potom si isiel akoze zahrat :D

no, ale to bol moment ked som ho naucil, ze pokial sa chce dotknut nastroja, tak si musi ist umyt ruky.. teraz je to bez problemov..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Pytkin » 04 zář 2009 23:44

co sa tyka deti , tak v celom dome mam zasuvky s detskou poistkou .. cize sparanie klincom nehrozi ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 05 zář 2009 07:36

ok pani, ale uz nejak odbacame od temy 8)

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 05 zář 2009 10:00

Neural_I píše:... lepsi jak prodavat syntak kvuli detem, to je mi ale pjekna blbost 8)
Ale ne .. to je cirej pragmatizmus. Ted ho prodam, koupim jen neco co mi nebude lito az tomu utrhne potaky a vyvrati klavesy a az bude rozumnejsi, tak koupim neco stejnyho - v ty dobe uz zase treba o trosku lepsiho. Proste mi prijde, ze mit Fantoma ve skrini jsou proste vyhozeny penize ;( A jsem kvuli tomu jen nasranejsi a nasranejsi, protoze ho v ty skrini vidim a sere me ze na nej nemuzu hrat od rana do vecera.

Otazka zpet k topicu: kdyz chci trosku zestihlit defaultni project aby se nahraval rychlejc - staci, abych ho sejnul na flashku a rucne z toho smazal samply a rytmy, a pak to nahral zpet do fantoma a ulozil to, ale tentokrat primo do nastroje jako ten default? Stve me, ze se pri spusteni nahravaj vsechny ty bobosti co nikdy nepouziju .. hlavne samply kvilejicich cernosek a techno bici, kterejch je tam 6 pulek ...
EDIT: Jeste se slusi pripomenout ze tam mam defaultne asi FG Connect ... jestli si to dobre pamatuju. Protoze po upgradu na 1.3 zmizelo spousta live presetu co se mi libily, tak jsem to tam vratil.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM » 05 zář 2009 10:35

musis si vytvorit New Project a to budes mat uplne ciste.. tam ti nebude loadovat ziadne ine data ako tie co tam mas a ktore si si sam vytvoril..

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 05 zář 2009 13:58

EXCOM píše:musis si vytvorit New Project a to budes mat uplne ciste.. tam ti nebude loadovat ziadne ine data ako tie co tam mas a ktore si si sam vytvoril..
To jo, ale chtel bych, aby se nahraval pokazdy kdyz klavesy pustim - z prozajickeho duvodu - aby se nasratovali co nejdriv

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od JamezX » 05 zář 2009 23:49

Jabba píše:
EXCOM píše:musis si vytvorit New Project a to budes mat uplne ciste.. tam ti nebude loadovat ziadne ine data ako tie co tam mas a ktore si si sam vytvoril..
To jo, ale chtel bych, aby se nahraval pokazdy kdyz klavesy pustim - z prozajickeho duvodu - aby se nasratovali co nejdriv
Po spusteni Fantoma se ti automaticky nahraje ten projekt, se kterym jsi naposledy pracoval. Pokud budes pri spusteni drzet klavesu "EXIT" .. nenahraje se zadny projekt a hrat muzes hned. Pokud neco po takovem spusteni ulozis, ulozi se to do projektu, se kterym jsi pracoval naposledy.

Uživatelský avatar
Jabba
Příspěvky: 127
Registrován: 30 kvě 2009 12:40

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Jabba » 06 zář 2009 08:56

JamezX píše:
Jabba píše:
EXCOM píše:Pokud budes pri spusteni drzet klavesu "EXIT" ..
Ha... to je to co jsem hledal. Diky!


Odpovědět