ROLAND FANTOM-G

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
hubert
Příspěvky: 1298
Registrován: 13 lis 2002 13:12

Příspěvek od hubert » 25 bře 2008 14:42

Excom citaj pozornejsie

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2008 14:47

demsky píše:EXCOM: mozno Oasys

inak uznavam ze s polyfoniou som to prehnal, v beznych aplikaciach 128 hlasov uplne staci. Je pravda aj to, o com pise Dano, dnes su bezne viacelementove zvuky, ked clovek zapne sustain na Piano, ktore ma obcas aj 16 prekryvajucich vrstiev ktore sa zapinaju podla dynamiky hry a Workstation umoznuje nazivo hrat aj s viacerymi zonami (1-8) tak VELMI rychlo tych 128 hlasov je fuc. Odhadujem to na takych 5 nastrojov v multitimbrale, potom uz nastupuje bouncing trackov do audiostop.
v principe suhlasim .. len som chcel povedat ze je jedno ci mas jednu dynamicku uroven alebo 16 .. na dane stlacenie zahraje vzdy len jedna ..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2008 14:48

Excom : Bim bim po hlavicke !

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3353
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 bře 2008 14:48

Pytkin píše:
demsky píše:EXCOM: mozno Oasys

inak uznavam ze s polyfoniou som to prehnal, v beznych aplikaciach 128 hlasov uplne staci. Je pravda aj to, o com pise Dano, dnes su bezne viacelementove zvuky, ked clovek zapne sustain na Piano, ktore ma obcas aj 16 prekryvajucich vrstiev ktore sa zapinaju podla dynamiky hry a Workstation umoznuje nazivo hrat aj s viacerymi zonami (1-8) tak VELMI rychlo tych 128 hlasov je fuc. Odhadujem to na takych 5 nastrojov v multitimbrale, potom uz nastupuje bouncing trackov do audiostop.
v principe suhlasim .. len som chcel povedat ze je jedno ci mas jednu dynamicku uroven alebo 16 .. na dane stlacenie zahraje vzdy len jedna ..
ale pri sustaine ostava vysiet. a ak mas malu polyfoniu tak ti to zrusi a to pocut...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 bře 2008 14:52

dano : ale ostava visiet rovnako , ci je jedna , alebo ich je 16 .. na pocet not je irelevantne ci sa hra jeden sampel alebo podla dynamiky 16 roznych ..

Uživatelský avatar
demsky
Příspěvky: 2671
Registrován: 10 bře 2007 21:43

Příspěvek od demsky » 25 bře 2008 15:04

praveze chlapi problem je v tom ze malokedy hraje iba jedna layer... ja vzdy ked som mal nejaky hudobny job tak som stravil nejaky cas tvorbou vlastnych zvukov tak si dovolim napisat ze som uz niecim preskakal. ale mam OBROVSKU uctu k sound designerom ktori maju na starosti Piano alebo akusticke zvuky. Urobit dobre dynamicke piano na syntaku je obrovske umenie a len co som trocha do toho nazrel tak som hned radsej zvolil EXIT.

ale to uz je taka doba, vidim to vsade okolo seba, vsetko ma vyssi vykon ale vyzaduje si to aj vacsie resources.
http://www.soundcloud.com/martindemsky | Kurzweil Forte | Arturia MatrixBrute

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 25 bře 2008 16:33

hubert, pytkin : jo precital som si to pozornejsie, ten anglicky text som ignoroval ;)

marfil
Příspěvky: 74
Registrován: 08 lis 2007 21:33

Příspěvek od marfil » 26 bře 2008 15:41

http://www.synthdesign.de/roland.htm

Tu som nasiel par peknych presetovych ukazoch pre roland.. tusim sa to da aj stiahnut..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 26 bře 2008 16:09

marfil : ako si tam neviem najst ten Fantom-G :D
inak toto by si mohol hodit do ZAUJIMAVE LINKY
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... mave+linky

marfil
Příspěvky: 74
Registrován: 08 lis 2007 21:33

Příspěvek od marfil » 26 bře 2008 16:17

to bude hrat aj na Fantom G rovnako..)..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 26 bře 2008 16:47

marfil : nieco na tom bude :)

marfil
Příspěvky: 74
Registrován: 08 lis 2007 21:33

Příspěvek od marfil » 26 bře 2008 16:57

Nech este vyspekuluje roland ARX board SH201, alebo nieco podobne a nevaham ani minutu z kupou..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 26 bře 2008 17:01

marfil : to je pekna myslienka... to ma nenapadlo, ale to by si mozno pochovali prave SH-201 a ten syntacik je taky sladky :)

marfil
Příspěvky: 74
Registrován: 08 lis 2007 21:33

Příspěvek od marfil » 26 bře 2008 17:08

Nemyslim si.. Niekto mozno nema na fantoma, ale na sh201 ma, alebo nechce workstation ale analog nejaky ano.. podla mna by to nejak predaj sh201 neovplyvnilo.. to je to iste ako korg M3 a radias EXB..

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 bře 2008 18:44

excom : na SH201 je dobre ze ma potenciometre na palube .. proste ta to bavi s tym krutit .. ked to bude karta , tak uz to nebude ono ..

Odpovědět