jinak EX5 mam uz docela dlouho a je to supr nastroj i kdyz hromada lidi na to nadava, vzdycky se najde nekdo kdo bude nadavat (ja treba nenavidim vajruse a vsichni ho zerou

Ja na piano hraju dost casto jen tak pro sebe i kdyz ve svych skladbach ho nepouzivam, klaviatura EX5ky je dost dobra a o malinko lepsi jak u G-cka (ale mam G6 u G7 muze byt lepsi klaviatura) kazdopadne programovat EX5ku do hloubky neumim to priznavam. asi si ji nakonec precejenom necham, kdyby me mrzelo ze sem ji prodal tezko bych nejakou zas sehnal, u nas se moc nevidej. taky sem chtel diky G-cku strelit digipult a taky uz vim ze to neudelam, at sem delal s bicima z ARX-01 ve fantomovi co sem chtel, furt to nejak nebylo ono, tak sem to prohnal yamahou 01v96 a ziskalo to jeste uplne jinej rozmer, skoro bych rekl ze nic lepsiho uz ani nepotrebuju

trochu se bojiím novych nastroju, par novych hracek sem si projizdel a vzdycky sem musel usoudit ze ty starsi hardwery znej nejak tvrdejc a tlustejc, prijde mi ze v novych syntakach sou proste zadratovany nejaky VSTcka

nevis jestli se da sehnat flash ram do exky ? takova otazka na okraj a sorry za OT