na AX-Synthe je integrovana SuperNatural sekcia.. su v nej dychy no a to druhe su stringy.. tak, je to len take moje male podozrenie, ze nasledujuca karta a to ARX-04 by mohla byt prave Strings

To vubec ne - naopak jsem u M3 zustal nejdele. Utekl jsem protoze tam bylo 6 stanku a nikde nic. Proste stejnym tempem jakym jsem sel od brany k hlavni budove jsem tu jednu mistnost prosel v osmicce, zastavil se nachvili u M3 a stejnym tempem jsem zase dosel k autu. Uz dlouho jsem tak zbytecne nevyhodil penize. Treba jsem cekal ze tam bude spousta stanku s nejakejma modularama nebo tak (byl tam jeden s takovym malinkym stolnim necim co uz si nepamatuju jak se jmenovalo) atd...Amorph píše:Jabba: teda ja nevim, utect z hudebni vystavy kvuli tomu, ze se ti nelibi display na syntaku... ;)
Hmm... Musim rict ze jsem byl docela zklamanej.Neural_I píše:co se tyce korga M3, muj nazor jsem uz tady psal, ve zkratce, je to desna mrdka
Teda ty si drak ;) Ale ten inherit button by byl bozi. Naprosto nechapu, proc je nenapadlo ze by clovek chtel menit nastroje bez toho aby se mu tam nacpaly cizi efekty ...EXCOM píše:ani si nevies predstavit ako ma toto sralo ze to tam nie je... je to zakladna vec.. tak som si spravil vizual ako by to mohlo vyzerat, este dost davno... tak ta potesim aspon touto formou :)
Nastaveni efektu (vcetne nastaveni na ARX) lze ulozit jako sysex zpravy. "System->MIDI->Transmit Edit Data nastav na ON, spust nahravani, pote se ti vsechny zmeny parametru ukladaji do MIDI jako sysex zpravy. Lepsi je to nahravat na nejpomalejsi tempo (5) ... a vubec nejlepsi je to nahravat do Cubase a tam pak upravit. Takto vytvorene MIDI fraze muzes ulozit pod RPS a jednotliva nastaveni menit jednoduse pomoci padu.Neural_I píše:musim si postesknout, strasne me stve ze nejdou na FG ukladat presety efektovek a nastaveni vstupnich efektu atd pro ruzny nastroje, docela uz na tom vazne funguju a kdyz takhle behem vecera dvacetkrat prehazuju nastroj na vstupu a pokazdy musim hrabat do nastaveni v samplingu a pak jeste preskladavat multiefektovky pres ktery externi masiny honim
Velmi rychle lze nasamplovat cely nastroj (hardware i VST) pomoci programu Extreme Sample Converter. Nastavis po kolika tonech (treba i po jednom) a do kolika vrstev - a vse ostatni udela program automaticky. Jak to byva, co je rychle neni kvalitni. Pokud chces kvalitne nasamplovat nejaky nastroj, nemuzes samplovat jednotlive nastroje-patche, ale jednotlive samply. Tzn. vyvtorit nejakou init patch, aby byl slyset pouze cisty sampl bez efektu apod. a ten nasamplovat a patch pote vytvorit. Rozpoznat kde v multisamplu konci nebo zacina dalsi sampl je velmi tezke az nemozne. Ale to uz mozna nevis, o cem mluvimHynek píše:Díky moc,
samozřejmě jsem uvažoval o tom, že se pokusím najít tam podobné zvuky nebo použít jiné. Je pravda, že jsem zatím neměl čas prozkoumat celou databázi zvuků na Fantomu. Ale jinak máte někdo zkušenosti s tím samplováním? Je to použitelné potom pro živé hraní? Myslím totiž na dobu načítání těch jednotlivých projektů....co myslíte?
Hynek