moc sa mi nechce verit ze by MOTIF ES mal zly zvuk...
Ja netvrdim ze ma, ja jen rikam, ze jsem zatim zadnej poradnej neslysel. Nikde. Ani na jejich strankach. Vsude ukazujou piano, bici, ruzny clavi a hamondky a kytarovy rify, ale zatim jsem krozme oficialnich demo ukazek (coz jsou kupodivu povetsinou nejaky desny trance/techno/divno-sr*cky co umi kdejakej analog lip) nasel jen tohle:EXCOM píše:tak ale to video je total des :D to neviem co tam ma.. asi fakt samohrajku :) moc sa mi nechce verit ze by MOTIF ES mal zly zvuk...
Hehe ;) jako ja chapu ze vsude je neco hroznyho, ale me hrozne strasi ze jsem jeste neslysel jedinej poradnej neproflaknutej zvuk (neproflaknutej = ten, kterej jeste Bert nepouzil v prezentaci a zaroven to neni techno/dance/tanecni synth pad nebo lead).JamezX píše:Hned jsem to zkousel, jestli na Motifu fakt takovej prisernej zvuk je a je ! 027 - Kemence .. to bude ono :)
No vida, to je hned dneco jinyho ;) Budto ten chlapek na tom videu pouziva nejaky jiny patche, nebo proste nevim. Imho stylem pouziti/technikou hry to neni.JamezX píše:Saxofony jsou nahodou na Motifu jedny z nejlepsich :) Ono je to asi fakt vec nazoru. Tady jsem ti nahral jeden saxik. Je to jen okamzitej napad, aby bylo slyset ten saxik: http://www.f3music.com/info-2020.html
Vsak ja vim. Takhle to mam ted - jen to neni notas. Mas pravdu - hledam neco, co mi nahradi stolni pocitac s masterkeyboardem. Proto se mi libi Fantom i v modelu X, protoze to GUIko porad vypada, ze styl ovladani bude ALESPON jak ten amigackej tracker - kdyz uz nic. Problem je, ze bych zaroven v cenovy hladine Motifu nebo Gcka ocekaval zvuky srovnatelny nebo lepsi nez muzu mit "za par korun" na pocitaci.Amorph píše:Jabba: jestli chces "production ready" zvuk, tak zkus tohle http://www.soundsonline.com/Quantum-Lea ... W-176.html. Jestli chces hracku, tak dal hledej;)
No, tak uplne Hans Zimmer nebo John Williams to jako neni (ale zni to fakt dost hotove. Kdybych to nekde slysel, asi by me nenapadlo, ze to je cely na jednom (libovolnym) stroji. Kdyz on je to porad jen rock. Bici, kytary a trochu toho backgroundu (-devenka moje starostliva) umi asi kdejakej aranzer. Ja sem hroznej co? ;)EXCOM píše:"... Yes, they were all done ONLY in Fantom G..."
A co ked tie dychy su nahrate v studiu zivymi hracmi? To ta nenapadlo?Jabba píše:EXCOM píše: Treba tohle (i kdyz me osobne se libi spis puvodni znelka) - predpokladam, ze je to delany cely na poci s pouzitim nejakyho softwarovyho sampleru. A zaroven hodne podobne zni ARX Brass, co jsem slysel do Fantoma G. Je neco takovyho na Motifu (ty dechy)?
Urcite - to je neoddiskutovatelnej fakt a o nem se nehadam a ani nechci, protoze je to logicky a je to i muj nazor. Ale porad z prdu kulicku udelat nemuzes, a kdyz budes mit vstup jako predvadi ten clovek u toho Motifu, tak se k tomuhle nepriblizis ani omylem. Zato budes mit krasne naslapnuto smerem ke Clannad a k znelce Robina Hooda (coz je teda taky pecka), nebo si budes moct zaimprovizovat z Herbie Hancockem. Ja se jen snazim zjistit, kterej nastroj, Motif [ES] nebo Fantom [X] ma realistictejsi vybavu "do zacatku". Na delani kulicky je porad lepsi alespon prujem nez prd (abych se teda drzel myho puvodniho primeru - pardon ;))Amorph píše:No hele, ale tady se uz dostavame k tomu, ze ten vyslednej dojem dela z velky casti aranz a to, kolik exprese je s tema zvukama zahrany. Protoze jak ty zvuky v tyhle znelce i ty zvuky ze skladeb Craiga Maxima mi ve sve podstate jako neco svetobornyho opravdu neprijdou, ale je to dobre poskladany, celkem dobre zahrany a celkem to funguje. Ale nic, nebudu se vam uz bourat do tematu;)
zivymi hraca-co? Co to je?Hupox píše:A co ked tie dychy su nahrate v studiu zivymi hracmi? To ta nenapadlo?