Roland Fantom x6 - dynamika klaves

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
dafson
Příspěvky: 34
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od dafson » 02 čer 2018 22:22

Ahoj prosím pořídil jsem fantoma a prosím o první radu od někoho kdo již má nástroj v ruce-) jde mi o dynamiku úhozů klávesy ať hraju jemně ci hrubě hlasitost je stále stejná nelze zahrát pianko nebo Forte. V manuálu jsem našel nastavení aftertouch a velocity ale když jdu do tohoto nastavení a měním hodnoty nějak se mi nedostává úspěšného výsledku -( jaké mate prosím nastavení u sebe dekuji za případnou radu.

dafson
Příspěvky: 34
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od dafson » 12 čer 2018 08:55

Stále jsem na to nepřišel-(( opravdu nikdo neví jak je to s dynamikou u fantoma x6?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2809
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od MDudas » 12 čer 2018 18:11

Toto si skusal - If you want actual keyboard velocity to be transmitted, set this to “REAL.”, a aj tak to nefunguje?

Mozno, ze si ho mohol na uvod uplne zresetovat...

dafson
Příspěvky: 34
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od dafson » 13 čer 2018 07:32

Nezkoušel v jakém nastavení to najdu?dekuji

klingáč
Příspěvky: 450
Registrován: 08 pro 2010 11:36

Re: Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od klingáč » 13 čer 2018 21:17

MDudas píše:
12 čer 2018 18:11
Mozno, ze si ho mohol na uvod uplne zresetovat...
Uhmm, asi by som to vyskúšal..

Roland Fantom X6 Initializing – Restoring the Factory Settings
The following procedure will clear the internal memory and reload the factory settings:
(CAUTION!!!!: All USER information will be lost!!! Be sure to back up any information you wish to keep!!!)

NOTE: Never turn off the power during a Factory Reset. This may result in corrupted internal data and may prevent the power from being turned on again.

1. Press MENU.
2. Press the CURSOR DOWN to select UTILITY.
3. Press ENTER.
4. Press F3 FACTORY RESET.
5. Press F8 EXEC.
6. NOW EXECUTING will be displayed while the reset is being perfomed.

NOTE: Never turn off the power during a Factory Reset. This may result in corrupted internal data and may prevent the power from being turned on again.

7. When the reset is complete, “Completed, Please Power Off” will be displayed.
8. Turn the Fantom off and back on again.

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2809
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od MDudas » 15 čer 2018 16:34

dafson píše:
13 čer 2018 07:32
Nezkoušel v jakém nastavení to najdu?dekuji
Tam, kde sa nastavuje velocity, mozes napevno nastavit nejaku hodnotu alebo dat REAL - t.j. aktivovana dynamika.

dafson
Příspěvky: 34
Registrován: 25 srp 2009 11:13

Re: Roland Fantom x6 - dynamika klaves

Příspěvek od dafson » 15 čer 2018 18:06

Všem zúčastněným a skvělým rádcům mockrát dekuji udělal jsem factory reset a jsem za to rád teď je klaviatura o něčem jiném a má nástroj Konečně koule, trochu jsem se už lekl ze by fantom byl takový nijaky nástroj až teprve teď mám radost ze jsem jej koupil.Diky moc všem.

Odpovědět