ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM »

to vyzera dost fajnovo ! 8)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I »

hehe ted mam dobrou legracni zkusenost s novou cubasi 5, rikal sem si kdyz uz to mam propojeny s fantomasem po USB a nove nainstalovanou cubasi (predtim sem mel trojku a ta me nebavila, petka ma novou vybavu efektu a nastroju atd) tak ze si vyzkousim nejen midi ale taky jak ta nova potvora zni, tak sem rozjel par VSTcek, nejaky bici a efekty a zasnul sem jak to zni skvele, hned sem zacal psat kamosovi jak sem nadsenej z novy cubase a jak udelali programatori obrovskej kus prace, ze uz to je pomerne srovnatelny s protoolsama atp, proste ze uz dohnali ten ujetej vlak z dlouholety stagnace, no a jak sem si to tak uzival a uzival a vrtal se ve vstckach a pomalu je i zacinal brat na milost, tak ve me hrklo a pro jistotu jsem se podival na routing ve FG a ejhle co nevidim, na vstupu kompresor a vstupni signal prohnanej ekvalizerem a nepatrne nahalenej :mrgreen: kdyz sem to bajpasnul tak to cely (prekvapive) vyrazne zdechlo a vylezlo na povrch ze ani novej interni reverb v cubasi se zdaleka neda s fantomasím hallem srovnavat, tak to tak jen tak pro pobaveni aby rec nestala 8)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM »

Neural_I : ked uz mas teraz novy Cubase 5, tak mozes Fantom-G v pohode vyuzivat ako VSTi :)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I »

jeste kdyby se tak do cubase dal sehnat soubor s nazvama presetu FG, nevali se to nekde? nevite?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM »

Neural_I : a Fantom-G VSTi nestaci? alebo chces mat list nazvov priamo v tracku v cubase?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I »

to sem nezkousel, sakra mit tak trochu vic casu... navic ted je doma novej nord lead 2x tak toho casu bude jeste min :twisted:

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od JamezX »

Neural_I píše:jeste kdyby se tak do cubase dal sehnat soubor s nazvama presetu FG, nevali se to nekde? nevite?
vime :) http://forums.rolandclan.info/?action=s ... 9738&s=&e=

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Neural_I »

JamezX: zkusim, diky

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Fantom-G TB Sample Bank 90803

Příspěvek od EXCOM »

Obrázek

Na Sinevibes sa objavila sample banka TB903 a TB803 pod nazvom 90803.. je k dispozicii FREE
  • 10 patches
  • 4 sample sets
  • 10 arpeggiator patterns
  • 32 rhythm patterns
  • 4 studio sets
DOWNLOAD : 90803.zip
- Demo

[flash=452,344]http://www.youtube.com/v/UfE__qWbkic[/flash]

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM »


synt
Příspěvky: 135
Registrován: 05 čer 2008 13:51

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od synt »


Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od EXCOM »

nevidim nikde OS 2.0 sakra...
a ani novy editor...

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od JamezX »

Fantom G je mrtvý nástroj s nulovou podporou. Koupil jsem Korg M3 a naprostá spokojenost. Všem co maj FG radim to samé :D

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22187
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od Pytkin »

jamezX " otazne je , ci vsetci s FG toto chceli pocut ..

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3517
Registrován: 13 kvě 2005 20:37
Vybavení

Re: ROLAND FANTOM-G

Příspěvek od dano »

ale asi to moze byt kazdemu dost jedno, kedze vypovedna hodnota toho vyroku je rovna nule...

Odpovědět