ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I » 26 dub 2009 21:04

.......... tady chcip pes.... totiz roland ... uz me to nejak nebavi ... prodavam FG ....

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM » 26 dub 2009 21:16

Neural_I píše:.......... tady chcip pes.... totiz roland ... uz me to nejak nebavi ... prodavam FG ....
no ja tiez zacinam nad tym uvazovat, ale nie preto ze by som nechcel Fantom-G ale chcel by som zamenit z G7 na G6 8)

Uživatelský avatar
COBOLT
Příspěvky: 385
Registrován: 28 lis 2007 19:01

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od COBOLT » 26 dub 2009 22:14

2 dendy: korgy jsou na tom o neco huř alespon to co jsem mel moznost slyset. MC 909 nehraje na PA na .... ale neco tam chybí :)
2 neural : zatim neprodavej dokud nevyjde novej OS co kdyby ???

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM » 26 dub 2009 23:21

COBOLT píše:2 neural : zatim neprodavej dokud nevyjde novej OS co kdyby ???
dakujeme COBOLTovi za pozitivne myslenie 8)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I » 27 dub 2009 21:44

ee, FG pujde z domu, to by se musel stat velmi rychle zazrak ...
EXCOM: tak bouchni FG7 a ja ti prenecham FG6 8)

ivovavra
Příspěvky: 11
Registrován: 21 dub 2009 11:53

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od ivovavra » 28 dub 2009 10:45

Prodám FG6 za 46.000Kč. Rok starý, hraný jen doma (ani škrábanec, jako nový), záruka, český návod (papírový, žádné pdf).

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od SoundsFine » 28 dub 2009 13:01

V čem je FantomG bezkonkurenční?

-Uživatelsky nejkomfortnější stroj.
-Dokonalý displej, myš, ovládaní,
-kvalita zpracování,
-sampler nejlepší ze všech konkurenčních workstation.
-nejkvalitnější efekty s nejlepším mix routováním!
-výběr zvůků z SRX boardů (pro mě tam ty nejlepší ale nedaly)
-vynikající editor


V čem je konkurence (Yamaha,Korg,Kurzweil,atd.) lepší?
Zvuky nebo presety?
To je individuální záležitost.
Presety FG dotáhne s novým OS, nebo je přetvořte sami.
Věžím, že s novým OS2 FantomG chystá velká překvapení.

Nerozběhla se tu trochu předčasná vlna "Zbavme se Géčka",

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM » 28 dub 2009 13:17

SoundsFine : skepsa je vzdy, skor si myslim ze obec Fantom-G je nasrata na pomalost Rolandu ohladne vylepsovania a teda maju co dotahovat, az mi je divne ze nepocuvaju tu masivnu komunitu co maju, pretoze tie vylepsenia maju z prvej ruky...

ja zvuk neriesim, ja som s nim spokojny, mna len sere ze nedotiahli ovladanie mysou tak ako o tom na zaciatku pisali.. mys je tam mierne nepouzitelna.. lepsie sa to ovlada cez butony, ak aktivuju mys na vsetky screene tak to bude ine, to je to co som aj hned pisal na RolandClan.. naco my je mys ked s nou mozem ovladat len 50% ked nie menej funkcii co to poskytuje, to je chore...

ja skor chcem ist do FG6 aby som si ju mohol zobrat kam kolvek, je to skvely nastroj na komponovanie, G7 je na prenasanie uz velka, jedine ze by som si zohnal ku G7 aj G6 :) ale to je uz chore...

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I » 28 dub 2009 13:59

jestli to tady cte nejakej potencialni zajemce, tak necham FG6 + ARX01 komplet za 50 slovy pade, zaruka 16 mesicu, prihodim mys a USB špagát :mrgreen:
samo ze origo krabice, manualy, cedecko atd atd atd proste sakumprásk to hodim z okna presne ve stavu jak sem koupil, praha a okoli 100 kilaku dovezu a predvedu 100% funkci

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od JamezX » 28 dub 2009 16:02

Nevíte někdo je sampler v Motifu XS horší nebo lepší než v Fantomu G. Mam jen rack a tam sampler neni. Uvažuju prodat FG a rack a koupti Motif XS8.

