Roland Gaia SH-01

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od a.tom.x » 30 bře 2010 18:10

Tak doufám, že ty tlačítka a potenciometry pujdou pouzit jako nahradni dily na Jupiter 6 :) .... další přínosy popravdě nevidím.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 30 bře 2010 18:52

a.tom.x píše:Tak doufám, že ty tlačítka a potenciometry pujdou pouzit jako nahradni dily na Jupiter 6 :) .... další přínosy popravdě nevidím.
nebud taky skeptik, ved nikto ti nehovori ze sa ti to musi pacit :)
tento thread bol zalozeny predpokladam, preto aby tym co sa to paci si tu pokecali..
3 syntaky v jednej krabicy sa nevidia len tak, je to dobry koncept.. este co tam mohli pridat su 3 volume knoby pre kazdy layer a by tak vznikol mix.. ale to predpokladam bude v SW aplikacii pre SH-01..

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od a.tom.x » 30 bře 2010 23:13

a nemluvě o tom skvělém GM modulu co do toho zabudovali, asi jim zbylo par cipu z Canvasu :) ... no fakt asi nejsem cílovka. Uzij si to, jenom mam obavu, ze se toho po roce zbavis.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od Amorph » 31 bře 2010 00:01

nezbavi;)

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 31 bře 2010 02:48

iste, posmeskov nikdy nie je dost 8)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od Amorph » 31 bře 2010 11:06

nj, sorry, 4 piva=blbej vtip;)

Uživatelský avatar
badkick
Příspěvky: 196
Registrován: 20 zář 2009 17:04

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od badkick » 26 dub 2010 13:24

hello
no mna to celkom zaujalo a trosku ma teda prekvapili negativne komenty a porovnanie s nastrojmi uplne inej cenovej skupiny :-)
podla toho, co som sa docital by uvadzacia odporucana cena mala byt cca 740-799 USD.
Podla uvadzacej spravy je to urcene predovsetkym studentom a podobne + "na ucenie fungovania syntezy", tazko od toho mozu narocni profici teda ocakavat moznosti 5 x drahsieho nastroja, pripadne nieco uplne revolucne.

a.tom.x > GM je zaujimavym doplnkom a rozsirenim naviac, tak preco nie... BTW. Sound Canvasy boli medzi GM/GS spicka :-)

delay> ad externy vstup. predpokladam, ze to sluzi len na cvicenie, resp. "hranie" do podmazu ked napr. nemas mixer. na vstup sa da zrejme aplikovat len equalizer (pasmovy chancel)

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od a.tom.x » 26 dub 2010 15:31

Nevim, pripada mi, ze za stejny prachy se da koupit neco co hraje, tak nevim proc vyhazovat za tohle penize, ale "de gustibus .... "
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
badkick
Příspěvky: 196
Registrován: 20 zář 2009 17:04

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od badkick » 26 dub 2010 15:37

a.tom.x píše:Nevim, pripada mi, ze za stejny prachy se da koupit neco co hraje, tak nevim proc vyhazovat za tohle penize, ale "de gustibus .... "
jj. suhlas, je to vec nazoru. kupit sa da, ale asi skor nieco second hand.
a niekomu moze napr. vadit ze to nie je fungel nove :-D

Uživatelský avatar
a.tom.x
Příspěvky: 2694
Registrován: 06 zář 2002 16:55

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od a.tom.x » 26 dub 2010 16:44

No to, ale neni moc argument. V zivote jsem nic noveho nekoupil, krome par modulu do modularu.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 29 dub 2010 22:11


M1sh311
Příspěvky: 5
Registrován: 20 kvě 2010 13:11

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od M1sh311 » 20 kvě 2010 13:16

Ahoj, se syntakama zacinam a rozhoduju se mezi SH-201 a prave Gaiou... Je nejaky rozdil ve zvuku u tehle dvou kousku?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12767
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od dendy » 20 kvě 2010 13:32

ked uz niektory z tychto dvoch radsej by som volil Gaiu z ukazok znie ze ma tucnejsi zvuk ...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od EXCOM » 20 kvě 2010 13:49

M1sh311 píše:Ahoj, se syntakama zacinam a rozhoduju se mezi SH-201 a prave Gaiou... Je nejaky rozdil ve zvuku u tehle dvou kousku?
niekedy koncom maja by sa mala zacat distribuovat v EU, tak si ju pozri, lepsia volba bude zjavne GAIA, .. ergonomicky je dotiahnuta dalej, aj ked SH-201 je tiez dobry synth na zaciatok.. ale rozhodne by som siel do SH-01

M1sh311
Příspěvky: 5
Registrován: 20 kvě 2010 13:11

Re: Roland Gaia SH-01

Příspěvek od M1sh311 » 20 kvě 2010 22:35

Diky za pomoc... az to k nam dorazi, tak si s ni trochu pohraju a uvidim : :)

Odpovědět