ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 386
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od COBOLT »

Jestli maš pocit že ti kopáky z MC seděj, tak si nekde sezen SRX platinum trax tam jsou kopáky oproti internal o dost naslaplejsíí !! :twisted: a samplingu se u MC vyhni 8) ja jsem zvedavej jestli vyrobej i MC 707.
Sorry za oft.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I »

COBOLT: jak to tak sleduju, ono by to chtelo na kazdej nastroj navesit lepsi prevodniky jak AD tak DA a abgrejdnout OS a ... a vymenit klaviaturu za lepsi a .... blablabla ... a pak by se dalo mluvit o dobrym syntaku 8)

btw kdyz uz sme nakousli ty SRX karty, mel sem zalusk spis na SRX-01 realny bici, je to dobry? nektery zakladni sady z FG znej vyrazne lip jak cela slavna ARX... to bych blil... tak si rikam ze ta SRX 01 by mohla byt dobra do MCcka

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

LiVE

Příspěvek od EXCOM »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TmTM1TSH ... 9&border=1[/youtube]

celkom fajn prezentacka ako to fici LiVE s Fantomom-G

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od kexik »

excom: na hento ti staci rebirth a pentium 166mmx zo srotoviska :)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM »

kexik píše:excom: na hento ti staci rebirth a pentium 166mmx zo srotoviska :)
to je mozne, ale tu mas jeden kus a mozes robit aj ine veci :)

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 386
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od COBOLT »

Neural _I:netušim já jsem myslel elektronický, akusticky moc nepoužívam.

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM »

Neural_I : ja si inak myslim ze ten ARX-01 je vyslovene na akusticku hudbu, no akusticku ako zivu, mne moc nesedi do elektronickej hudby.. je velka skoda ze si tam nemozes ladovat svoje sample... to by bola potom ina kava... ale je to vo verzii 1.03 a je tam urcity naznak ze by si si mohol vybrat wav aj s USB :) lebo ta ergonomia tomu nasvedcuje.. tak predpokladam ze v "dalsom" update OS pre ARX by sa to tam aj mohlo zjavit.. respektive by mali ludia na to tlacit..

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I »

ja pouzivam oboje, klasickej punkovej rachot na klasicky škopky a do toho tvrdy elektronicky bordely, kopak a perkuse, ale chci aby pod tou elektronikou sypaly klasicky bici, ARX01 je hrozne uhlazena a kopaky proste nefungujou, je to takovej ten neupravenej vyplaclej pleskanec o nicem, ale plechy to ma dobry, nicmene je to neprurazny a evidentne dobry tak na nejaky jazzovy pohodovky kde bici jsou jen nekde vzadu na podklade. kdyby tam, sly naladovat samply byl by to jinej rachot, ted, kdyz zkousim bici z FG, podkladam ARX nebo i jiny sady svym samplem, to celkem funguje, ale je s tim ... moc prace 8)



Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I »

nechapu co je tak tezkyho opravit par chyb v OS a doprogramovat par "drobnosti" kdyz maj jadro hotovy a funguje, fakt tomu nerozumim, jisty je ze me roland zacina pekne srat... FGcko mam doma pul roku a krom par kravinek se nic novyho nedeje, ta masina ma obrovskej potencial a jeste chvili pockam, ale uz to vidim asi tak ze pujde z domu jestli se hodne brzo nestane nejakej zazrak...

pokud by toto cetl nejaky pripadny zajemce o FG6+ARX01 a neodradilo by ho to jsem k dispozici k jednani :twisted:

btw neflaka se vam nekomu doma SRX-01 ?

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od JamezX »

Prostě na nás Roland sere. Příště se my vyserem na něj. Aspoň já určitě.

Hupox
Příspěvky: 117
Registrován: 22 zář 2003 09:11

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Hupox »

Ale zase take zle to nemoze byt predsa. Na zivu hru tie zvuky a moznosti su fajn nie?
MacBookPro, MainStage 3, Soundcraft UI24R, Adam Audio T5V, Yamaha Modx8

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od JamezX »

To jo. Když si k tomu připojíš Motif XS rack a jako sekvencer Cubase, tak je to celkem použitelný 8)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM »

JamezX píše:To jo. Když si k tomu připojíš Motif XS rack a jako sekvencer Cubase, tak je to celkem použitelný 8)
zas by som tolko neprehanal
nastroj je skvely, nic mu nechyba.. nemozme povysit problem supportu v otazke dalsieho OS na to ze nastroj je z tohoto dovodu na nic.. to je nezmysel...
je to rozhodne nastroj s najlepsim sequencerom aky doteraz bol a to ci ma dobre zvuky je velmi subjektivne.. je to sampler, takze zvuk si tam spravi kazdy aky potrebuje...

Odpovědět