kup si ramku, ja ji mam od thomanna, vysla na baj voko 3t a uz nic neresim
no tohle je sice do jisty miry omezene pouzitelny (a dost zdlouhavy a neprehledny), ale nejde tim co vim nastavovat input sekce samplingu a to je to co ja potrebuju nejvic, nahravam do FG nekolik externich nastroju at uz dalsich syntaku, basu, kytaru, mikrofon a potreboval bych abych nemusel pokazdy kdyz chci zmenit nahravanej nastroj rucne prenastavovat vstupni efekty a to tou sysexovou automatizaci nejde (nebo sem uplne blbej coz nevylucuju, ale vzdycky kdyz skocim do samplingu tak se vypne nahravani v songu a v routingu se na editaci input efectu nedostanu)JamezX píše:Nastaveni efektu (vcetne nastaveni na ARX) lze ulozit jako sysex zpravy. "System->MIDI->Transmit Edit Data nastav na ON, spust nahravani, pote se ti vsechny zmeny parametru ukladaji do MIDI jako sysex zpravy. Lepsi je to nahravat na nejpomalejsi tempo (5) ... a vubec nejlepsi je to nahravat do Cubase a tam pak upravit. Takto vytvorene MIDI fraze muzes ulozit pod RPS a jednotliva nastaveni menit jednoduse pomoci padu.Neural_I píše:musim si postesknout, strasne me stve ze nejdou na FG ukladat presety efektovek a nastaveni vstupnich efektu atd pro ruzny nastroje, docela uz na tom vazne funguju a kdyz takhle behem vecera dvacetkrat prehazuju nastroj na vstupu a pokazdy musim hrabat do nastaveni v samplingu a pak jeste preskladavat multiefektovky pres ktery externi masiny honim
1GB musi bohate stacit.. predpokladam ze nejde zosamplovat komplet PSR-S500 a pochybujem ze v zaklade ma cez 1GB zvukov PSR-S500..Pytkin píše:neural : gigova ramka staci ? kolko samplov tam das ?
Já koupil tuhle a je bez problémů.Hynek píše:Zdravím,
můžete mi ještě poradit jakou musí mít ta 1GB RAM paměť charakteristiku a parametry? Díval jsem se a přímo od Rolandu se dá koupit pouze DIMM 512MB.
Díky
Hynek