Virus B Editor pro Windows7 64bit

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
Ondrash

Virus B Editor pro Windows7 64bit

Příspěvek od Ondrash »

Zdravím všechny.
Chci se zeptat, používáte někdo Sounddiver for Virus B na Windows7 64bit?
Mě po jeho spuštění vždycky spadne (hned při startu Sounddiveru).
Vrátil jsem se k Virusu B a tohle je pro mě nejlepší editor, který znám. Poradíte mi co s tím?

Jinak víte o jiných editorech, které bych mohl pro ovládání Virusu B použít? Editor od Rekonu mi přijde nepřehledný a editor CTRLR mi zase shodí Cubase.

Díky moc.

Ondrash

Re: Virus B Editor pro Windows7 64bit

Příspěvek od Ondrash »

Tranzistor píše:Cau Ondro, zkousel jsi Midi Quest?
http://www.squest.com/Windows/MidiQuest ... About.html
Ahoj Venco. Midi Quest je pro mě nestabilní spam, který mi nikdy pořádně nefungoval...
Raději bych rozchodil ten Sounddiver. :)

Tranzistor

Příspěvek od Tranzistor »

No mas pravdu ze funguje tak prapodivne. Co si vybavuju, tak MOTU delal nejakej Unisyn editor, ale tam uz taky zadnou podporu nevidim, obecne vsichni vyrobci tehle editoru se na to vyprdli, coz je celkem skoda, ale zase v soucasny dobre kdy kazdy klapky maj USB a vlastni editor je to asi zbytecny. Skoda ale pro ty co maj hodne starych syntiku....

mario.severin

Příspěvek od mario.severin »

Ahoj Ondrashi,

když jsem měl před lety C-čko, tak jsem řešil stejný problém a narazil jsem po čase na tenhle soft http://www.solar3d-software.com/features.php

Obrázek

Podle mě to nejlepší co na Virus je. Už jsem ho tady před lety "propagoval" :) Škoda, že ho skoro nikdo nezná, přitom je daleko stabilnější než Rekon a Souddiver. A cena je taky skvělá - 33 Eur. Jediná slabina, že není udělaný i jako VSTi.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Na co potřebuješ Editor? Béčko je téměř "What you see is what you get", akorát na zálohování nebo importování zvukových bank.
To byl taky jediný důvod proč jsem měl sounddriver. Midiquest odpad - souhlas :c))

Rekon mi fungoval relativně OK, ale to bylo ještě na XP... Ale na ty banky by ti mohl teda stačit ten editor, co sem poslal mario.severin.

Odpovědět