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od Neural_I » 28 dub 2009 16:26

zajimalo by me komu to budeme vsichni prodavat :twisted: mozna by se melo tohle auditko vymazat az se vsichni dohodneme ze FG prodame, aby si ho pripadni kupci nemohli precist a nam nezustaly FGcka na ocet :mrgreen:

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM » 28 dub 2009 16:55

Neural_I píše:zajimalo by me komu to budeme vsichni prodavat :twisted: mozna by se melo tohle auditko vymazat az se vsichni dohodneme ze FG prodame, aby si ho pripadni kupci nemohli precist a nam nezustaly FGcka na ocet :mrgreen:
no je tu habadej info :)
a myslim si ze chlapci z Rolandu to dotiahnu v OS2.0.. ja im tak nejak tajne verim 8)

Uživatelský avatar
JamezX
Příspěvky: 119
Registrován: 29 lis 2008 02:24

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od JamezX » 28 dub 2009 16:59

Neural_I píše:zajimalo by me komu to budeme vsichni prodavat :twisted: mozna by se melo tohle auditko vymazat az se vsichni dohodneme ze FG prodame, aby si ho pripadni kupci nemohli precist a nam nezustaly FGcka na ocet :mrgreen:
Presne to uz mne taky napadlo. Meli bychom zacit FGcko konecne chvalit co ? :D Ja si myslim, ze po softwarove strance je to fakt dotazenej nastroj. Nic mu nechybi. A vubec nejvic se mi libi zvuky. Prace s mysi - vsechno jde pohodlne ovladat. Zkrátka nastroj snu. :lol:

Uživatelský avatar
SoundsFine
Příspěvky: 511
Registrován: 28 črc 2008 15:29

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od SoundsFine » 28 dub 2009 17:01

Já jsem FG8 prodal a teď toho lituji :-(
Vyměnil jsem ho za Fantom XRack s 4 x SRX .
Sice SRX jsou super a pro mě lepší zvuky než na FG a dost mě chyběly, ale ten sampler a sekvencer a totální ovládací komfort - to nenabízí ani Motif ano M3. Sampler na Motifu je vedle sampleru FantomaG ubohý a komplikovaný. To co na Fantomu uděláš dvěma kliky, na Motifu musíš zmáčknout desetkrát. Navíc Motif displej nevalné kvality, na Fantomu všechno zvětšíš, detailní a přesná práce.

Pánové, neudělejte stejnou hloupost jako já!

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Fantom G

Příspěvek od EXCOM » 28 dub 2009 17:06

SoundsFine píše:Já jsem FG8 prodal a teď toho lituji :-(
Vyměnil jsem ho za Fantom XRack s 4 x SRX .
Sice SRX jsou super a pro mě lepší zvuky než na FG a dost mě chyběly, ale ten sampler a sekvencer a totální ovládací komfort - to nenabízí ani Motif ano M3. Sampler na Motifu je vedle sampleru FantomaG ubohý a komplikovaný. To co na Fantomu uděláš dvěma kliky, na Motifu musíš zmáčknout desetkrát. Navíc Motif displej nevalné kvality, na Fantomu všechno zvětšíš, detailní a přesná práce.

Pánové, neudělejte stejnou hloupost jako já!
neboj, ja by som ho rad akurat zamenil za mensi.. a na margo Motifu, on ma skvely editor, fakt paradny... a je vidiet ze tomu venuju vela casu, co ma u Rolandu mrzi ze im to tak dlho trva.. jedine ze by Roland mal jeden developersky team ktory robi vsetko a musia kazdy produkt rozdelovat na tasky a urcovat postupne priority coho sa chytia...

tomu displayu na Motife nechapem od prveho momentu.. to je fakt des, vlajkova lod a LCD za 5,50,- Sk

Odpovědět