EXCOM: na EX5 jsem do programovani moc neproniknul, ale potvrdim ze bici jsou uz v zakladu super, ja ale nemel v EX5 RAMku ani SCSI ani vic vystupu a mel jsem akaie s6000 takze jsem EX5ku nepouzival na bici vubec, pripomnel mi to az kamos kterymu jsem EX5ku prodal ... pozde oplakavat, byla to chyba
k tem vystupum a routingu bicich na FG, ja jsem to vyresil tak, ze mam na stopach 10-16 jednu sadu, pricemz v kazdy mam "uvolnenou" jenom jednu kategorii zvuku, uz sem to tady psal, na 10 mam kopak, 11 virbl, 12 prechodaky atd atd, cimz jsem si rozsiril moznosti efektovani a upravy jednotlivych zvuku, pricemz mi zustala celkova sada pohromade (nezapominat ze kdyz si editujete sadu ve studio modu, zustava puvodni nedotcena a zmeny se ukladaji ve studiu, coz je BOZI a hodne to resi) takze si ted hraju a experimentuju

precijenom jeden efekt na kazdej zvuk bici sady (vetsinou je to stejne EQ) + dva multiefektaky + verb a delay/chorus, s tim uz se uznavam docela pracovat da, jediny co furt nevim je nejaka moznost jak upravovat sirku sterea, jedinej efekt kterej to tak nejak umi je 04-Low Boost, ale neni to nak moc efektivni, chtelo by to kdyby to umel mix v ramci panoramy, kdyby to upravili jako to ma cubase/nuiendo to bych chcal slasti

no kazdopadne chut prodat FG pod cenou uz me tak nak prozatim presla, pockam na OS2 a budto se stane zazrak nebo FG rozslapu a zapalim a popel poslu do tokia