prednedavnom som sa zbavil svojho analogu - tak pridam svoj osobny pocit.
To ze som sa ho zbavil u mna nema nic spolocne so ´starou technologiou ´ a keby som si to mohol dovolit robim len na analogoch a na monitor pozrem iba v pripade nahravania alebo mixu.. koniec. Mat doma zelezo za tisice alebo ako podaktori tu aj za milionik si proste clovek musi vediet dovolit - mat na to. V pripade ked sa s tym clovek nezivi je to hodne drahy konicek - a preto mat cas na muziku popri detoch praci a rodine raz dva dni do tyzdna a potom sadnut za masiny ktore maju taku hodnotu sem tam prinuti cloveka ich proste popustat aj ked casom kupi zas dalsie

na druhom mieste je potom proste zastarlost technologie a progress u workflowu u jednotlivca ako takeho.. kedze ja som zacinal len na softe u mna to znamena proste cestu spat a u inych prave naopak - ked zacinali v 90 rokoch ked bol HW viacmenej jedina moznost / az na vinimky atari a prvych cubase / a dnes to co mali v skriniach v studiu daju do tabletu tak sa im nedivim..
je to subjekltivne ale premna jednoznacne analog vyhrava.. ghost in a maschine.
Ps: prave som rozbehal sp1200ku a napriek 10 sekund samplingu, starym disketam - ten GROOVE je NESKUTOCNYYY a z tej masiny proste leze cast hudobej historie z tisiciek platni

To nicim inym NENAHRADIS.. ked budu nahrane stovky novych ´klasik ´ na i padoch mozno sa stane to iste.. digitalna technologia sa nam vsak zatial ukazala z tej horsej stranky / loudnes war, overcompresion, onehit samplepacks wonder /..
ale veci ktore robi aktualne roger linn ( doporucujem jeho stranku ) alebo animoog to je pre mna spravny smer v ponimani pokroku hudobnej technologie.. hawk