ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Hupox

Příspěvek od Hupox »

Predsa len nemozes nieco s cim si fakt spokojny nasamplovat a hodit to sem?
MacBookPro, MainStage 3, Soundcraft UI24R, Adam Audio T5V, Yamaha Modx8

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

no to je zaujimave, zazivat kazdodenny orgazmus so syntakom, respektive byt fantomom bodu G :)
jediny nedostatok sa mi javi ze tam dali joystick namiesto nejakej vsuvky na prst :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

demsky : bez akych kolvek euforickych reakcii 8) je G fakt velmi dobre navrhnuty workstation... lepsi tu zatial nebol... bude to asi tym...
a velmi prijemne sa s nim pracuje... nehladiac na to ze je vizualne krasny :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

nemam teraz bubaky na gear, ale skocil by som si niekedy k Hubertovi na tom zahrat, ale neviem ci mi to dovoli kedze tohto roku uz nebudem nic kupovat :)

Martin

Příspěvek od Martin »

Hupox píše:Predsa len nemozes nieco s cim si fakt spokojny nasamplovat a hodit to sem?
Zajdi si do obchodu a vezmi si své sluchátka a zahrej si aspoň dvě hoďky.
Buď Ti to sedne, nebo Ti to sedne. Jiná možnost moc není

Hupox

Příspěvek od Hupox »

Martin píše:
Hupox píše:Predsa len nemozes nieco s cim si fakt spokojny nasamplovat a hodit to sem?
Zajdi si do obchodu a vezmi si své sluchátka a zahrej si aspoň dvě hoďky.
Buď Ti to sedne, nebo Ti to sedne. Jiná možnost moc není
Ak bude niekto ochotny viac ludi by bolo rado. Ak nie tak neostava nic ine, len si naplanovat dovolenku, ist autom 600 km, byt v rusnom prostredi, a fakt si to vyskusat len sam. A este dufat, ze v tom na com budem testovat bude aj zabudovana ta karta.

Update: Precital som si znova tvoj prispevok, tak ze ty vlastne tu kartu este nemas. Tak ze moj odkaz plati pre niekoho kto ju uz ma. Dakujem

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Hupox : niekde v ramci tohoto threadu som linkoval ukazky jak na G tak na ARX.. tak si ich vypocuj, alebo priamo na roland strankach mas ukazky na G...

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

mam novou zabavu s rolandem G, me tak napadlo ze by nebylo spatny kdyby sel live mod pouzit v sekvencru ... a ono to jde, na cloveka kterej necte manualy ... 8) dobry je tam ta moznost nasplitovat a navrstvit si zvuky na klaviature dle libosti a hrat vic ploch nebo smyccu pres sebe, pritom funguje stopa na ARX a externi nastroje + audio stopy klasicky, taze se tohle stalo pro me zajimavejsi jak klasickej studio mod, kde bych stejne nevyuzil nikdy vic jak 8 zvuku najednou a to jeste spis vetsinou min.
tak, sem si jenom potreboval ulevit, protoze me tohle prave dost nadchlo

btw neexistuje nekde na netu nejakej test ARX-01 a rolandacky masiny na bici TD-20 ? dost by me to zajimalo, nekde sem tusim cetl ze ARX z toho vychazi, ale jestli je to porovnatelny je dost zajimava otazka, mam na tenhle modul jako bubenik uz dost dlouho zalusk a ted je i prijemna cena

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Neural_I : ano, ten Live mod je velice podareny, a mam pocit ze funguje trosku lepsie ako studio mod :) ale to su mozno len moje domnenky :)

ale som rad ze v tomto threade G-Orgazmus pretrvava.. coskoro privitame noveho clena do nasich orgii 8)

Hupox

Příspěvek od Hupox »

EXCOM píše:Hupox : niekde v ramci tohoto threadu som linkoval ukazky jak na G tak na ARX.. tak si ich vypocuj, alebo priamo na roland strankach mas ukazky na G...
Ved ano tie som pocul. Ide mi o ARX. Tie ukazky predsa vsetci zhodnotili ako nic moc. Par majitelov tu napisalo ze je to bomba, tak som ziadal o zvukovu ukazku niekoho s nich. A nic.

Pisete ze kazdy den s tym robite, tak si myslim, ze nieje problem urobit jednu ukazku, niecoho uplne super bomboveho. Ciste bicie proste s toho ARX.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Hupox : ja si myslim ze to bude o tom istom ako tie ukazky a opat to nic nepovie, to musis fakt ist a skusat, aby si pochopil ako sa to sprava... takto to bude len suchy wav alebo mp3 ale ten feeling z toho dostanes len popri tej praci, aby si chapal ako to presne funguje...
a este otazka je kto ma na to cas aby to spravil, dnes je hekticka doba :) kazdy musim makat, ono ten cas sa jedneho dna najde, ale to uz budes mat davno Fantom G 8)

Hupox

Příspěvek od Hupox »

Ok beriem na vedomie. uz nebudem vrtat do vas. Myslel som ze aj nieco nahravate v tom.

Aporopo: suchy wav je aj na CD :) .. nic v zlom
MacBookPro, MainStage 3, Soundcraft UI24R, Adam Audio T5V, Yamaha Modx8

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

taky si rejpnu. Pokud to clovek nechce na live, ale na produkci, tak ten suchej wav co z toho leze je to, jak to zni a presne to co pak pouzijes. Ukazky syntaku na webu, co jsem pak slysel v realu si podle me docela dobre odpovidaly. Vsichni tu basni o tom, jaka je ARX bomba, ze lepsi bici dneska nejsou, tak to je pak clovek logicky zvedavej, jak to jako zni. To se tak stydite sem nahrat par desitek vterin ukazky nejakyho rytmu nebo co? Jestli s tim G zazivate nejakou extazi, tak je to zatim spis soukroma onanie. A nechci to slyset proto, abych vam to pak moh nejak kritizovat, proste me zajima jak zni neco jinyho, nez ja pouzivam a co vsichni chvali.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

vy sa pani pytate, ako hra ta gitara? posli ukazky :) no co povedia ukazky? :) to treba mat v ruke a hrat sa s tym... stale to bude len zvuk.. hodte sem nejaky midi loop drums a ja vam to prezeniem cez ARX presety... ale aj napriek tomu to bude to co ste poculi na webe...

u ARX ide skor o tu manipulaciu a pripravu zvuku, je to principialne "syntak"na bicie lebo ssi spravis bicie podla seba ake potrebujes a to je caro toho ARX.. namodelovat si svoj drum ktory potom podla toho aj hraje...

ukazka nic nepovie si myslim...

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

EXCOM: jses mimo. Ale ok. Radsi nez zvuky sem dal posilej screenshoty displaye.

Odpovědět