Neural_I píše:EXCOM: trochu ted odbocim otazkou na tebe, koukam ze mas yamahy EX5r, ja mam doma EX5 klavesovou, jak ti ted kdyz mas G-cko prijde EX5ka pouzitelna ? ja ji chci prodat, myslim ze nema moc velkej smysl ji mit, nemyslim ze by G-cko trumfla ani si nemyslim ze by ho nejak doplnovala, spis se dost dublujou pricemz G-cko mi prijde ze ma zvuk lepsi i kdyz ty piana jsou na povazenou, myslel sem ze v G-cku budou lepsi grandpiana, skoro mi pripada ze stara EX5ka hraje piano lip, nejaky ANkovy zvuky jsou taky jeste relativne pouzitelny ale jinak nevim, jasne ze to je kazdyho vec ale ty mas nejakej duvod proc si EX5ky nechat ?
ptam se jen tak ze zajmu, jestli si to uz nejak poronaval a tak
priznam sa ze som velky fanda EX5, je to asi tym.. a mam ten klaves moc rad, a este k tomu mam millennium verziu EX5S tu striebornu...

rackove verzie mam do tandemu, chcem s tym experimentovat a hlavne na EX5 ma celkom sral routing efektov ked si mohol pouzit dost obmedzene fx na performance mod.. vzdy mi to hlasilo DSP full

tak som to chcel hlavne koli tomu ze co voice to modul

celkom uchylne ale davnejsie som mal myslienku mat 16x EX5r a co midi kanal to jedna EX5r

ale samozrejme som od toho upustil.. hehe
no a nedavno som EX5r zapojil cez SoundDiver a celkom mi padla sanka co vsetko vnutri je.. je to fakt faktory na zvuk, ma to pekny hard sound a ked som hral na A6 bodyiovej tak som mal pocit ze pocujem EX5, proste si nemozem pomoct.. velmi podobny zvuk z toho leze skoro az na neporovnanie..
EX5r mam este osadene individual stopami takze mam v podstate 8 out pre kazdu cize ak spravim preset tak mam co midikanal to vystup nastroja.., dokonca zivota mam hadam casu dost a tesim sa na den ked si k tomu poriadne sadnem...
no s tym pianom mam inak podobny pocit ze na EX5 hra lepsie ako na Fantom-G, na G mi pride ten klavir stale akysi nevyrazny.. ale ono je to fuk, ja to nemam koli klaviru.. ked este budem zrovnavat tak ma celkom tesi za G ma podbnu klaviaturu ako EX5, ten feeling je velmi podobny aj tak mierne "klepoce" ... pre mna EX5 ma jednu z najlepsich klaviatur vobec, nedam na nu dopustit.. ale musim povedat ze take XS ma klaviaturu daleko inde a je fakt paradna... asi zatial tto najlepsie co som mal pod rukami..