ROLAND V-SYNTH GT

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
EXCOM

ROLAND V-SYNTH GT

Příspěvek od EXCOM »

Dnes som si zasiel do On-Boardu aby som pozrel huberta( bol v budapesti, prave ked ja tam pridem ;) ) s cielom ze si musim opat vyskusat V-SYNTH GT. Proste som to doma nevydrzal a musel som sa pozriet na to podrobnejsie... ( mal som abstak priznam sa )

sedel som tam asi hodku a skusal co to vsetko dokaze a teda mozem povedat ze prostredie ake ma tento synth na pracu a vytvaranie zvuku je priamo DOKONALE.. vsetko je na mieste, ak chce clovek nieco spravit je to logicky na svojom mieste, naozaj tomu nic nechyba( odporucam dendymu nech si to ide pozriet aby oprasil apatiu voci tomu krasavcovi )...

je to pravoplatne cistokrvny syntak po velmi dlhom case a nehra sa nic ine.. je konstruovany na to aby sa na nom dal vyrabat zvuk a ten teda sa da vyrabat prave koli zvolenej ergonomii a filozofii tohoto klavesu ako malina..

toto je taky moj maly euforicky vylev, pred tym ako ho kantnem :) potom spravim male p-review ohladom tej dokonalej ergonomii

myslim ze sa zrodila nova legenda menom V-SYNTH GT.. som o tom hlboko presvedceny..

Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

hmm .. citam tieto riadky ... k tomu mi hra zrovna Blade runner sountrack - Main Titles .. No brutalne to umocnuje tvoje riadky .. ta monumentalnost a majetstatnost toho songu s tvojimi riadkamy je famozna .. odporucam !

inak rano som skusal gitaru u huberta s burizonom .. do 12 sme tam boli .. skoda ze si nedosiel skorej :)
Naposledy upravil(a) Pytkin dne 19 úno 2008 16:57, celkem upraveno 1 x.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

pytkin : ja som prisiel asi nejak okolo 13:00 mozno nieco pred.. skoda...
uz aby som to vybielil u huberta :)

EXCOM

Jordan Rudess

Příspěvek od EXCOM »

velmi prijemna prezentacka V-SYNTH GT v podani fenomenalneho Jordana Rudessa.. stoji fakt za zhliadnutie...

http://media.roland.com/en/v/v0339/v033912M.mov
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 19 úno 2008 23:16, celkem upraveno 1 x.

Vey

Příspěvek od Vey »

Pro Excoma a ostatni, ktere zaujal koncept V-Synthu pridavam dve ukazky, ktere pochazeji z verze XT.

Ukazka nekolika nahodnych zvuku - zde

Improvizace obohacena vokalem Beastie Boys v den, kdy jsem si privezl XT domu - zde

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Vey : predpokladam ze v Kato Kahra bol pouzity V-SYNTH XT... velmi sa mi tam totiz pacili synth vstupy..

Vey

Příspěvek od Vey »

EXCOM píše:Vey : predpokladam ze v Kato Kahra bol pouzity V-SYNTH XT... velmi sa mi tam totiz pacili synth vstupy..
Je to tak, ale mimo toho tam mozna z vetsi casti hraje Virus TI a microX.

dano

Re: Jordan Rudess

Příspěvek od dano »

EXCOM píše:velmi prijemna prezentacka V-SYNTH GT v podani fenomenalneho Jordana Rudessa.. stoji fakt za zhliadnutie...

http://media.roland.com/en/v/v0339/v033912M.mov
paradicka, k tomu nie je co dodat - "mlady" Wakeman v akcii...

len tie bicie zneju uplne priserne... to su tie Virtualne skopky?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dano : mne sa tie bicie zdaju byt uplne v pohode...

hubert

Příspěvek od hubert »

Bol so si jeho vystupenie pozriet nazivo na Frankfurte minuly rok.....na bicie ho doprevadzal Rod Morgenstein a bola to fakt papa....myslim ze vela ludom co tam boli z toho padala sanka /patril som k nim/ mimochodom vcera som sa dozvedel ze dalsim novym endorserom pre Roland je Howard Jones a tento rok bude na Frankfurte predvadzat Fantom G a bude mat aj samostatny koncert. Uz sa velmi tesim.

bassline

Re: ROLAND V-SYNTH GT

Příspěvek od bassline »

EXCOM píše:je to pravoplatne cistokrvny syntak po velmi dlhom case a nehra sa nic ine.. je konstruovany na to aby sa na nom dal vyrabat zvuk a ten teda sa da vyrabat prave koli zvolenej ergonomii a filozofii tohoto klavesu ako malina..
Vzhladovo a usporiadanim to vyzera ako nejaky workstation :) ...

hubert

Příspěvek od hubert »

Bassline:ako ma vyzerat podla teba typicky syntak?
Nech ma hadat......ako virus TI

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Hubert : uha .. Tak HoJo by som si siel pozriet na zivo ..

EXCOM

Re: ROLAND V-SYNTH GT

Příspěvek od EXCOM »

bassline píše:
EXCOM píše:je to pravoplatne cistokrvny syntak po velmi dlhom case a nehra sa nic ine.. je konstruovany na to aby sa na nom dal vyrabat zvuk a ten teda sa da vyrabat prave koli zvolenej ergonomii a filozofii tohoto klavesu ako malina..
Vzhladovo a usporiadanim to vyzera ako nejaky workstation :) ...
no neviem ci to vyzera ako workstation :) dokonale je na tom to ze je to prave len synth a nic ine.. a preto je to perla na dnesnom trhu... lebo v takomto rozsahu neviem ci nieco podobne je.. urcite su ale nie takto paradne ergonomicky poriesene... treba si to proste skusit.. intuicia u tohoto stroja je na prvom mieste..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

NO tak nakoniec ani netreba ist do Frankfurtu !

May 23rd 2008 Národné Tenisové Centrum, a.s., Príkopova 6, 831 03 Bratislava, Slovakia
Howard Jones full electronic band
Kim Wilde
Kajagoogoo (with Limahl and Jez Strode)

Odpovědět