ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 29 črc 2008 12:51

ja to s tim zpevem myslel tak jestli tam budou potrebny efekty ktery na zpev ja davam, jinak teda kdyz sem u efektu, musim rict ze tak dobry efekty sem jeste v syntaku neslysel, jako ma G-cko, skoda ze tam tech multiefektovek neni vic, aspon 4 by se hodily a aspon dva inserty na nastroj, no uvidime jak se pochlapej s abgrejdama, treba by nebylo vubec spatny udelat ARX kartu kde budou jenom pridavny efektovky nebo nakej total profi vymazlenej mixpult s parapetrickejma EQ, gejtem, kompresorem a 4ma insertama na savli :o)))) ale to asi tezko :o)))

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 29 črc 2008 13:15

myslim ze ta RAMka by mela byt tahle
http://www.alza.cz/512mb-sdram-133mhz-d39613.htm

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 29 črc 2008 13:35

EXCOM píše:zacal som si konecne aj citat ten manual.. 8) fakt ze sa to oplati :D
blahozelam. bez vedomosti poradenstvo moc nefunguje. teda ano, ale takym sa hovori ze sarlatani. aspon v terapii a lekarstve. :-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 14:11

dano : ake poradenstvo? ved ty si tu od Rolandu :) asi budem musiet trosku poonanovat nad Rolandom aby aj nejake tie rady padli z mojej strany...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 29 črc 2008 14:18

zatim tady myslim neni moc lidi co by se zucastnili diskuze na konkretnimi problemy a nemyslim si ze by studium manualu bylo u nastroje typu G vylozene nezbytnosti, zakladni operace se mi dostaly pod kuzi okamzite aniz bych do manualu sahnul, naopak co se tyce par mych nejasnosti, kdyz sem zacal hledat odpovedi v manualu zjistil sem ze ho psal asi naprostej debil kterymu nedoslo ze ti co to budou cist nevymysleli operacni system a neni pro ne samozrejmost to co on uz vi, fakt sem z toho misty spis zmatenej a to mam zkusenosti se syntakama pres 15 let, ostatne je to JENOM workstejsn a sampleplayer, zadnej syntak se slozitou syntezou, vsechno je prehledny a stupidni, do manualu koukam v zasade jen abych zjistil figle jako SHIFT+neco dela neco atd...
treba jak ovladat po midi ARX kartu sem tam nenasel, USB transfer je tam popsanej uplne dementne apod.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 14:24

Neural_I : mne ten manual dojde vcelku v pohode... nie je priliz rozvlacny ako u Motif XS... je to v podstate taka Quick Referencia co treba hned spravit. ten zvysok uz musim domakat sam..

rozhranie je ale naozaj super intuitivne.. fakt ze co tam mna zaujima je struktura ako su veci cez seba pozapajane... a to som tam vcelku aj nasiel...

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 29 črc 2008 14:31

EXCOM píše:dano : ake poradenstvo? ved ty si tu od Rolandu :) asi budem musiet trosku poonanovat nad Rolandom aby aj nejake tie rady padli z mojej strany...
jo jo to rozhodne zabera :-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 14:34

dano : vyskusam :) s tym manualom viem presne polohy prstov kam mam davat.. tak to hadam pomoze :lol: bod G som uz nasiel 8)

a ty si uz robehal ten disk?

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 29 črc 2008 14:38

nezjistil sem jestl ina flashku muzu nalejt vic projektu, pripada mi ze to je delany formou adresaru ale tak, ze v korenu nejsou jednotlivy projekty ale vzdycky jenom jeden projekt natrvrdo v hlavnim adresari, jakmile neco presunu do nejakyho vnorenyho adresare uz to fantom nevidi, no vecer budu laborovat a procitat poctive manual

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 14:39

Neural_I píše:nezjistil sem jestl ina flashku muzu nalejt vic projektu, pripada mi ze to je delany formou adresaru ale tak, ze v korenu nejsou jednotlivy projekty ale vzdycky jenom jeden projekt natrvrdo v hlavnim adresari, jakmile neco presunu do nejakyho vnorenyho adresare uz to fantom nevidi, no vecer budu laborovat a procitat poctive manual
mozes davat viacej.. v podstate tolko kolko ti umoznuje velkost USB kluca...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 29 črc 2008 15:03

a resi se to formou adresaru nebo musi byt vsechny projekty nahazeny pres sebe v korenovym ? kdyz si na flashce udelam adresare podle nazvu projektu, treba 1,2,3,atd :o) a nahazim do toho data tak mam pocit ze to Gcko neprecte a bude rvat ze nic nevidi protoze se nepopere s tim ze ta struktura adresaru je narusena tim 1,2,3,atd, kdyz sem chtel naloudovat MID soubor a nedal sem ho presne do adresare SMF tak ho nevidel. myslim ze jedina moznost je nahazeny projekty na sebe, jenze tam zas bude bordel v samplech, nevim, vecer az se k tomu dostanu to zkusim

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 15:22

Neural_I : mam pocit ze on si to vsetko menezuje sam.. proste savne projekt a ako si to vytvori netusim.. inak strana 35, je to tam schematicky naznacene ako to funguje...
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 29 črc 2008 15:30, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 29 črc 2008 15:30

EXCOM píše:dano : vyskusam :) s tym manualom viem presne polohy prstov kam mam davat.. tak to hadam pomoze :lol: bod G som uz nasiel 8)

a ty si uz robehal ten disk?
:-)

blaznis? ved nemam manual :-)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

OT

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 15:31

dano píše:
EXCOM píše:dano : vyskusam :) s tym manualom viem presne polohy prstov kam mam davat.. tak to hadam pomoze :lol: bod G som uz nasiel 8)

a ty si uz robehal ten disk?
:-)

blaznis? ved nemam manual :-)
zozeniem ti pdf manual?

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 29 črc 2008 15:32

Neural_I : no prave som to pozeral, musis si vytvorit adresar a dat mu priponu .Prj potom ich bude Gecko vidiet

Odpovědět